بازار آریا

آخرين مطالب

امسال 200 مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در گلستان بنا می‌شود اقتصاد ایران

امسال 200 مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در گلستان بنا می‌شود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان گفت: استان گلستان ظرفیت های دارد که هنوز به کار گیری نشده است ؛ به طور حتم با تزریق این ظرفیت‌ها و افزودن پتانسیل‌های ارزشمند، آینده اقتصادی این مردم بهتر خواهد شد.
نورانی افزود: به عنوان یک کارگزار اقتصادی و با تکیه بر شاخص‌های اجتماعی و اقتصادی مردم گلستان باید بگویم که تنها راه توسعه اقتصادی در گلستان، مشارکت اقتصادی مردم این استان است.
وی اضافه کرد: باید در مقام اجرا و فارغ از شعار، مردمی سازی اقتصاد را در اولویت خودمان قرار بدیم؛ قوانین و مقررات خوبی در 5 سال اخیر در کشور تصویب شده است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم.
ایشان با اشاره به شعار سال و منویات مقام معظم رهبری در زمان تحویل سال نو، اظهار کرد: ما می‌توانیم مردم را بیشتر در اقتصاد دخیل کنیم؛ یکی از ضعف‌های ما در اقتصاد این هست که مردم نقش کمتری دارند؛ هر چقدر حضور مردم در تار و پود اقتصاد بیشتر شود ما اقتصاد ایمن‌تری خواهیم داشت.
نورانی گفت: با نقش‌آفرینی مردم در حوزه اقتصادی، راحت تر می توانیم کار‌ها را به جلو ببریم؛ باید از ظرفیت‌هایی که در قوانین و مقررات نظام اجرایی کشور وجود دارد؛ برای توسعه اقتصادی گلستان استفاده کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان به برخی از مباحث کلان استان اشاره کرد و گفت: اهتمام همه خادمان مردم در دستگاه‌های اجرایی بر آن است که بخش زیادی از دغدغه‌های مردم در سال جاری برطرف شود.
نورانی به مباحث مرتبط با تغییر اقلیم و خشکسالی در گلستان اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که در سال جاری به صورت ویژه در دستور کار دولت قرار گرفته است ؛حل معضل کم آبی است .
وی افزود: آمارهای رسمی بیانگر آن است که بارش‌ها در استان گلستان 47 درصد کاهش یافته است؛ از ابتدای فصل بارش تا الان فقط 212 میلی‌متر باران در گلستان به ثبت رسیده است در حالی که به طور متوسط باید 350 میلی‌متر بارندگی داشتیم
علیرضا نورانی به برنامه‌های در دست اقدام برای حل چالش کم آبی در استان گلستان اشاره کرد و گفت: در کنار اعتبارات ملی و استانی که برای پروژه‌هایی مانند سد نرماب، سد چایلی، سد بهارستان و سد میرداماد اختصاص خواهد یافت؛ پیش بینی می‌کنیم که در سال جاری رقمی معادل 700 میلیارد تومان منابع محقق شده برای حوزه آب به گلستان تزریق شود.
 نورانی گفت: علاوه بر پیگیری امور اجرایی موثر در حوزه آب، نیازمند همراهی و همگامی بیشتر مردم برای مصرف بهینه آب در بخش آب شرب و ارتقا بهره‌وری آب در حوزه کشاورزی هستیم.
 وی افزود: اقدامات متعددی مانند ترمیم و بهسازی چاه‌های آب شرب، خطوط انتقال و احداث مخازن جدید ذخیره آب شرب در دستور کار قرار خواهیم داد که از آن جمله می توان به افزودن 22 هزار متر مکعب مخزن جدید ذخیره آب، برای شهر گرگان اشاره کرد.
وی به مباحث مرتبط با توسعه انرژی‌های نوین در گلستان اشاره کرد و گفت: ما باید به سمت نیروگاه های تجدید پذیر و استفاده از منابع انرژی خورشیدی حرکت کنیم؛ دولت برای 30 هزار مگاوات برق تجدید پذیر برنامه ریزی کرده که 25 هزار مگاوات آن برای انرژی خورشیدی برنامه‌ریزی شده است.
نورانی گفت: در آذر و دی‌ماه سال گذشته، دولت مصوباتی برای توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر داشته و رقمی در حدود 5 میلیارد دلار از منابع صندوق ذخیره ارزی به این موضوع اختصاص پیدا کرده است.
نورانی رئیس سازمان به برگزاری جلسات استانی مرتبط با نیروگاه‌های خورشیدی اشاره کرد و گفت: ما برای رشد اقتصادی گلستان نیازمند تامین انرژی هستیم؛ یعنی تامین انرژی و تامین مالی دو رکن بسیار مهم و اساسی در توسعه سرمایه گذاری در گلستان است.
نورانی افزود: با تمهیدات پیش بینی شده در سال جاری، زمینه ‌سازی و پیاده کردن مقدمات اجرایی ساخت نیروگاه‌های برق خورشیدی با ظرفیت تولید 200 مگاوات برق در مناطق مختلف استان گلستان آغاز خواهد شد.
وی اظهار داشت: آغوش استان گلستان برای سرمایه گذاری در بخش انرژی‌های خورشیدی گشوده است؛ هم در زمینه تامین زمین و هم در زمینه پیگیری امورات فرا استانی در کنار سرمایه گذاران خواهیم بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان به ضرورت توسعه صنعت ترانزیت در استان گلستان پرداخت کرد و گفت:صنعت ترانزیت در بهبود وضعیت اقتصادی گلستان بسیار اثر گذار خواهد بود که باید در دو حوزه توسعه زیرساخت‌های داخلی و همچنین افزایش تعاملات ترانزیتی با کشورهای پیرامونی اهتمام بیشتری صرف کنیم.
نورانی ادامه داد: علیرغم اینکه در کشور همسایه شمالی جاده مناسبی وجود ندارد؛ اما به سبب امنیت و بعد کوتاه مسافت، روزانه بالای100 دستگاه کشنده از مرزهای گلستان به سمت ترکمنستان خارج می‌شود.
وی به رایزنی‌های در حال انجام با کشور ترکمنستان اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم تا یک شرکت ایرانی جاده اینچه برون، اترک و گمیداغ را به مرحله اجرا برساند؛ که کشور ترکمنستان موافقت اولیه خود را اعلام کرده است.
نورانی گفت: پیش قرارداد احداث این مسیر ترانزیتی،نوشته شده است و فقط باید بحث مربوط به تهاتر و موارد مرتبط با گاز برطرف شود.
وی ادامه داد: طول این جاده 242 کیلومتر است که در برآوردهای اولیه میزان سرمایه گذاری آن 539 میلیون دلار اعلام شده است که می تواند نقش بسزایی در توسعه اقتصادی گلستان ایفا کند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1285724/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش تندوتیز ریاض به تعدی بن گویر به مسجدالاقصی

نتانیاهو: فشار را در غزه گام‌به‌گام افزایش می‌دهیم

حداکثر قیمت دلار در سال 1404/ طلا به کدام سو می‌رود؟

استرداد سرکرده یک باند بزرگ قاچاق انسان به کشور

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

یارانه‌ بگیران بخوانند/ جزییات نهایی واریز یارانه معیشتی مرحله دوم اعلام شد

حادثه مرگبار در محور طبس / کودک 8 ساله جان باخت

تشکیل 287 پرونده برای مجرمان اقتصادی

برنامه وزیر خارجه اسرائیل برای رایزنی درباره ایران در پاریس

شاهین اوج گرفت، تارا جا ماند/ برنده دوئل خودروهای داخلی را بشناسید

آخرین وضعیت راه‌های کشور در روزهای پایانی تعطیلات

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

فرانسه: فرصت دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران محدود است

شهادت 9 فلسطینی در حمله اسرائیل به رفح

ادارات مشهد فردا تعطیل نیست

نقش امنیت در رشد اقتصادی و تحقق شعار سال

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

9 مصدوم در حمله سگ در سبزوار

ادعای تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

مروری بر مجموعه گردشگری‌های منتشر شده در ایام نوروز

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

چالش‌های بانک مرکزی اروپا در کنترل تورم

ماسک از کابینه ترامپ کنار می‌رود

پزشکیان: مشتاق توسعه بیشتر روابط با بحرین هستیم

جلسه کلیدی ترامپ در کاخ سفید درباره تیک‌تاک

قیمت طلا امروز چهارشنبه 13 فروردین 1404/ قیمت بالا رفت+ جدول

مجتبی رحماندوست در بیمارستان بستری شد

چگونه در یک محیط کاری ناسازگار دوام بیاوریم؟

احتمال تعیین مقررات برای سفرهای خارجی کابینه دولت

سبقت سایپا از ایران خودرو در جاده مخصوص

درخشش بانکی‌ها و سکوت حقیقی‌ها در صنعت شیمیایی

قراردادهای خواهرخواندگی بستری مناسب برای تعاملات اقتصادی است

خداحافظی تلخ

کمک 20 میلیارد یورویی متحدان ناتو به اوکراین

واشنگتن 3 شهروند و 3 نهاد روسی را در ارتباط با ایران تحریم کرد

فعالیت سامانه بارشی تشدید می‌شود/ سازمان هواشناسی هشدار داد

تحریم‌های جدید خزانه‌داری آمریکا علیه انصارالله

واشنگتن 3 شهروند روسیه و 3 نهاد را در ارتباط با ایران تحریم کرد

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها: سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند

کمک 20 میلیارد یورویی متحدان ناتو به کی‌یف در سه ماه گذشته

فوری / پیشنهاد ایران به آمریکا برای همکاری اقتصادی

تعداد زندانیان افغان در ایران چقدر است؟

تجاوز جنگنده‌های آمریکایی به استان الحدیده/ مخازن آب شرب بمباران شد

تعداد زندانیان افغان در ایران قدر است؟

کندوان و آزادراه تهران شمال یکطرفه شد

احتمالا تا پایان آوریل به تهران سفر می‌کنم

چرا نگهبانان محیط‌زیست‌ اجازه ورود می‌دهند؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه در سال 1404

تشکیل 287 پرونده برای مجرمان اقتصادی طی 24 ساعت گذشته

تشکیل 287 پرونده به ارزش 880 میلیارد تومان برای مجرمان اقتصادی

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی