بازار آریا

آخرين مطالب

چمران: زلزله اخیر زنگ خطری برای تهران و کل کشور است اقتصاد ایران

چمران: زلزله اخیر زنگ خطری برای تهران و کل کشور است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : مهدی چمران درباره هشدار رئیس جمهور در خصوص بحران‌ها و مسائل شهر تهران گفت: خوشحالم که این مسائل مدنظر آقای رئیس جمهور بود. آقای پزشکیان خوشحال بود که بودجه شهرداری تهران بالاست و ما هم گفتیم این بودجه برای 12 میلیون نفر است و اگر بخواهیم 5000 دستگاه اتوبوس بخریم باید همه این بودجه را هزینه کنیم.
مهدی چمران پیش از آغاز سیصد و سیزدهمین جلسه رسمی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به دستورات جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران اظهار کرد: در دستور اول ممنوعیت تبلیغات شرکت‌هایی را بررسی می‌کنیم که برای رژیم صهیونیستی تبلیغ می‌کنند؛ باید هم خرید و فروش و هم تبلیغات شهری ممنوع شود. ادامه بررسی لایحه تفریغ بودجه سال 1402 شهرداری تهران، بررسی تعیین بهای خدمات استفاده از مراکز تفریحی بازدید از مجموعه باغ پرندگان تهران در سال 1404، اصلاحیه مصوبه تعیین بهای خدمات و چگونگی اعمال نظارت بر جمع آوری و دفع پسماندهای ویژه پزشکی، صنعتی و کشاورزی و اصلاحیه مصوبه توسعه ساختمان سبز و معماری پایدار در دستور کار جلسه شورا قرار دارد. اجازه واگذاری تاکسی‌های برقی به رانندگان را هم مطرح خواهیم کرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


اظهارات چمران درباره فعالیت اتباع در شهرداری تهران چمران با بیان اینکه نقشه فرونشست‌ها را برای ما ارسال کرده‌اند، اضافه کرد: در دشت ورامین فرونشست زیادی شاهد هستیم، به هر شکل بررسی‌هایی در مدت اخیر انجام و به ما نیز اعلام شده است.
وی درباره هشدار رئیس جمهور در خصوص بحران‌ها و مسائل شهر تهران گفت: خوشحالم که این مسائل مدنظر آقای رئیس جمهور بود. آقای پزشکیان خوشحال بود که بودجه شهرداری تهران بالاست و ما هم گفتیم این بودجه برای 12 میلیون نفر است و اگر بخواهیم 5000 دستگاه اتوبوس بخریم باید همه این بودجه را هزینه کنیم. البته آن جلسه برگزار شده برای مسائل استان تهران بود و قرار است برای شهر تهران هم دیدارهایی با رئیس جمهور داشته باشیم و مسائل را مطرح کنیم.
رئیس شورای شهر همچنین در ابتدای جلسه امروز(یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به زلزله اخیر در تهران عنوان کرد: گسل‌های زلزله تهران می‌تواند فعال شود و به حرکت درآید. این زنگ خطری برای تهران و کل کشور است و روی بافت‌های فرسوده نیز تاثیر می‌گذارد. باید هرچه زودتر به سراغ رفع مشکل بافت‌های فرسوده برویم تا در برابر زلزله مقاوم باشیم.
وی همچنین با اشاره به رونمایی از اولین سکوی هوش مصنوعی در کشور گفت: این مسئله افتخاری برای ماست؛ دنیای آینده دنیای علم هوش مصنوعی است و کسانی که در این زمینه کار می‌کنند را تحسین می‌کنیم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280325/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جایگزین‌های سالم برای چای در ماه رمضان

ضررهایی که خوراکی‌های خیابانی به دنبال دارند

تنها ورزش مفید برای بهبود بی‌خوابی سالمندان

تکذیب ارتباط حزب‌الله با درگیری‌های مرز لبنان و سوریه

فضانوردان گیر افتاده در فضا بعد از بازگشت به زمین چه حالی دارند؟

سه نظامی وابسته به دولت موقت سوریه در مرز لبنان کشته شدند

ادامه امدادرسانی برای اطفای آتش در زریبار

گفت‌وگوی رئیس جمهور اوکراین و نخست‌وزیر کانادا درباره تحریم‌های روسیه

انحلال بانک‌های زیان‌ده یعنی دفن جسد متعفن‌شان؛ وضعیت اضطراری کفایت سرمایه برخی بانک‌ها

ادعای روبیو درباره مدت زمان حمله آمریکا به یمن

حمله هواپیماهای جنگی آمریکا به سواحل الحدیده یمن

ایجاد پیوندهای انسانی در دنیای تمام دیجیتال فردا

لعیا جنیدی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران شد

رشد صنعت از لنز تولید

صعود تورم پیش‌نگر

ترکیه و سه‌‌‌‌‌ضلعی تامین انرژی

کاهش تولید فولاد در چین

نفوذ سیاست در ارز‌های دیجیتال

حرکت مبهم در وضعیت مبهم

سال نو، بورس نو؟

چگونه ترامپ باعث سقوط بازار سهام شد

فوت مرد 45 ساله به دلیل انفجار واحد مسکونی در قزوین

110 مصنوع طلای فاقد کد توقیف شد

محک مهمات طلایی

پیشتازی طلای سرخ در بازدهی

تورم تولید خودرو آرام گرفت

هزینه یک میلیارد یورویی تعرفه‌‌ها برای BMW

ترافیک تهران مطلوب است؟

گسترش شاعران متعهد و انقلابی جوان امید‌آفرین است

محکومیت حمله به یمن

رایزنی وزیر دفاع آمریکا و نخست‌وزیر عراق درباره تحولات منطقه

مشاغل تا سال 2030 به چه سمتی می‌‌‌روند؟

حل بحران نقدینگی بانک‌ها

آن که می‌دانست نمی‌داند

سرهنگ خورشاد: لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری کشف شد

ایالات‌متحده در تکاپوی انتخاب رئیس بانک مرکزی لبنان

بازگشت دلار به روند صعودی

ارتش آمریکا به ده‌ها هدف در یمن حمله کرد

اخراج با قانون قرن هجدهمی

جنگ زیر سایه مذاکره

سال آینده چند روز تعطیل رسمی دارد؟

چرایی افزایش نمایندگان بهارستان

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

بم قطب خودروسازی بخش خصوصی در کشور است

ناو یو اس اس هاری ترومان هدف حمله انصارالله قرار گرفت

به‌راستی یقه چه کسی را برای مهار تورم باید گرفت؟

یقه دولت

هفته‌‌‌ای دو روز برای سیاستگذاری

مقصر شماره‌یک تورم کیست؟

تولید موبایل‌ به شیوه ODM؛ بد یا خوب؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی