بازار آریا

آخرين مطالب

بازارهای صادراتی پلیمر آریاساسول به 32 کشور رسید اقتصاد ایران

بازارهای صادراتی پلیمر آریاساسول به 32 کشور رسید
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول گفت: با توسعه بازارهای صادراتی به‌واسطه فروش مستقیم، تعداد بازارهای شرکت از 16 کشور در سال 1401 به 32 کشور تا پایان 8 ماهه 1403 رسیده است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پلیمر آریاساسول، محمدرضا حیدرزاده دوشنبه (ششم اسفند) در نشست هم‌اندیشی با سردار سیدمجید ابن‌الرضا، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) و افشار بازیار، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان در تشریح عملکرد فعالیت سه ساله شرکت پلیمر آریاساسول اظهار کرد: تولید شرکت در 1401 برابر 1784 هزار تن بود که در پایان 1402 این رقم با رشد 3 درصدی نسبت به آخرین رکورد در تمام ادوار به 1961 هزار تن رسید و انتظار داریم در پایان امسال نیز این رکورد جابه‌جا شود.
وی با بیان اینکه مقدار فروش آریاساسول در 1402 با 5 درصد افزایش به هزار و 163 تن رسید، افزود: مبلغ فروش شرکت در 1402 نیز با 23 درصد افزایش به 338 هزار میلیارد ریال رسید که در تمام تاریخ شرکت بی‌سابقه بود و در 1403 در پایان 10 ماهه این رقم به 383 هزار میلیارد ریال رسیده که نسبت به مدت مشابه رشد 41 درصدی داشته است.
افزایش 5 درصدی سود عملیاتی
مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول به افزایش 5 درصدی سود عملیاتی اشاره کرد و گفت: به همین نسبت سود خالص نیز 5 درصد افزایش یافته است.
حیدرزاده با بیان اینکه مهم‌ترین فعالیت شرکت هم‌اکنون تکمیل طرح‌های توسعه‌ای طی سال‌های آتی است، بیان کرد: مهم‌ترین آنها احداث واحد پلی‌اتیلن سنگین جدید است. این طرح از ابتدای 1399 آغاز شده بود و تا پایان 1400 تنها 18 درصد پیشرفت داشت و اکنون مفتخریم اعلام کنیم این طرح بیش از 50 درصد پیشرفت دارد و با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده امیدواریم تا شهریور 1405 این طرح تکمیل شود.
وی با بیان اینکه کالاهای اساسی این طرح از جمله اکسترودر که یکی از مهم‌ترین تجهیزهاست، سفارش‌گذاری شده است، تصریح کرد: هم‌اکنون بخشی از اتیلن تولیدی شرکت به‌صورت خام صادر می‌شود که با تکمیل این طرح از خام‌فروشی اتیلن جلوگیری می‌شود و حتی می‌توانیم اتیلن مازاد دیگر پتروشیمی‌ها را نیز دریافت کنیم. با تکمیل این طرح سالانه 100 میلیون دلار به سودآوری شرکت افزوده می‌شود.
توسعه بازارهای صادراتی
مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول به دیگر طرح‌های توسعه‌ای نیز اشاره کرد و گفت: کوره دهم، خط لوله دریا و پروژه C3+ طرح‌های توسعه‌ای شرکت هستند که با توجه به ماهیت آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند و طی چند سال آینده به دنبال تکمیل آنها هستیم.
حیدرزاده با بیان اینکه در دو سال گذشته تلاش ما توسعه بازارهای صادراتی بود، چرا که پیش از این فروش از طریق کارگزار موجب معدود شدن بازارهای محصولات شده بود، اظهار کرد: با توسعه بازارهای صادراتی به‌واسطه فروش مستقیم، تعداد بازارهای شرکت در 1401 به 16 کشور، در 1402 به 23 و در تا پایان 8 ماهه 1403 به 32 کشور رسید و بر این اساس به ترتیب سود فروش نسبت به فروش کارگزاری 15، 15 و 14 درصد در هر سال افزوده شد.
وی با اعلام تشکیل کمیته خودکفایی و مرکز نوآوری در شرکت یادآور شد: در همکاری با شرکت‌ها و مراکز مختلف دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها ازجمله بخش‌های مختلف وزارت دفاع توانستیم نقشه اولیه و پکیج فنی و ساخت بیش از 6 هزار قطعه را طراحی کنیم و مفتخریم که از سال 97 تاکنون از این محل هزار و 676 میلیارد ریال صرفه‌جویی اقتصادی را محقق کردیم.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1272521/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر گرگ دیدید با این شماره تماس بگیرید

محسنی اژه‌ای خطاب به وکلا: مراقبت کنیم شیطان‌صفتان به مجموعه‌های ما نفوذ نکنند

جزئیاتی از مجوز تجارت چمدانی مرزنشینان

وضعیت فرودگاه مشهد عادی شد

رصد انبار‌ها و شالیکوبی‌ها برای جلوگیری از احتکار برنج

کارمند بنیاد مسکن شهید شد

آب در مناطقی از این شهر قطع می‌شود

بازار ارز افزایشی شد/ شیب صعودی قیمت درهم امارات

2 تروریست در چابهار کشته شدند

افزایش هشدارها درباره فروش متری مسکن در تهران

واکنش سریع بورس به یک شایعه پتروشیمیایی؛ آخرین تحلیل از نوسانات بورس

پیش بینی قیمت طلا و سکه 8 اسفند 1403

وفاق سکه و‌ دلار در بازار تمام شد

صید ماهی 350 کیلوگرمی در جاسک+ فیلم

چرا مجوز سکوهای فروش طلا فقط با تکمیل یک فرم صادر می شود؟

آمار تامل برانگیز فقر غذایی در ایران!

نرخ تنظیم بازاری برنج وارداتی اعلام و عرضه آن از امروز آغاز شد

پیش بینی قیمت دلار 8 اسفند 1403

در دیدار پزشکیان با لاوروف چه گذشت؟

پزشکیان: شرایط تردد ایرانیان مقیم خارج به داخل کشور را تسهیل می‌کنیم

اتحاد فرا آتلانتیکی در تابوت

قیمت بیت کوین اشباع شده است؟؛ سامسون مو هشدار می‌دهد

نگرانی‌ها و هشدارهای پلیس فتا در مورد سایت‌های فروش متری مسکن

هشدار نماینده مجلس درباره سواستفاده از سرمایه مردم در خرید و فروش متری مسکن

رئیس انجمن حقوق اساسی ایران: بخش دولتی نفس بخش خصوصی را بریده است

کالابرگ های جدید چه تفاوتی با کالابرگ‌های قدیمی دارد؟

چرا فروش متری مسکن در آینده برای مردم مشکل ساز خواهدشد؟

3 نرخی شدن بنزین تکذیب شد

سیارک 90 متری به زمین می‌خورد؟/ ناسا بیانیه داد

پیش بینی بورس چهارشنبه 8 اسفند 1403

چه کسانی در واردات برنج تقلبی دست دارند؟

سال آینده بنزین گران نمی شود

گرد و غبار در زابل شعاع دید افقی را در کاهش داد

صبح چهارشنبه سردترین صبح سال است

روایت دنیای اقتصاد از وام ساخت مسکن برای خودی‌ها!

اژدهای زرد به صف مقابله با دلارهای فراری پیوست

در دیدار وزرای دفاع آمریکا و عربستان چه گذشت؟

آخرین وضعیت تعقیب عاملان تیراندازی در ایرانشهر/ یک کودک 5 ساله آسیب دید

روایت تجارت نیوز از دلایل کاهش قیمت دلار؛ احتمال فروش دوباره

ادارات در البرز دایر هستند/ مدارس غیرحضوری شد

شکایت از بایدن به دلیل جنایت جنگی

تاکید عارف بر جایگزینی خودرو‌های فرسوده

بورس به کجا می‌رود؟

زنگنه: تصمیمی درباره ارز در جلسه سران قوا اتخاذ نشد

سهم برخی رسانه ها از بودجه 1404

پیش بینی بانک های مختلف برای قیمت طلا در 2025

قیمت طلا، سکه و دلار امروز سه‌شنبه 7 اسفند 1403/ کاهش قیمت طلا و دلار

ادارات و بانک‌های این استان یک ساعت دیرتر باز می‌شوند

قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 7 اسفند 1403/ کاهش قیمت‌ طلا 18 عیار+ جدول

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز سه‌شنبه 7 اسفند 1403+ جدول

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی