ترامپ: در حال مذاکره با چین هستیم
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - حساب بازنشستگان پرپول شد | فرمول نهایی محاسبه حقوق بازنشستگان در 1404 | صفر تا صد پرداخت معوقات متناسب سازی
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد دولت آمریکا به طور فعال با چین در حال مذاکره برای دستیابی به یک «توافق عادلانه» است و مذاکرات با سایر کشورها نیز «بسیار خوب پیش میرود.»
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در یک نشست خبری برنامه ریزی نشده در خارج از کاخ سفید گفت که واشنگتن قرار است «توافق عادلانهای» با چین داشته باشد و «همه جنبه ها در مذاکرات تجاری فعال است.
» ترامپ افزود: «هر کشوری میخواهد در این مذاکرات مشارکت کند، حتی کشورهایی که سالها ما را فریب دادهاند. چین یک نمونه است، اما فقط چین نیست، اتحادیه اروپا نیز خواستار مذاکره است. آنها سالها ما را فریب دادند و آن روزها تمام شده است.»
رئیس جمهوری آمریکا افزود: «ما قادر خواهیم بود مالیاتها را به طور قابل توجهی کاهش دهیم.»
ترامپ روز گذشته در بحبوحه نوسانات مداوم بازار، از احتمال تغییر موضع در جنگ تجاری خود با چین خبر داد و گفت که تعرفههای بالای کالاهای چینی «به طور قابل توجهی کاهش مییابد، اما صفر نخواهد شد.»
به نظر میرسد اظهارات ترامپ پس از هفتهها موضعگیریهای تند و تلافیجویانه که تعرفهها علیه چین را از مرز 145 درصد فراتر برد، نشاندهنده کاهش لفاظی است.
ترامپ دوم آوریل 2025 برابر با 13 فروردین 1404 در یک سخنرانی 48 دقیقه ای، تعرفه جهانی 10 درصدی «پایه» را بر تمامی کالاهای وارداتی به ایالات متحده، در روزی که «روز آزادی» نامیده میشود، اعلام کرد. او همچنین تعرفه 25 درصدی بر تمام خودروهای تولید خارج که به خاک ایالات متحده آمریکا وارد میشوند، اعمال کرد. ایالات متحده آمریکا برخی از کشورها را با تعرفههای بسیار شدیدتری تا 50 درصد، هدف قرار داد.
رئیس جمهوری آمریکا یک هفته بعد در 9 آوریل اعلام کرد: «اعمال تعرفه ها را به مدت 90 روز موقتا به جز برای چین متوقف میکند و تعرفه متقابل در این دوره به 10 درصد کاهش داده که این تمهیدات فورا اجرا می شوند.»
ترامپ گفت: «بر اساس بی احترامی که چین به بازارهای جهان نشان داده است، من از این طریق تعرفه ای را که آمریکا برای چین وضع کرده است به 125 درصد افزایش می دهم، که فوراً اعمال می شود. امیدوارم در مقطعی، در آینده نزدیک، چین متوجه شود که روزهای سو استفاده از آمریکا و سایر کشورها، پایدار یا قابل قبول نیست.»
کاخ سفید نیز اعلام کرد که کالاهایی که از چین وارد آمریکا می شوند، اکنون حداقل 145 درصد تعرفه دارند. تعرفه «متقابل» 125 درصدی که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، دیروز علیه چین اعلام کرد، علاوه بر تعرفه 20 درصدی است که قبلاً اعمال شده بود.
آمریکا:فرصت توافق با چین وجود دارد؛تعامل خود با نظام اقتصادی بینالملل را دو برابر میکنیم
وزیر خزانه داری آمریکا در پی جنگ تجاری کشورش با چین و اذعان دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور مبنی بر بالا بودن تعرفه 145 درصدی بر کالاهای وارداتی از پکن به خاک آمریکا گفت: فرصتی برای دستیابی به یک توافق بزرگ با چین وجود دارد.
به گزارش ایرنا، اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا در رویدادی که روز چهارشنبه به وقت محلی توسط مؤسسه مالی بینالمللی در واشنگتن دی سی برگزار شد، افزود: «فرصتی برای دستیابی به یک توافق بزرگ وجود دارد.»
او همچنین از آنچه «موانع تجاری غیرتعرفهای» چین خواند، از جمله دستکاری در ارزش ارز، انتقاد کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفته است که یکی از دلایل اصلی اعمال تعرفههای «متقابل» علیه چین، اصلاح اینگونه نابرابریهای ادعایی است. در حال حاضر، بیشتر کالاهای وارداتی از چین با تعرفهای 145 درصدی مواجه هستند و اغلب کالاهای آمریکایی صادرشده به چین نیز مشمول حداقل 125 درصد تعرفه هستند.
ترامپ همچنین اعلام کرد که اعضای دولت او در حال گفتوگو با مقامات دولت چین هستند، اما از اظهار نظر درباره اینکه آیا شخصاً با شی جینپینگ، رئیسجمهوری چین، گفتگو کرده است یا نه، خودداری کرد.
سیاست اقتصادی جهانی آمریکا به معنای «آمریکای تنها» نیست
وزیر خزانهداری، همچنین درباره سیاست اقتصادی جهانی آمریکا گفت که سیاست اقتصادی «اول آمریکا» به معنای «آمریکای تنها» نیست.
بسنت افزود که هدف امروز ترسیم طرحی برای بازگرداندن «تعادل به سیستم مالی جهانی و مؤسساتی است که برای حفظ آن طراحی شدهاند.»
او اضافه کرد که برای دستیابی به این هدف، آنها باید صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی را به «ماموریتهای بنیانگذاری» خود «دوباره متصل» کنند.
وزیر خزانه داری آمریکا از همتایان بینالمللی خود دعوت کرد تا در جهت دستیابی به اهداف مشخص شده در سخنرانی وی کمک کنند.
بسنت گفت: «در این مورد میخواهم صریح بگویم: اول آمریکا به معنای آمریکای تنها نیست. برعکس، این فراخوانی برای همکاری عمیقتر و احترام متقابل بین شرکای تجاری است. اول آمریکا به جای عقبنشینی، به دنبال گسترش رهبری آمریکا در مؤسسات بینالمللی مانند صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی است، اول آمریکا به دنبال بازگرداندن انصاف به سیستم اقتصادی بینالمللی است.»
وزیر خزانه داری آمریکا سخنان خود را با این جمله به پایان رساند: «اول آمریکا به این معنی است که ما تعامل خود را با نظام اقتصادی بینالمللی، از جمله در صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی، دو برابر میکنیم. یک نظام اقتصادی بینالمللی پایدارتر، نظامی خواهد بود که منافع آمریکا و سایر شرکتکنندگان در این نظام را بهتر تأمین کند.»/ایرنا
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸:۰۹
-
۷ بازديد
-

-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1299115/