بازار آریا

آخرين مطالب

رئیس کمیسیون تلفیق: با اجرای درست برنامه هفتم شاهد تورم تک رقمی خواهیم بود اقتصاد ایران

رئیس کمیسیون تلفیق: با اجرای درست برنامه هفتم شاهد تورم تک رقمی خواهیم بود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مجلس گفت: در صورت پیشبرد درست قانون پنج ساله هفتم، شاهد حذف ناترازی های انرژی، رشد اقتصادی 8 درصدی و تورم تک رقمی خواهیم بود.
ابراهیم عزیزی در نشست جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، با اشاره به ارزیابی برنامه هفتم توسعه بر محورهای اجتماعی، اقتصادی، امنیتی، دفاعی، آموزشی و فرهنگی کشور تصریح کرد: ما اکنون نزدیک به 12 هزار قانون و 100 هزار آئین‌نامه داریم که با توجه به این موارد در قانون اساسی کشور پیش بینی شده برای هر پنج سالی یک برنامه داشته باشیم.
وی افزود: این برنامه ها باید یک برنامه جامع و کامل باشد، یعنی همه اموری که در آن پیش بینی شده موجود و هیچ مانعی نباشد. بر این اساس مقام معظم رهبری برنامه پنج سال آینده را ابلاغ فرمودند و در 26 بند، نقشه راه کشور را تدوین نمودند. در این برنامه تمام حوزه‌های سیاسی-امنیتی- دفاعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی مطرح شده است.
عزیزی خاطر نشان کرد: مسلماً اگر به تاکیدات مقام معظم رهبری در این برنامه عمل بشود، همه امورات ما به قله سرافرازی خواهد رسید.
نماینده تهران اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در برنامه هفتم توسعه بر رشد اقتصادی 8 درصد تاکید داشتند، پس باید متوسط رشد در این پنج سال 8 درصد بشود، آیا این امکان دارد؟ بله، ما حدود 7 درصد منابع جهان را دارا هستیم و از ظرفیت بسیار بالایی در حوز های نفت، گاز و انرژی‌های سوختی برخورداریم.
عزیزی، با اشاره به هدر رفت انرژی و عدم مدیریت صحیح در برخی از میادین گازی کشور گفت: متاسفانه چاه‌های مشترک گازی ما توسط برخی کشورهای خارجی بهره‌برداری می‌شود. مصرف انرژی مردم‌ ایران نسبت به هدر رفت انرژی های کشور بسیار پایین است. اکنون 16 میلیارد متر مکعب، گاز مشعلی می سوزد، این در حالیست که کارخانجات ما برای سوخت با کمبود مواجه هستند، این یعنی تلفات بسیار زیادی در حوزه های انرژی داریم. پس در این صورت ما باید 2/8 درصد بهره‌وری داشته باشیم، یعنی این 8 درصد 35 درصد آن باید از بهره‌وری باشد.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه افزود: در این برنامه قید شده است که 129 میلیون لیتر بنزین باید تولید شود و سالی 500 هزار خودرو فرسوده را از رده خارج کنیم و در عوض 15 هزار خودروی برقی وارد کنیم که نقش مدیر و مدیریت در این راستا بسیار حائز اهمیت است.
وی به تشریح ویژگی ها و تاثیر این طرح بر حوزه های مختلف کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: اولاً این قانون مخالف سیاست‌ها نیست و موافق سیاست‌ها است که از تاریخ 1403/5/3 لازم الاجرا شد.
عزیزی گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند، بیمار جز رنج بیماری نباید دغدغه دیگری داشته باشد، از این رو در برنامه توسعه آوردیم که هزینه های درمان 30 درصد از جیب بیمار و 70 درصد نیز از دولت پرداخت شود. در حوزه اشتغال زایی، یک میلیون شغل باید ایجاد شود، تورم تک رقمی یعنی 9 درصد پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: در این برنامه آماده است، تملک دارایی سرمایه 25 درصد بشود، فاصله دهکها به 35 درصد برسد، یعنی اینگونه نباشد که ثروتمند، ثروتمندترو فقیر، فقیرتر شود.
رئیس کمیسیون‌ تلفیق برنامه پنج ساله بیان داشت: تولید 90 درصد کالای اساسی در داخل انجام خواهد گرفت،(به ویژه گندم). راه‌اندازی سامانه‌های آبیاری نوین که 200 هزار هکتار در برنامه هفتم توسعه گنجانده شده است.
عزیزی همچنین اضافه کرد: تولید 124 هزار و چهارصد و هشتاد و پنج مگاوات برق که 12 هزار آن انرژی تجدید پذیر است و 3000 هسته‌ای، در برنامه پنج ساله به آن اشاره شده است.
نماینده تهران، از پیش بینی ساخت 5 میلیون مسکن در برنامه پنج ساله خبر داد و گفت: طبق برنامه هفتم توسعه، ساخت پنج میلیون واحد مسکونی در بخش‌های مختلف شهری و روستایی برنامه‌ریزی شده که سهم مسکن حمایتی شهری در این برنامه معادل یک و نیم میلیون واحد مسکونی است و بخش‌های دیگر شامل مسکن روستایی، مقاوم سازی و ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده شهری است. ایجاد بیش از 3200 کیلومتر ریل در کشور درست شود و بنای بنادر نسل سوم از جمله مکران.
وی افزود: ایجاد 500 هزار شغل دیجیتالی برای جوانان، 20 میلیون نقطه اتصال ارتباط الکترونیکی، 30 ماهواره و پیشبینی 30 هزار شرکت دانش بنیان نیز پیش بینی شده است.
عزیزی با اشاره به اینکه در برنامه پنج ساله مشکلات حوزه های آموزش و فرهنگی ساماندهی می شود خاطر نشان کرد: در این طرح 10هزار پایگاه قرآنی 1200 مدرسه قرآن پایه، تدارک 300 هزار معلم قرآنی، باهدف آموختن فرهنگ ایرانی- اسلامی به کودکان گنجانده شده است. این پویانمایی شامل 7300 ساعت برنامه برای کودکان و نوجوانان 1100 قسمت مجموعه تلویزیونی با 20 فیلم فاخر می باشد.
این عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس افزود: هوشمندسازی 50 درصد مدارس، کلاس های درسی و مقاوم سازی مدارس با منایع 80 درصد پیش‌بینی گردیده است.
وی ادامه داد: 3000 میلیارد ریال اختصاص برای صندوق شکوفایی و نوآوری،( که امسال با توجه به بالا رفتن ارز این بودجه) 15 برابر در نظر گرفته شده است.
عزیزی در پایان گفت: در برنامه پنج ساله بر افزایش قدرت حوزه های امنیتی و دفاعی تاکید شده است و 5 درصد از بودجه عمومی کشور برای تقویت این حوزه اختصاص داده شده است. نمایندگان مجلس به عنوان سربازان ولایت که هدف آنها قرار گرفتن کشور در قله های پیشرفت، عزت و کرامت است، راهی جز تحقق برنامه هفتم توسعه ندارند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1275228/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سومین کارخانه BYD در اروپا

تاکید دوباره آمریکا بر حمایت از اسرائیل/ روبیو با نتانیاهو گفت‌وگو کرد

جزئیات افزایش مستمری کمیته امداد در سال آینده اعلام شد

انتشار داستان «خرس گنده و ماهی کوچولو»

برپایی نمایشگاه «تازه‌تر» در گالری آرتیبیشن

فکر می‌کردم یک اردشیر محصص دیگر می‌آید

تشویق‌ آقای گل در کنسرت «پسر خورشید»

بدون رونالدو نمی‌برید!

امشب از فوتبال لذت ببرید

زور برای زر شدن

سر چی دعوا می‏‏‌کنیم؟

طرح مصر برای بازسازی غزه تصویب شد

بزرگ‌‌‌ترین رسوایی تاریخ کریپتو

بهره‌بردار غیر‌مجاز رمزارز در خوزستان به پرداخت جزای نقدی محکوم شد

روسیه در فکر ذخیره رمزارز دیجیتال است

ترامپ نباید آلت‌کوین‏‏‌های مختلف را وارد ذخیره کریپتو کند

فاصله ماسک از میم‌کوین‏‏‌ها؟

قدردانی از مشتریان وفادار در جشن مدیران خودرو

ذخایر سوختی خالی؛ میراث سه‌‌‌‌‌‌دهه تصمیم‌گیری

اروپا به‌دنبال کاهش واردات انرژی

چرخش غیرمنتظره اوپک‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‌پلاس

جزئیات دریافت وام نوسازی ناوگان مسافری

بالا و پایین قیمت بلیت هواپیما

احیای لکوموتیوهای «انباری»

نسخه جدید مولدسازی

صعود طلا در جنگ تجاری

افت‌و‌خیز قیمت دلار

246همت وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد

18اسفند، مرحله سوم پیش‌فروش سکه آغاز می‌شود

4 نقطه ضعف حیاتی هیات‌مدیره‏‏‌

بازدید مدیران صنعت از پروژه بزرگ پالایشگاه نفت تهران

فلر واحد اوره پتروشیمی هنگام شعله کشید

اسکان؛ محور همکاری بانک ملی با آموز ش و پرورش

پیام مهم رئیس اتاق ایران به فعالان اقتصادی و کارآفرینان

اختصاص 250 میلیارد تومان برای بیمارستان 540 تختخوابی کرمانشاه

یزد میزبان مسافران نوروزی

فرصت‌‌‌ها و تهدیدهای صلح اوکراین برای ایران

درس‌‌‌های زلنسکی

کلاف سردرگم اوکراین

کلیات «سند نظام اقتصاد دیجیتال» تایید شد

تراشه‌ساز تایوانی 100 میلیارد دلار دیگر در آمریکا هزینه می‌کند

ضرب‌الاجل انگلیس به اینستاگرام و تیک‌تاک برای سانسور محتوا

موسس گوگل خواستار ساعت کاری طولانی‌تر شد

سفر به آینده در کنگره جهانی موبایل

هوندا با تعرفه‌‌‌های آمریکا سازگار می‌‌‌شود

برنامه برقی کیا

دولت از تعرفه 100 درصدی عقب‌نشینی می‌کند؟

صادرات غیرنفتی 11‌ماه امسال رکورد زد

واکاوی چالش‌های ترانزیت در تجارت خارجی

تولید زیان با تقسیم سود

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی