بازار آریا

آخرين مطالب

آمریکا در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه است/ اقتصاد ایران نباید به مذاکرات شرطی شود اقتصاد ایران

آمریکا در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه است/ اقتصاد ایران نباید به مذاکرات شرطی شود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی
، آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با مسئولان نظام، مطالب مهمی را مطرح کرد. 
وی با تاکید بر اهمیت درک صحیح دشمن و شناخت دقیق از نیات و رفتارهای خصمانه طرف‌های مذاکره، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار با بیانی دقیق و هوشمندانه فرمودند: «ما نسبت به اصل مقوله مذاکره نگاه افراطی و بدبینانه نداریم، اما نسبت به کسانی که در آن سوی میز مذاکره نشسته‌اند، بی‌تردید بدبین هستیم»؛ زیرا رفتارها و سوابق آنان نشان داده که نمی‌توان به آنان اعتماد کرد.
آیت‌الله علم‌الهدی افزود: این نگاه رهبری به مقوله مذاکره، ناشی از تجربه‌ای تلخ و طولانی از دشمنی ریشه‌دار ایالات متحده آمریکا با ملت ایران است. این دشمنی به 70 سال قبل بازمی‌گردد و در تمام این دهه‌ها، هرگاه آمریکا فرصتی یافته، در پی ضربه زدن به استقلال، امنیت، اقتصاد و هویت فرهنگی ملت ایران بوده است. این دشمنی نه مقطعی و موردی، بلکه ساختاری و ماهوی است و به‌همین‌دلیل نمی‌توان به سادگی با لبخند و وعده‌های فریبنده، آن را پایان‌یافته تلقی کرد.
وی با اشاره به مواردی از جنایات آمریکا در منطقه و جهان اسلام تصریح کرد: جنایات آمریکا علیه ملت ایران و مردم بی‌دفاع منطقه، نمونه ندارد. اسرائیل جنایتکار، که دست‌نشانده و مزدور رسمی آمریکاست، با حمایت کامل این کشور، مردم بی‌پناه غزه را قتل‌عام می‌کند. هدف قرار دادن کودکان، بیماران، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های غیرنظامی، همگی در چارچوب سیاست‌های ضدانسانی آمریکاست که به دست رژیم صهیونیستی اجرا می‌شود. بنابراین نباید اشتباه کرد و تصور کرد که دشمن، فقط روبروست؛ بلکه دشمن پشت پرده نیز وجود دارد و آمریکا همان بازیگردان اصلی است.
ضرورت پرهیز از شرطی‌سازی کشور به مذاکرات آیت‌الله علم‌الهدی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر تجربه تلخ برجام و زیان‌های ناشی از اعتماد به وعده‌های پوچ غرب، خاطرنشان کرد: ما نباید کشورمان، مخصوصاً اقتصاد و معیشت مردم را به مذاکرات و نتایج آن گره بزنیم. این کار در گذشته انجام شد، به‌ویژه در دوران دولت‌های یازدهم و دوازدهم، که کشور به‌صورت نگران‌کننده‌ای به نتیجه مذاکرات شرطی شده بود. مسئولان وقت می‌گفتند اگر می‌خواهید آب داشته باشید، باید برجام تصویب شود، اگر برق می‌خواهید، باید مذاکرات به نتیجه برسد! این نگاه، باعث شد ملت ما خسارت‌های فراوانی را تحمل کند و از مسیر توسعه و پیشرفت بازبماند.
وی با تأکید بر ضرورت هوشیاری مسئولان قوای سه‌گانه کشور افزود: انتظار ما از مدیران و مسئولان ارشد کشور این است که مسائل مربوط به مذاکره را وارد روند اداره اجرایی کشور نکنند. کشور باید راه خود را با تکیه بر توان داخلی، ظرفیت‌های بومی و همت و غیرت جوانان خود ادامه دهد. مسئولان باید با روحیه‌ای مجاهدانه، برای ساختن و آباد کردن ایران عزیز تلاش شبانه‌روزی داشته باشند و با اراده‌ای خلل‌ناپذیر، راه پیشرفت را دنبال کنند.
مبارزه قاطع با سوداگران اقتصادی و فرصت‌طلبان بازار نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی با ابراز نگرانی از سوءاستفاده برخی افراد سودجو از شرایط اقتصادی کشور، اظهار داشت: متاسفانه عده‌ای انسان‌های ناپاک و فرصت‌طلب، به جای همراهی با ملت و کمک به بهبود وضعیت اقتصادی، در حال سوءاستفاده از شرایط موجود هستند. این افراد با شرطی کردن نرخ ارز و طلا، موجب التهاب در بازار و وارد آمدن فشار بیشتر بر مردم می‌شوند. قوه قضاییه باید با تمام توان و امکانات خود، با این عوامل فاسد اقتصادی مقابله کند. همه دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و امنیتی باید متحد و هماهنگ، دست به دست هم دهند تا عرصه را بر کسانی که با حرص و طمع، به دنبال سود نامشروع هستند، تنگ کنند. نباید اجازه داد کسی آزادانه منافع ملی را قربانی منافع شخصی کند.
دعوت به اجتماع بزرگ صادقیون در سالروز شهادت امام صادق (ع) آیت‌الله علم‌الهدی در پایان سخنان خود به برگزاری اجتماع باشکوه صادقیون در روز شهادت حضرت امام جعفر صادق (علیه‌السلام) اشاره کرده و گفت: پنج‌شنبه هفته جاری، سالروز شهادت جانسوز ششمین پیشوای شیعیان جهان، حضرت امام جعفر صادق (ع) است. مطابق سنت چند سال گذشته، ساعت 9 صبح اجتماع عظیم صادقیون در میدان شهدا برگزار خواهد شد. عزاداران با چشمانی اشکبار و قلب‌هایی آکنده از عشق و ارادت، از آنجا به سمت حرم مطهر رضوی حرکت خواهند کرد و مراسم سوگواری باشکوهی در جوار بارگاه نورانی امام هشتم برگزار خواهد شد.
وی همه عاشقان اهل بیت (ع) را به حضور پرشور و گسترده در این اجتماع دعوت کرد و افزود: این تجمع باشکوه، تجلی محبت به اهل بیت و تجدید بیعت با راه و اندیشه امامان معصوم است. برادران و خواهران ایمانی ما باید با حضور گرم خود، پیوند ناگسستنی ملت ایران با مکتب اهل بیت (ع) را به جهانیان نشان دهند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1295801/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرایی شدن قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در اسرع وقت

انتشار اطلاعات بدهکاران کلان بانکی: گامی به سوی نظارت عمومی و بهبود سیاست‌های پولی

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

اینترپل سارق 12 کیلوگرم طلا را به ایران مسترد کرد

اسناد ترور جان اف کندی منتشر شد+ جزئیات

مهلت ثبت‌نام مجدد آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی امروز آغاز می‌شود

متعهد به تامین امنیت سرمایه گذاری در نفت هستیم

توئیت جدید علی شمخانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

جزئیاتی مهم از تعرفه‌گذاری ترامپ+ فیلم

پرواز بورس به قله 3 میلیونی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تناقض‌های آماری با سال پایه + فیلم

پیشنهاد تعیین قیمت توسط خودروساز تحت نظارت شورای رقابت

دولت، ملت و تولید؛ هم‌افزایی برای جهش اقتصادی در سال 1404

قیمت دلار مبادله‌ای امروز شنبه 30 فروردین 1404/ افزایش قیمت+ جدول

قیمت طلا 18 عیار امروز شنبه 30 فروردین 1404/ کاهش قیمت+ جدول

سیب‌زمینی بهاره به بازار رسید+ قیمت

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه 30 فروردین 1404/ کاهش محسوس قیمت سکه امامی+ جدول

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز شنبه 30 فروردین 1404/ افزایش قیمت بیت کوین

انتشار زمان پرداخت حقوق بازنشستگان به تفکیک بانک‌های عامل+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 30 فروردین 1404/ سقوط قیمت‌ها+ جدول

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه راجع به شروع دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در شهر رم

سوال نمایندگان از وزیر بهداشت/ ظفرقندی به کمیسیون بهداشت و درمان می‌رود

واژگونی قایق در این کشور 148 قربانی گرفت

بارش‌ها از اواسط هفته افزایش می‌یابد

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز شنبه 30 فروردین 1404/ افزایش قیمت

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

امروز، پایان مهلت ثبت‌نام در رویداد سرمایه‌گذاری در نفت

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی

برنامه‌های 24 گانه برای تحقق شعار سال در کردستان تعیین شده است

کنترل تورم نیازمند مقابله با عوامل مؤثر در ایجاد تورم است

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

هتل شایان کیش: تجربه‌ای کلاسیک در یکی از بهترین نقاط جزیره

فرصت‌های نفتی(2)؛ جمع‌آوری گازهای مشعل

حمله تند اردوغان به نتانیاهو/ کابینه اسرائیل در حالت جنون کامل است

رمزگشایی از سفر وزیر دفاع عربستان به ایران+ فیلم

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

بانک اچ‌اس‌بی‌سی پیش‌بینی قیمت نفت را کاهش داد

جزئیاتی از منظقه آزاد تجاری مشترک بین ایران و ترکیه/ آنکارا چطور به پل ارتباطی ایران و اروپا تبدیل می‌شود؟

کدام کشور‌ها محصولات نانویی ایران را می‌خرند؟

تشریح رویکرد دولت چهاردهم در مذاکرات در یادداشت جدید سخنگوی دولت

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی