بازار آریا

آخرين مطالب

متعهد به تامین امنیت سرمایه گذاری در نفت هستیم اقتصاد ایران

متعهد به تامین امنیت سرمایه گذاری در نفت هستیم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد: این شرکت آمادگی دارد تا همه تضمین های لازم برای تامین امنیت سرمایه‌گذاری در طرح های بالادستی نفت را ارائه کند.
حمید بورد افزود: همه تلاش ما این است تا با جذب سرمایه و افزایش تولید نفت و گاز، شرایط لازم را برای تامین سود حداکثری سرمایه گذاران فراهم کنیم.
وی درباره رویداد تحول در سرمایه گذاری و توسعه بالادست نفت و گاز ایران که روز سه‌شنبه (2 اردیبهشت ماه) در سالن اجلاس سران برگزار می شود، گفت: عزم شرکت ملی نفت ایران بر بهره مندی از سرمایه های بخش خصوصی در طرح های بزرگ صنعت نفت است و بر این اساس نسبت به برگزاری این رویداد مهم و تاثیرگذار در حوزه سرمایه گذاری اقدام کرده است.
معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه صنعت نفت، لکوموتیو اقتصادی ایران است، ادامه داد: در صنعت نفت، تولید و توسعه، دو مقوله جدا از هم نیستند و برای دستیابی به رقم تولید مدنظر، لازم است تا نسبت به جذب گسترده سرمایه گذاری اقدام شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


تهدید مضحک آمریکا علیه صادرات نفتی‌ ایران «اسکات بسنت» (Scott Bessent)، وزیر خزانه‌داری آمریکا پس از آغاز جنگ اقتصادی این کشور علیه چین و کسب انتقادات گسترده ضدآمریکایی از سوی بسیاری از کشورها، اکنون در پیامی در رسانه اجتماعی خود در ایکس، با تکرار مواضع خصمانه اما واهی کشورش، به تهدید ایران پرداخت.
متعهد به تامین امنیت سرمایه گذاری در نفت هستیم
بورد برگزاری این رویداد را حاصل حدود هشت ماه کار فشرده در حوزه سرمایه گذاری شرکت ملی نفت ایران دانست و خاطرنشان‌کرد: از ابتدای شروع به کار دولت چهاردهم و با توجه به ضرورت سرمایه گذاری، یک تیم حرفه ای را برای تعیین نقاط ضعف و ارائه راهکارهای مربوط به توسعه سرمایه گذاری تعیین کردیم و امیدواریم با تلاش سازنده، شاهد تحولات چشمگیری در این حوزه باشیم.
وی همچنین از کاهش ریسک سرمایه گذاری در قالب قراردادهای منعطف نفتی در حوزه سرمایه گذاری خبر داد و گفت: با تامین امنیت و ایجاد حداکثر سود، فضای کافی برای بهره برداری مالی سرمایه گذاران را ایجاد خواهیم کرد.
ایران را به یک کارگاه بزرگ تبدیل می کنیم
معاون وزیر نفت خاطرنشان‌کرد: با جذب سرمایه گذاری موثر در طرح های صنعت نفت، ضمن توسعه و افزایش متوازن تولید میادین نفتی و گازی، از ظرفیت پیمانکاران مختلف در حوزه های ساخت و اجرایی نیز بهره می بریم که این امر به رونق اشتغال و توسعه اقتصادی کشور کمک شایانی خواهد کرد.
بورد افزود: قصد داریم تا با رونق سرمایه گذاری در صنعت نفت، ایران را به یک کارگاه بزرگ تبدیل کنیم.
برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران خرد و سرمایه های سرگردان مردمی
وی، یکی از برنامه های این شرکت در جذب سرمایه گذاری را استفاده از جریان سرمایه ای ایرانیان خارج از کشور دانست و ادامه داد: این منابع به صورت بالقوه وجود دارد و برای بهره مندی از این ظرفیت ها، کافی است تا شرایط قراردادهای سرمایه گذاری را به سمت مشوق های مالی سوق دهیم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه بخش مهمی از تامین سرمایه طرح های بالادستی صنعت نفت می تواند از محل سرمایه های سرگردان مردمی تامین شود، گفت: به این منظور پیشنهادهای خوبی در دست بررسی است که در زمان مقتضی اعلام شده و به صورت گسترده از توان مالی مردمی در این حوزه استفاده خواهیم کرد.
بورد اضافه‌کرد: مشوق های در نظر گرفته شده در این بخش، بسیار جذاب بوده و پیش بینی می شود که با استقبال خوبی از طرف آحاد جامعه روبه‌رو شود.
وی، رویکرد شرکت ملی نفت ایران را در اصلاح الگوهای ساختاری قراردادی بسیار منعطف دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت سرمایه گذاری، این آمادگی به طور کامل وجود دارد تا با دریافت نظرات و پیشنهادات صاحبنظران در حوزه های مختلف اقتصادی، شرایط لازم برای تسهیل سرمایه گذاری و ایجاد جذابیت های دوسویه در قراردادهای صنعت نفت فراهم شود.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر اینکه در این خصوص نباید به هیچ وجه دست از تلاش برداشت، ادامه داد: رویکرد صنعت نفت دولت چهاردهم در این خصوص بسیار منعطف است؛ به طوری که هیچ مدل خاص قراردادی به صورت مصرانه مدنظر نیست و این آمادگی وجود دارد تا با شناسایی نقاط ضعف، پیشنهادهای لازم برای ارتقای جذابیت قراردادها اجرایی شود.
بورد افزود: این تغییر رویکرد در مصوبه های اخیر هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران و سیاست گذاری های مقام عالی وزارت کاملا قابل مشاهده است.
وی با تاکید بر اینکه در مدل های جدید قراردادی، ضریب بازگشت سرمایه به نحو قابل توجهی ارتقا یافته است، خاطرنشان کرد: با توجه به ماهیت ارزی بودن این قراردادها، سود سرمایه گذاری در آن ها تضمین شده خواهد بود.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ابراز امیدواری کرد تا با حمایت دیگر دستگاه های اجرایی و قانونگذاری، موانع بر سر راه سرمایه گذاری در صنعت نفت کشورمان برداشته شود.
رویداد تحول در سرمایه گذاری و توسعه بالا دست نفت و گاز ایران، روز سه‌شنبه (دوم اردیبهشت ماه) در سالن اجلاس سران با حضور مقامات سیاسی، اقتصادی و فعالان عرصه نفت و گاز برگزار می شود. در این رویداد بیش از 200 فرصت سرمایه‌گذاری در صنایع بالادستی نفت و گاز برای نخستین‌بار به‌صورت عمومی معرفی خواهد شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1296102/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ورود بازار خودرو به فاز نزولی/ تارا ارزان شد

دونالد ترامپ: دیدارهای بسیار خوبی با ایران داشتیم

خیال‌پردازی نتانیاهو درباره ایران و تهدیداتش علیه یمن

تولید گندم امسال 20 درصد کاهش می‌یابد

کردستان با کوله‌باری از پتانسیل در ایران اکسپو 2025 حاضر می‌شود

تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و قطر درباره غزه و مذاکرات تهران-واشنگتن

معجزه باورنکردنی تنظیم ساعت غذا خوردن برای «قلب»

پرداخت وام 400 میلیون تومانی مسکن روستایی از امروز

رشد 8 درصدی اقتصاد نیازمند 7984 هزار میلیارد تومان است

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با تشکل‌های شاهد و ایثارگر

مخالفت سازمان توسعه تجارت با افزایش تعرفه خودرو‌های وارداتی

دفتر آیت‌الله سیستانی درگذشت پاپ فرانسیس را تسلیت گفت

رکورد تاریخی قیمت طلای جهانی شکسته شد

انحلال شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلال در نظام اقتصادی

عربستان سعودی و خیز بلند لجستیکی / بازتعریف نقش در جغرافیای تجارت جهانی

توسعه اقتصادی پایدار در بهارستان با احداث شهرک صنفی خدماتی در صالحیه

صادرات انرژی به همسایگان، فرصتی برای افزایش درآمدهای ارزی

شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلال در نظام اقتصادی منحل شدند

صعود طلای جهانی در اولین روز اردیبهشت؛ نبض بازار فلزات گرانبها چگونه می‌زند؟

هزینه نقل و انتقال خودرو در 1404 مشخص شد

طلا در مسیر جدید صعود؛ بازار سکه در نوسان

باشگاه الشمال قطر قرارداد امید ابراهیمی را تا 2026 تمدید کرد

فرمول ثبات بورس

پیش بینی قیمت دلار 2 اردیبهشت 1404

ریزش ناگهانی قیمت کوییک صفر، خریداران چقدر ضرر کردند؟

دوشنبه سیاه بیت‌کوین

تشکیل کارگروه ملی زیارت برای نخستین بار در قم

صندلی صوراسرافیل به چه کسی می‌رسد؟

قیمت انواع مرغ اول اردیبهشت 1404

تا 200 میلیون تسهیلات بدون ضامن ویپاد؛ دیجیتال بانک پاسارگاد

خریداران طلا در فروردین 1404 چقدر ضرر کردند؟

تسریع روند سرمایه‌گذاری و بهبود وضعیت اقتصادی شهر اراک دنبال خواهد شد

زیان‌دیدگان توافق

صهیونیست‌ها در کمین نیروهای قسام در شرق غزه

واکنش اولیانوف به نتایج دور دوم گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

یمت انواع مرغ اول اردیبهشت 1404

نایب رئیس خانه مطبوعات کشور انتخاب شد

1.6 میلیارد دلار در بازار ارز تجاری معامله شد

فرصت‌های نفتی (12)؛ مایعات گاز طبیعی

البرز تبدیل به نگین اقتصادی ایران و منطقه می شود

کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اخلال‌گران در نظام اقتصادی کشور تصویب شد

وقتی کمک بوی خون می‌دهد:جنایات پنهان اسرائیل زیرسایه «ماشاو»

شرطو شروط کارتال برای مدیرعال جدید چیست؟

«ایران اکسپو 2025»، مهم‌ترین گردهمایی صادراتی کشور

پوتین و سلطان هیثم درباره پرونده هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو می‌کنند

حزب‌الله به درگذشت پاپ فرانسیس واکنش نشان داد

محسنی اژه‌ای بخشنامه انحلال شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلال در نظام اقتصادی را صادر کرد

تولید سوخت هواپیماهای سبک در پالایشگاه آبادان

کپسول آتش نشانی در خودرو الزامی شد/ ویدیو

کرایه‌ها گران شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی