بازار آریا

آخرين مطالب

نقش کلیدی ساختمان‌ها در کاهش ناترازی انرژی اقتصاد ایران

نقش کلیدی ساختمان‌ها در کاهش ناترازی انرژی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه ساختمان‌ها به‌عنوان یکی از عوامل کلیدی در ناترازی انرژی، تأثیر قابل‌توجهی بر مصرف و هدررفت انرژی دارند، گفت: طراحی هوشمند و بهره‌برداری بهینه از این فضاها می‌تواند به کاهش مصرف انرژی و حفظ منابع طبیعی کمک کند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی شنبه (13 بهمن‌) در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی مدیریت مصرف بهینه گاز در حضور مدیرکل دفتر مقررات ملی ساختمان وزارت راه و شهرسازی، مدیران ارشد و کارشناسان سازمان نظام‌مهندسی ساختمان اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، اگر فشار گاز تثبیت نشود یا عملیات فشارافزایی در میدان‌های گازی تداوم نیابد، از 1407 به بعد، سالانه حدود 25 میلیون مترمکعب گاز از سبد گازی کشور کاسته می‌شود. از این‌ رو رعایت مبحث 19 مقررات ملی ساختمان از مهم‌ترین اقدام‌های ضروری است.
وی ادامه داد: بنابراین اگر مدیریت صحیح در دو بخش تولید و مصرف انجام نشود و ما نتوانیم به‌درستی این دو مؤلفه را مدیریت کنیم، به‌طور قطع با چالش‌های جدی در این زمینه روبرو خواهیم شد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر اینکه گاز و انرژی به مسئله‌ای جدی در کشور تبدیل شده است، افزود: ایران به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین دارندگان منابع گاز طبیعی و رتبه نخست انرژی فسیلی در جهان، باید از این فرصت‌ها به‌درستی بهره‌برداری کند. در غیر این صورت، ناترازی انرژی می‌تواند کشور را با چالش‌های عمیق و تهدیدهای جدی روبه‌رو کند.
توکلی با اشاره به اینکه ناترازی گاز به یک دغدغه عمومی و ملی تبدیل شده است، بیان کرد: این موضوع سبب شده وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف با جدیت بیشتری برای حل این مسئله وارد عمل شوند و برنامه‌های خود را با سرعت بیشتری پیگیری کنند.
وی یادآور شد: امسال برای نخستین‌ بار تمام مسئولان کشور با جدیت کامل، موضوع ناترازی انرژی و اهمیت مدیریت مصرف آن را در نشست‌های متعدد پیگیری کرده‌اند. این مسئله در نشست‌های سران قوا نیز بررسی شده است.
افزایش توجه به مدیریت انرژی در کشور
معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به اینکه هم‌اکنون، نگاه‌ها نسبت به موضوع انرژی و گاز بسیار جدی‌تر شده است، اظهار کرد: این تغییر نگرش نشان می‌دهد اهمیت مدیریت انرژی در سطح کلان کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
توکلی افزود: پیش‌فرض من این است که بخشی از اسناد بالادستی که در سال‌های گذشته به فراموشی سپرده شده بودند، اکنون دوباره مورد توجه حاکمیت قرار گرفته‌اند. این اسناد چه در قالب قانون و چه در قالب دستورعمل‌ها و مصوبات، به‌طور جدی در حال بررسی و اجرایی شدن هستند.
وی نقش‌آفرینی فعال متولیان و ذی‌نفعان این حوزه را گام اصلی در تحقق این اهداف دانست و تأکید کرد: از آنجایی که موضوع ناترازی گاز چندسالی است آغاز شده و در سال‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت، نیازمند توجه ویژه تمام دست‌اندرکاران این حوزه هستیم.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بار دیگر تأکید کرد: اگر نتوانیم مؤلفه‌های تولید و مصرف را به‌درستی مدیریت کنیم، بدون شک با چالش‌های جدی روبه‌رو خواهیم شد، بنابراین همکاری و همفکری تمام ذی‌نفعان ضروری است تا بتوانیم از این تهدیدها جلوگیری و به سمت آینده‌ای پایدار حرکت کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1260216/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعلام ترکیب استقلال برای بازی با الشرطه

پزشکیان: تغییر مرزهای منطقه به هیچ وجه قابل قبول نیست

عارف: صنعت از پایه‌های اصلی اقتصاد کشور است

حفاظت از حساب‌های کاربری، کلید بقا در دنیای دیجیتال / گزارشی در باب اهمیت حفاظت از حساب‌های کاربری در پلتفرم‌های مختلف

واکنش سازمان گمرک به قاچاق 25 میلیون لیتری سوخت

FATF و خیانت به اقتصاد کشور | اعتراف تلخ مسئولان ؛ بدون FATF اقتصاد ایران زنده نمی‌ماند؟

نخستین واحد بومی مینی «ال ان جی» کشور در کیش کلنگ زنی شد

رکوردشکنی سکه امامی و نیم‌سکه؛ ادامه روند صعودی یا اصلاح؟

بخش دوم لایحه بودجه 1404 به مجلس رسید

تاکید اژه‌ای بر تداوم پشتیبانی ایران از محور مقاومت

سیدحسن خمینی: از دشمن اصلی غافل شدیم

گزارشی در باب اهمیت حفاظت از حساب‌های کاربری در پلتفرم‌های مختلف

بازگشت پروازهای لوفت‌هانزا به آسمان کشور

رایزنی عراقچی با مقام پاکستانی

ترخیص گوشی‌های آیفون 16 با گارانتی معتبر

شورای رقابت: مدیریت ایران خودرو توسط کروز غیرقانونی است

بیمه مرکزی: بیمه ها از هزینه های غیرضرور اجتناب کنند

ارسال بخش دوم لایحه بودجه سال 1404 کل کشور به مجلس

گام‌های بلند نفت؛ از اکتشاف تا تولید

نشست معاونین وزرای امورخارجه اکو+فیلم

اضافه شدن 1.15 میلیارد تنی ذخیره قطعی کانسنگ مس در معدن مس سونگون

قلعه نویی: شرایط اقتصادی تاثیرگذار است اما ایرانیان فرهنگ 3 هزار ساله دارند

کشف 30 هزار لیتر سوخت خارج از شبکه در تبریز

تلاش‌ها برای جنگ اقتصادی اشتباه محض است

ذره‌بین مجلس و مصلحت‌ مجمع تشخیص برای این لایحه

بازار منطقه‌ای برق اکو ایجاد می‌شود/ تلاش ایران برای کم اثر کردن تحریم‌ها

هوش مصنوعی، کاتالیزوری برای رشد اقتصادی

واکنش ظریف به انتقادها علیه حضورش در دولت

حملات اسرائیل به کرانه باختری ده‌ها شهید برجای گذاشت

آخرین وضعیت تماس‌های مسکو با مقامات جدید سوریه به روایت کرملین

لحظه ورود الجولانی به کعبه+ فیلم

دانش‌آموزی که مدیر مدرسه را مورد ضرب و شتم قرار داد/ ماجرا چه بود؟

برنامه الجولانی برای اعلام دولت تکنوکرات در سوریه

پروژه قطار سریع السیر اصفهان با سرمایه گذاری چینی ها در دست پیگیری است

مجمع تقدیم ایران خودرو به کروز، 17 بهمن/ چرخه انحصار تکمیل می‌شود!

سازمان‌ها موظف به اجرای مصوبه 2430 هستند/ چالش فعالان اقتصادی با صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه

برگزاری رویدادهای اقتصادی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های مختلف کشور (+ فیلم)

مولدسازی مشکلات دولت را کاهش می‌دهد

ذره‌بین مجلس و مصلحت‌ مجمع تشخیص برای FATF

کشف 1.5 میلیون لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان/ بازداشت 336 نفر

نقش تأمین مالی جمعی در اقتصاد و چالش‌های پیش روی اقتصاد ایران

تولید فیلم کوتاه «پایان انتظار» با موضوع 11 هزار شهید بسیج اصناف تولید شد

هشدار مهم بیمه مرکزی خطاب به شرکت‌های بیمه

واکنش تشکیلات خودگردان به گسترش دامنه جنگ در کرانه باختری

بیت کوین ریزش کرد

توضیح سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها به ماجرای قطع سامانه ثبت‌نام/ سامانه جدید به‌زودی رونمایی می‌شود+ جزئیات

خضریان: مدیران شرکت کروز به ما پیشنهادهای ملاقات دادند و ما دعوت را قبول نکردیم

توقفی در کار نیست؛ واردات آیفون 16 پابرجاست

نماینده مجلس: تسهیلات 650 میلیونی پاسخگوی هزینه ساخت مسکن نیست

تویوتا و پراید، پرطرفدارترین خودروها در «دیوار»؛ کدام استان‌ها بیشتر به کدام برند علاقه دارند؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی