بازار آریا

آخرين مطالب

اعلام زمان آزمون کارکنان تامین اجتماعی+ جزئیات اقتصاد ایران

اعلام زمان آزمون کارکنان تامین اجتماعی+ جزئیات
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : بنا بر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور آزمون متقاضیان شایسته‌یابی و شناسایی استعدادهای کارکنان سازمان تامین اجتماعی 1404 صبح روز جمعه 22 فروردین ماه برگزار می‌شود.
برگزاری آزمون از ساعت هشت صبح روز جمعه 22 فروردین ماه آغاز و دَرب‌های ورود به جلسه امتحان در ساعت 7:30 صبح بسته خواهد شد، لذا متقاضیان باید قبل از بسته شدن دَرب های ورودی در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند.
الف) نحوه‌ و زمان پرینت کارت شرکت در آزمون
کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون از روز سه‌شنبه (19 فروردین ماه) از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور برای پرینت در دسترس خواهد بود و متقاضیان می‌توانند با وارد کردن شماره پرونده، کد ملی و مشخصات فردی خود نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام و بر اساس آدرس تعیین شده روی پرینت کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند. برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است.
خبر مرتبط

بازار آریا


اعلام آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دکتری در دانشگاه شریف دانشگاه صنعتی شریف از میان دانش آموختگان ممتاز دوره کارشناسی ارشد دانشگاه های کشور، تعداد محدودی دانشجو درمقطع دکتری برای شروع به تحصیل از نیمسال اول 05-1404به صورت بدون آزمون می پذیرد.
تذکر مهم: متقاضیانی که اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار را همراه نداشته باشند از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.
ب) آدرس، محل‌ رفع نقص کارت و مندرجات کارت شرکت در آزمون
1- با توجه به دریافت اطلاعات شناسنامه‌ای متقاضیان از سامانه ثبت‌احوال، امکان ویرایش اطلاعات شناسنامه‌ای وجود ندارد. لذا چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای 1، 2، 3، 4، 5 و 6 (نام خانوادگی، نام، جنس، تاریخ تولد، شماره شناسنامه و کد ملی) کارت شرکت در آزمون شما وجود دارد ضروری است موارد مغایرت را از اداره ثبت احوال منطقه سکونت خود پیگیری کنند.
2- در صورتی که نسبت به موارد مشروح ذیل معترض هستید ضرورت دارد در روز پنجشنبه (21 فروردین ماه) از ساعت 8:30 الی 12:00 و 14:00 الی 17:00 با همراه داشتن مدارک مربوطه (کارت ملی واصل شناسنامه عکس‌دار) و بر اساس اطلاعات جدول شماره 2 مندرج در ذیل این اطلاعیه به نماینده سازمان سنجش آموزش کشور مستقر در واحد رفع نقص مراجعه کنید:
2-1- چنانچه نسبت به بند 3 (جنس) معترض هستید.
2-2- چنانچه عکس روی کارت متقاضی دارای اشکالاتی از جمله، فاقد مُهر، واضح نبودن عکس و یا اشتباه عکس است ضرورت دارد ضمن همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، دو قطعه عکس 4×3 و کارت ملی یا شناسنامه عکس دار مطابق ساعت و تاریخ اعلام شده در بند «3» به نماینده سازمان مستقر در واحد رفع نقص مراجعه نمایند، موضوع را پیگیری نموده تا مشکل برطرف شود. در غیر این صورت فرد به عنوان متخلّف تلقی و برابر مقررات با وی رفتار خواهد شد.
2-3- چنانچه شماره داوطلب شما چه به صورت عددی و یا به صورت حروف ناخوانا است.
ضمناً سایر اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون هر متقاضی بر اساس اطلاعات مندرج در تقاضانامه ثبت‌نام که توسط خود متقاضی تکمیل شده، در نظر گرفته شده است.
یادآوری: متقاضیان برای آگاهی بیشتر از ضوابط آزمون از برگ راهنمای شرکت در آزمون که بر روی درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان قرار دارد پرینت تهیه و نسبت به مطالعه دقیق آن اقدام کنید.
ج ‍‍ ـ یادآوری‌های مهم‌
1- در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون‌، اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار الزامی است.
2- دَرب های ورودی حوزه‌های امتحانی رأس ساعت 07:30 (هفت و سی دقیقه صبح) بسته خواهد شد. فرآیند برگزاری آزمون رأس ساعت 08:00 (هشت صبح) آغاز می شود. لذا از ورود متقاضیان پس از بسته شدن دَرب های ورودی به محوطه و یا سالن های امتحانی ممانعت به عمل خواهد آمد.
3- هر متقاضی برای حضور در جلسه آزمون باید علاوه‌بر پرینت کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار، چند مداد سیاه نرم پررنگ، مداد تراش، مداد پاکن و یک سنجاق و یا سوزن به همراه داشته باشد.
4- متقاضیان باید از آوردن وسایل اضافی از جمله کیف دستی، ساک دستی، پیجر، تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، بی‌سیم، دستگاه ریموت کنترل، کتاب، جزوه، ماشین ‌حساب، هرگونه یادداشت و نظایر آن و همچنین وسایل شخصی به جلسه آزمون اکیداً خودداری کنند.
5- خارج کردن ملزومات آزمون (پاسخنامه، کارت شرکت در آزمون و یا دفترچه سؤالات) از جلسه آزمون تخلف محسوب می‌شود و با متقاضیانی که اقدام به این تخلف کنند طبق ضوابط رفتار خواهد شد.
6- لازم به تاکید است همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه دار از جمله تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند (حتی بصورت خاموش) در جلسه آزمون طبق قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون‌های سراسری که بخشی از آن در بند «د» آمده است، موجب محرومیت از گزینش در آزمون می‌شود.
7- مخدوش کردن و پاره کردن پاسخنامه، عدم ارائه پاسخنامه در زمان مقرر و تعلل در ارائه مدارک امتحانی ماهیتاً از مصادیق تخلّف و تقلّب محسوب می‌شود و با متقاضیان متخلف برابر با قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون‌های سراسری رسیدگی و برخورد خواهد شد.
8- متقاضیان لازم است درصورت بوجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری آزمون برای آنها، نسبت به ارسال درخواست حداکثر تا 30 فروردین ماه از طریق سیستم پاسخ‌گویی اینترنتی مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کنند. بدیهی است درخواست‌های واصله بعد از تاریخ فوق قابل بررسی و پیگیری نخواهد بود.
د - قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون‌های سراسری
ماده 5- تخلفات و جرایم در این قانون مشتمل بر موارد زیر است:
الف- ارتکاب هرگونه عملی که موجب بی‌نظمی در برگزاری آزمون شود یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار.
ب- ارتکاب هرگونه عمل خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه‌دار سازد از قبیل:
1- ارائه مدرک یا گواهی مجعول یا تصویر گواهی مجعول برای شرکت در آزمون
2- تبانی با داوطلبان یا افراد خارج از حوزه امتحانی یا دست‌اندرکاران آزمون از قبیل عوامل اجرایی و طراحان سؤال برای تخلف در آزمون
3- ثبت‌نام در آزمون با هویت مجعول یا شرکت در جلسه آزمون به جای داوطلب اصلی
ج- استفاده از هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار
د- کمک به داوطلب خارج از ضوابط برگزاری آزمون برای پاسخ به سؤالات
ه‍- دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان یا استفاده غیر مجاز از آنها
و- هرگونه تغییر غیرمجاز سؤالات، اوراق و پاسخنامه‌های داوطلبان یا سایر مدارک و دفاتر مربوط به آزمون
ز- افشای سؤالات آزمون یا تلاش در جهت دستیابی و افشای آن یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون به هر نحو
ح- خرید یا فروش سؤالات آزمون یا پاسخ آنها یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون اعم از اینکه سؤالات یا پاسخ آنها واقعی یا غیرواقعی باشد
ماده 6- هیأت‌های رسیدگی به تخلفات، صلاحیت صدور حکم به مجازات‌های زیر را درباره متخلفان دارند:
الف- درمورد مشمولان بند (الف) ماده (5): اخطار کتبی با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذی ربط یا محرومیت از گزینش در آزمون همان سال
ب- در مورد مشمولان بند (ب) یا بند (ج) ماده (5): محرومیت از گزینش علمی در آزمون همان سال و ابطال قبولی داوطلب در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمون از یک تا 10 سال بعد
تبصره- آرای هیأت‌های بدوی جز در مورد مشمولان بند (الف) ماده (6) این قانون قابل تجدید نظر خواهی در هیأت تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها است.
ماده 7- در مورد مشمولان بندهای (د)، (ه‍)، (و) (ز) و (ح) ماده (5) هیأت‌های رسیدگی متهم را برای رسیدگی و اعمال جزای نقدی از 10 میلیون (10.000.000) ریال تا یک میلیارد (1.000.000.000) ریال یا حبس از یک تا پنج سال یا هر دو مجازات به محاکم دادگستری معرفی می‌کنند.
ماده 8– ارتکاب هر یک از اعمال موضوع ماده (5) چنانچه در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه باشد، موجب تشدید مجازات می‌شود و تشکیل ‌دهنده و سرکرده گروه یا شبکه به حداکثر مجازات محکوم می‌شود. مجازات هر یک از اعضاء که در ارتکاب تخلفات و جرایم فوق دخالتی نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذکر شده برای مرتکب است.
ماده 9- رسیدگی در هیأت‌های رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها مانع از رسیدگی برابر سایر قوانین جزایی یا رسیدگی در هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری یا هیأت‌های انتظامی اعضای هیأت علمی یا کمیته‌های انضباطی دانشجویان نیست و مرتکب علاوه بر مجازات مندرج در مواد (6) و (7) این قانون به مجازات مقرر در سایر قوانین و مقررات محکوم می‌شود.
ماده 10- در صورت محکومیت قطعی فردی به یکی از مجازات‌های مندرج در این قانون، به استثنای مجازات مندرج در بند (الف) ماده (6)، هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها، قبولی وی در آزمون را ابطال می‌نماید. در این صورت مؤسسه آموزشی مربوط از صدور و اعطای هرگونه گواهی یا مدرک به وی خودداری خواهد نمود، و چنانچه گواهی فارغ‌التحصیلی به وی اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت آموزش و پرورش یا دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به ابطال آن گواهی هستند.
ماده 11- چنانچه با بررسی‌های فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلب و سوابق تحصیلی وی مغایرت‌های غیرمتعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیش‌دانشگاهی با رتبه و نمره اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها از داوطلب در یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل می‌آید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت بدوی است.
ماده 12- هر مؤسسه یا آموزشگاه علمی و آموزشی که برای افزایش آمادگی داوطلبان شرکت در آزمون‌های مورد بحث این قانون فعالیت می‌کند، چنانچه در تخلفات ماده (5) مشارکت داشته باشد، مجوز تأسیس آن لغو می‌شود و مدیران مسئول آنها، علاوه بر محرومیت دائمی از تأسیس و اداره این گونه مراکز، به مجازات‌های پیش‌بینی شده در این قانون و سایر قوانین محکوم می‌شوند، و چنانچه مؤسسه یا آموزشگاه فاقد مجوز باشد، مجازات مدیران مسئول آنها حداکثر مجازات مندرج در ماده (6) است.
تبصره- در مورد آموزشگاه‌هایی که فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانونی ذی‌ربط مدعی‌العلوم نیز می‌تواند رأساً نسبت به اعلام جرم و پیگیری تخلفات آنان اقدام کند.
متقاضیان برای رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارکنان سازمان تامین اجتماعی به آدرس‌های درج شده در جدول شماره 2 مراجعه کنند.

بازار آریا

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1287448/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان دقیق شروع هوای گرم پایتخت مشخص شد

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن سلمان بسیار مهم است

واکنش انصارالله به تجاوزات وحشیانه آمریکا به یمن

طرح کالابرگ به کجا رسید؟

پروژه گردشگری اسب‌سواری، گامی بلند برای توسعه پایدار یزد

نقش کلیدی بانوان روستایی در اقتصاد محلی مورد توجه باشد

کمبود سرمایه، چالشی برای تحقق اهداف شعار سال 1404

ماشین ظرفشویی های باکیفیت و پرفروش در بازار ایران را بشناسید

رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره ایران

این افراد از یک تا 50 میلیون تومان پاداش دریافت خواهند کرد!

1403، سالی که کمر تولیدکنندگان را شکست؛ امیدها و چالش‌های سال 1404

پرده برداری از ابعاد تکان‌دهنده جدید از حمله مرگبار رژیم صهیونیستی به امدادگران در رفح

فعالیت مدارس این شهرستان‌ها غیر حضوری شد

آنچه سرمایه گذاران طلا باید در سال 2025 بدانند؛ بحران ذخایر در راه است؟

لاحق عربستان چگونه دنیا را متحول می‌کند؟

پیش‌بینی قیمت دلار فردا شنبه 30 فروردین 1404

وزیر کار: طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می‌یابد

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در سفارت عمان در رم برگزار می‌شود

پیش‌بینی بانک آمریکایی از طلای 3500 دلاری

سفر پزشکیان به باکو و منافع اقتصادی ایران

تک‌فرزندی و بی‌فرزندی بازتاب ساختارهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی

دیدار و رایزنی عراقچی با مقامات ارشد قطر در مسکو

خبر خوش برای برقی سوارها؛ پمپ‌بنزین‌ها به جایگاه شارژ مجهز می‌شوند

آمریکا برای حفاظت از اسرائیل در لبنان حضور دارد

اظهارات وزیر راه و شهرسازی درباره رعایت سقف اجاره مسکن

دیدار عراقچی و لاوروف با محور بررسی معاهده جامع راهبردی بین ایران و روسیه

شروط رسیدن به توافق از دیدگاه عباس عراقچی

بازدهی بازارها هفته چهارم فروردین 1404؛ سقوط تاریخی دلار

پزشکیان: توافق نشود، به مشکل برنمی‌خوریم

حضور غیر قانونی تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس و سپاهان

پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 30 فروردین 1404

سفر پزشکیان به باکو و منافع اقتصادی ایران از این سفر

دولت چهاردهم برای درست کار کردن اقتصاد چه ماموریت‌هایی دارد؟

توان نظامی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در سطح بی‌سابقه قرار دارد

محور کندوان یکطرفه شد

اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری سال 1404 + زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان

پرسپولیس 0 سپاهان 2/ گل به خودی گئورگی گولسیانی + فیلم

توقف هیوندای در ایستگاه تولید

آغازبررسی‌ اصلاح حجم مبنا،دامنه‌ نوسان ومدل محاسبه‌ شاخص

پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد/ بازنشستگان حساب خود را چک کنند

ترامپ، زلنسکی را مسئول جنگ اوکراین و روسیه می‌داند.

پول ملی 20 درصد تقویت شد

دیدار محرمانه وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس موساد با ویتکاف با هدف گفت‌وگو درباره مذاکرات هسته‌ای ایران

ناو وینسون آمریکا زیر آتش حمله نیروهای مسلح یمن

اعلام ترکیب پرسپولیس و سپاهان برای بازی امروز

توجه به معیشت مردم و پیگیری مطالبات آنها اولویت مسئولان باشد

سرمایه‌های موجود در کشور برای جهش در بخش معدن کافی نیست/ لزوم استفاده از سرمایه‌گذاری‌های خارجی/ مهدی آباد، نمونه موفق خصوصی‌سازی/حتی در صورت پیشرفت خوب مذاکرات، موفقیت‌های اقتصادی 7 تا 10 سال زمان می‌برد

آمریکا در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه است/ اقتصاد ایران نباید به مذاکرات شرطی شود

رایزنی مقامات ارشد ایران و عربستان در ارتباط با تشکیل کمیته مشترک کنسولی دو کشور

دمای هوای تهران از فردا افزایشی می‌شود/ احتمال گسترش گردوغبار در نیمه غربی و جنوبی پایتخت

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی