بازار آریا

آخرين مطالب

رییس اتاق بازرگانی فارس: اهمیت سرمایه گذاری خارجی در آوردن پول آن نیست بلکه در تامین امنیت سرمایه گذاری است اقتصاد ایران

رییس اتاق بازرگانی فارس: اهمیت سرمایه گذاری خارجی در آوردن پول آن نیست بلکه در تامین امنیت سرمایه گذاری است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - محمد صادق حمیدیان یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز افزود: البته اهمیت سرمایه گذاری خارجی در آوردن پول آن نیست بلکه در تامین امنیت سرمایه گذاری است و امروز اکثر کشورهای دنیا اولویت شان آوردن امنیت سرمایه گذاری است.
او ادامه داد: آنچه که در بحث سرمایه گذاری برای کشور مهم است نه جلب یا جذب سرمایه‌گذاری، بلکه تحقق سرمایه گذاری است.
وی، با اشاره به نامگذاری شعار امسال به نام سرمایه گذاری برای تولید، این شعار را بسیار هوشمندانه دانست و اظهار کرد: اگر دقت کنیم می بینیم که در مقوله سرمایه گذاری مباحثی مانند کنترل تورم، اصلاح نرخ اخذ مالیات، تزریق منابع بانکی، هدایت نقدینگی و بهبود شرایط کار و کارگران دیده شده و لذا تحقق شعار سال در گرو عملیاتی شدن این مباحث است.
رییس اتاق بازرگانی فارس گفت: پیشنهاد ما این است که با توجه به اینکه حجم قابل توجهی از سرمایه گذاری نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی اندک تا متوسط در استان داریم که به بهره‌برداری هم نرسیده‌اند، اگر امسال بتوانیم این سرمایه گذاری ها را تبدیل به واحدهای مولد کنیم بزرگترین قدم را در مسیر سرمایه‌گذاری برداشته‌ایم و همه آنچه که در این شعار دنبال آن هستیم محقق خواهد شد.
حمیدیان افزود: شهرک صنعتی شیرازچهارمین شهرک کشور از نظر وسعت است که در آن چهار هزار و 300 قطعه زمین به فعالان اقتصادی واگذارشده که در حال حاضر یک هزار و 800 مورد پروانه بهره برداری دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم این یک هزار و800 واحد را به 2 هزار و 500 واحد فعال برسانیم و شرایط را برای آنها فراهم کنیم این اتفاق بزرگی در سرمایه گذاری خواهد بود.
لزوم آزادسازی تجارت و اقتصاد
رییس اتاق بازرگانی فارس، ضمن تاکید بر لزوم آزادسازی تجارت و اقتصاد در کشور گفت: به رغم اهمیت موضوع، اما در کشور اراده ای برای آزادسازی تجارت و اقتصاد وجود ندارد و فعالان اقتصادی در مسیر فعالیت خود با تعداد زیادی سامانه مواجه هستند.
حمیدیان افزود: در بحث تجارت، قانون الزام کرده که یک سامانه جامع تجارت داشته باشیم، اما امروز حدود 30 سامانه در کشور داریم که فعالان اقتصادی و تجار باید در آنها فعالیت داشته باشند و در غیر این صورت با مشکل مواجه می‌شوند.
وی ادامه داد: بسیاری از کشورهایی که حتی در زمینه آی تی از ما بسیار پیشرفته تر هستند، امروز با یک یا 2 سامانه تمام کارهای خود را انجام می دهند اما در کشور ما در همین حوزه مالیات چندین سامانه تعریف شده بود.
او اظهار کرد: لذا باید با اصلاح برخی امور و قوانین شرایط را به گونه ای فراهم کنیم که سرمایه گذار انگیزه لازم برای فعالیت را به دست آورد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1285768/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزییات افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1404

آرش رئیسی‌نژاد به هاروارد پیوست

کاخ سفید احتمال کناره‌گیری ماسک را تکذیب کرد

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

ادارات این استان روز پنجشنبه 14 فروردین تعطیل شد

فرانسه مدعی شد / فرصت دستیابی به یک توافق جدید با ایران رو به اتمام است

تاکید وزیر خزانه‌داری آمریکا بر ادامه فشار اقتصادی بر ایران

سفر السودانی به آنکارا در سایه تحولات مهم منطقه‌ای و جهانی

فشار اقتصادی بر ایران را ادامه خواهیم داد

حمله جنگنده‌های آمریکا به استان صعده یمن

شنیده شدن صدای انفجار شدید در آسمان دمشق

از افزایش ظرفیت تولید تا سرمایه‌گذاری‌های میلیارد دلاری

جشن نوروز در دبیرخانه سازمان همکاری شانگهای در پکن

واکنش تندوتیز ریاض به تعدی بن گویر به مسجدالاقصی

نتانیاهو: فشار را در غزه گام‌به‌گام افزایش می‌دهیم

حداکثر قیمت دلار در سال 1404/ طلا به کدام سو می‌رود؟

استرداد سرکرده یک باند بزرگ قاچاق انسان به کشور

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

یارانه‌ بگیران بخوانند/ جزییات نهایی واریز یارانه معیشتی مرحله دوم اعلام شد

حادثه مرگبار در محور طبس / کودک 8 ساله جان باخت

تشکیل 287 پرونده برای مجرمان اقتصادی

برنامه وزیر خارجه اسرائیل برای رایزنی درباره ایران در پاریس

شاهین اوج گرفت، تارا جا ماند/ برنده دوئل خودروهای داخلی را بشناسید

آخرین وضعیت راه‌های کشور در روزهای پایانی تعطیلات

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

فرانسه: فرصت دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران محدود است

شهادت 9 فلسطینی در حمله اسرائیل به رفح

ادارات مشهد فردا تعطیل نیست

نقش امنیت در رشد اقتصادی و تحقق شعار سال

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

9 مصدوم در حمله سگ در سبزوار

ادعای تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

مروری بر مجموعه گردشگری‌های منتشر شده در ایام نوروز

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

چالش‌های بانک مرکزی اروپا در کنترل تورم

ماسک از کابینه ترامپ کنار می‌رود

پزشکیان: مشتاق توسعه بیشتر روابط با بحرین هستیم

جلسه کلیدی ترامپ در کاخ سفید درباره تیک‌تاک

قیمت طلا امروز چهارشنبه 13 فروردین 1404/ قیمت بالا رفت+ جدول

مجتبی رحماندوست در بیمارستان بستری شد

چگونه در یک محیط کاری ناسازگار دوام بیاوریم؟

احتمال تعیین مقررات برای سفرهای خارجی کابینه دولت

سبقت سایپا از ایران خودرو در جاده مخصوص

درخشش بانکی‌ها و سکوت حقیقی‌ها در صنعت شیمیایی

قراردادهای خواهرخواندگی بستری مناسب برای تعاملات اقتصادی است

خداحافظی تلخ

کمک 20 میلیارد یورویی متحدان ناتو به اوکراین

واشنگتن 3 شهروند و 3 نهاد روسی را در ارتباط با ایران تحریم کرد

فعالیت سامانه بارشی تشدید می‌شود/ سازمان هواشناسی هشدار داد

تحریم‌های جدید خزانه‌داری آمریکا علیه انصارالله

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی