بازار آریا

آخرين مطالب

‎شناسایی و اعمال قانون با سرشبکه‌های اصلی قاچاق کالا/ اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی اقتصاد ایران

‎شناسایی و اعمال قانون با سرشبکه‌های اصلی قاچاق کالا/ اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - برنا - گروه اجتماعی؛ ‎جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: هدف اصلی در مأموریت پلیس امنیت اقتصادی شناسایی و اعمال قانون با سرشبکه‌های اصلی قاچاق کالا با تمرکز و اولویت بر کالا‌های اساسی و آنچه مورد نیاز مردم است.
‎ همایش سراسری پلیس امنیت اقتصادی فراجا (دو روزه) با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در ستاد فراجا برگزار شد.
‎بر اساس گزارش پلیس، سردار رضایی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: شهدای گرانقدر امانت بزرگ پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی را به ما سپرده‌اند امید است در این راه شرمنده شهداء نشویم.
‎جانشین فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: آخرین شهید فراجا دیروز به درجه رفیع شهادت نائل شد، این شهید متعلق به پلیس امنیت اقتصادی بود که در دیماه امسال طی عملیات تعقیب و گریز با قاچاقچیان کالا مجروح و شهید شد.
‎وی با بیان اینکه سازمان انتظامی، سازمانی موثر در ایجاد بستر امنیت در جای جای کشور از شهر‌ها و روستا‌ها تا جاده‌ها و مرز‌ها است، افزود: مجموعه فراجا هوشمندانه با سازماندهی و ساختاری مشخص در صدد ایجاد آرامش مردم در حوزه‌های مختلف بوده و در این راستا اقدام می‌کند.
‎سردار رضایی با اشاره به اینکه پلیس امنیت اقتصادی در حوزه اقتصاد با وظایف و اهدافی مشخص و تعریف شده اقدام می‌کند که اقدامات این پلیس با زندگی، معیشت مردم و تولید سروکار دارد، گفت: پلیس امنیت اقتصادی به عنوان پلیسی جوان منسجم به سرعت و با جهش روبه جلو در حرکت بوده و بنا به برآورد‌های صورت گرفته به عنوان پلیسی موثر در ایجاد امنیت اقتصادی و در راستای امنیت تولید کشور مطرح است.
‎این مقام ارشد انتظامی عنوان داشت: هدف اصلی در مأموریت پلیس امنیت اقتصادی شناسایی و اعمال قانون با سرشبکه‌های اصلی قاچاق کالا با تمرکز و اولویت بر کالا‌های اساسی و آنچه مورد نیاز مردم است.
‎وی با تاکید بر به‌روزرسانی آموزش و تأمین تجهیزات مورد نیاز در این پلیس بیان کرد: تأمین تجهیزات، آموزش‌های تخصصی به روز و همچنین تمرکز بر اشراف اطلاعاتی در راستای تقویت این پلیس باید همواره مورد توجه قرار داشته باشد.
‎جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: طرح برخورد با خودرو‌های شوتی با محوریت پلیس امنیت اقتصادی در حال اجرا بوده که در این راستا اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته، اما کفایت نمی‌کند و نیاز است برابر دستورالعمل ابلاغی بیش از پیش پیگیری شود.
‎سردار رضایی با تشکر از تعامل و همکاری گمرک کشور، عنوان کرد: خوشبختانه پلیس گمرک توانسته اقدامات خوبی در راستای مقابله با قاچاق کالا انجام دهد که نیاز است با بهره مندی از تجربیات گمرک و ظرفیت‌های درون و برون سازمانی ماموریت‌های خود را با جدیت دنبال کند.
وی در پایان اظهار کرد: امروزه پلیس امنیت اقتصادی یکی از پلیس‌های موفق به شمار می‌رود که رشد و جهش در مسیر مبارزه با قاچاق کالا (اعم از ورود و خروج به کشور) حرکت می‌کند و امیدواریم در این راه همچنان موفق باشد.
انتهای پیام /

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1266220/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نظامیان فرانسوی از سنگال خارج می‌شوند

جزئیاتی از اقدامات سازمان‌های بین‌المللی در غزه برای تسهیل روند تبادل اسرا

امضای توافق همکاری هسته‌ای میان این دو کشور

مادران چگونه استرس بارداری را کاهش دهند؟

اعلام کشورهای اروپایی در حمایت خود از اوکراین

علت بروز حمله‌های قلبی در افراد مبتلا به کرونا

راه‌های جلوگیری از سرطان رحم

مادران باردار بخوانند/ سلامت دندان عامل مهم در پیشگیری از این اتفاق

این سرطان‌ها در ایران شایع‌تر شدند

علت ولع به خوردن کربوهیدرات در افسردگی

چرا خواب با کیفیت نداریم؟

چرا سفر پزشکیان به این استان مهم است؟

شکوفه این گیاه را برای آرامش جسم و روح از دست ندهید

چرا مردان سریع‌تر از زنان قد می‌کشند؟

شیوه درمان سنگ لوزه + راه‌های پیشگیری

گیاهی که از پیری فراری‌تان می‌دهد

خبر خوش دولت به مردم/ باطل السحر تهدیدهای ترامپ علیه ایران

چرا پاهای‌مان به صورت مداوم سرد می‌شود؟

عملکرد تمرینات بدنسازی در بدن

رای مثبت سنا به نامزد ترامپ برای مدیریت سازمان اطلاعات ملی آمریکا

تکرار ادعای ترامپ از سوی وزیر مستعفی اسرائیلی

حمایت واشنگتن از توقف کمکهای مالی به خانواده اسرای فلسطینی

وعده پیش‌فروش بلیت قطارهای تهران - وان به نتیجه نرسید

ورود سوخت و تجهیزات پزشکی به غزه از روز پنجشنبه

میزبان احتمالی دیدار پوتین و ترامپ مشخص شد

جنگ تجاری ترامپ؛ احتمال اعمال تعرفه‌های 50 درصدی علیه کانادا

رایزنی پادشاه اردن و رئیس‌جمهور فرانسه درباره فلسطین

ادعای رسانه اسرائیلی درباره تداوم ارتش این رژیم در لبنان

معادلات تهران در قفقاز تحت تاثیر تحولات سوریه/ پلن ایران و روسیه برای خنثی سازی نسخه ترکیه و آذربایجان

وزیر خارجه آلمان: اروپا درباره بحران اوکراین متحد باشد

ترکش‌های سقوط بشار اسد به زنگزور/ پلن ایران و روسیه برای خنثی سازی نسخه ترکیه و آذربایجان

پاسخ رد حماس به درخواست ترامپ/ همه اسرای اسرائیلی روز شنبه آزاد نمی‌شوند

پاسخ وزارت نیرو خطاب به وزارت نفت درباره خاموشی‌های اخیر

رئیس جمهور به شهریار سفر می‌کند

سقوط یک هواپیمای نظامی آمریکا در خلیج «سن دیه‌گو» / سرنوشت خلبانان چه شد؟

مختصات خاص بازار کشاورزی

جدال در زنگزور/ ابتکار عمل‌ها برای خروج از بن بست

وزارت خارجه ایران:به یافتن راهکار دیپلماتیک برای رفع تحریم‌ متعهدیم

تبدیل دی‏‏‏‏‌اکسیدکربن به سوخت پاک

تشخیص جانداران در حال انقراض

سایه‌‌‌‌‌روشن گذار عربی انرژی

هوای پاک؛ حق یا امتیاز؟

بازار ارز تجاری هنوز نتوانسته بازار ارز را به ثبات نسبی برساند

95‌درصد متقاضیان سکه در آخرین حراج برنده شدند

برآیند نیروهای طلایی

عبور هیجان از بازار دلار؟

صدرنشینان توسعه هوش مصنوعی

توقف اصلاح شاخص دلار با تعرفه‏‏‌ها

آمار معاملات روزانه بازار سهام - 1403/11/25

برترین حوزه حمل ‏‏‏‌ونقلی کشور

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی