بازار آریا

آخرين مطالب

هوش مصنوعی، کاتالیزوری برای رشد اقتصادی اقتصاد ایران

هوش مصنوعی، کاتالیزوری برای رشد اقتصادی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش مدار اقتصادی از وزارت ارتباطات، سیدستار هاشمی در این رویداد تخصصی که به ابتکار شرکت ارتباطات زیرساخت ایران برگزار شد، بر نقش کلیدی ایران در توسعه فناوری‌های نوین ارتباطی به‌ویژه بهره‌برداری از ظرفیت‌های متنوع هوش مصنوعی در همکاری‌های متقابل با کشورهای منطقه خلیج فارس تاکید کرد.
وزیر ارتباطات با اشاره به پتانسیل‌های بالای ایران در حوزه بهره‌برداری از هوش مصنوعی، خواستار تقویت همکاری‌های منطقه‌ای برای تبدیل منطقه خلیج فارس به یک قطب پیشرو در عرصه هوش مصنوعی شد.
هاشمی، هوش مصنوعی را یکی از دگرگون‌کننده‌ترین فناوری‌های عصر حاضر دانست و گفت: هوش مصنوعی فرصت‌های بی‌شماری را برای متحول کردن صنایع، بهبود حاکمیت و ارتقای کیفیت زندگی میلیاردها نفر در سراسر جهان فراهم کرده است. از کشاورزی و مراقبت‌های بهداشتی تا انرژی، از حمل‌ونقل تا امنیت سایبری، این فناوری نحوه مواجهه ما با چالش‌ها و بهره‌برداری از فرصت‌ها را تغییر داده است.
او افزود: پیشرفت هوش مصنوعی تنها یک انقلاب در فناوری نیست، بلکه کاتالیزوری برای رشد اقتصادی و تحول اجتماعی است. منطقه ما با دارا بودن نقاط قوت منحصر به فرد، می‌تواند جایگاه جهانی در این زمینه داشته باشد.
وزیر ارتباطات، زیرساخت‌های ارتباطی و داده‌ای را به عنوان ستون فقرات توسعه هوش مصنوعی توصیف کرد و گفت: ایران با وجود تحریم‌های اقتصادی، توانسته یک اکوسیستم مالی مقاومتی و پویا ایجاد کند که به رشد و نوآوری ادامه می‌دهد. اپراتور تلفن همراه داخلی ایران با بیش از 50 میلیون کاربر و پلتفرم‌های خدمات دیجیتال مانند اسنپ و دیجی‌کالا با ده‌ها میلیون کاربر، داده‌های غنی و چندوجهی را فراهم می‌کنند که برای توسعه هوش مصنوعی ضروری است.
هاشمی به بخشی از دستاوردهای علمی و تحقیقاتی ایران در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت در سال 2023، ایران از نظر تعداد و کیفیت مقالات علمی در زمینه هوش مصنوعی در جایگاه دوم منطقه قرار گرفت.
به گفته وزیر ارتباطات، رتبه ایران از نظر تعداد توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی در منطقه، رتبه دوم بوده و از نظر تعداد شرکت‌های فعال در این حوزه، جایگاه چهارم را در اختیار داشته است.
او این دستاوردهای متعدد را نشان‌دهندهٔ تعهد ایران به تحقیق و توسعه در حوزه فناوری‌های نوین دانست و بر ضرورت همکاری‌های منطقه‌ای تاکید کرد.
وزیر ارتباطات پیشنهاد ایجاد مراکز شتابدهی هوش مصنوعی، تسهیل سرمایه‌گذاری‌های مشترک و تقویت همکاری‌های دانشگاهی از محورهای اصلی برای شکل‌دهی به همکاری‌های مشترک منطقه‌ای برشمرده و تاکید کرد: با ترکیب سرمایه انسانی ماهر و زیرساخت‌های فنی موجود در ایران با قابلیت‌های سرمایه‌گذاری کشورهای همسایه، می‌توان فرصت‌های جدیدی برای نوآوری و رشد اقتصادی ایجاد کرد.
وزیر ارتباطات از تصور آینده‌ای سخن گفت که در آن منطقه خلیج فارس به عنوان نیرویی پیشرو در توسعه هوش مصنوعی ظاهر شود.
هاشمی با دعوت از کشورهای منطقه برای توسعه همکاری‌های مشترک با هدف تبدیل چشم‌اندازهای مشترک به واقعیت گفت: با هم می‌توانیم جسورانه عمل کنیم، هوشمندانه سرمایه‌گذاری کنیم و آینده‌ای مرفه برای منطقه خود بسازیم. آینده هوش مصنوعی متعلق به ما است و زمان عمل اکنون است.
رویداد بین‌المللی ایران‌کریدور با ابتکار ایران و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و اپراتورها و مسئولان ارشد ارتباطی 15 کشور منطقه، دوشنبه 15 بهمن برگزار شد.
هدف از برپایی این نشست تخصصی، معرفی زیرساخت‌های ارتباطی ایران به عنوان مسیری امن و مطمئن برای تبادل داده‌های ارزشمند اطلاعی و ارتباطی و فراهم آوردن زمینه‌های همکاری مشترک با فعالان صنعت ارتباطات و‌ مخابرات بود.

بازار آریا

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1260436/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لغو روادید بین ایران و تاجیکستان

افزایش حضور شرکت های ایرانی در نمایشگاه های روسیه

بهره‌برداری از 137 طرح عمرانی و اقتصادی در خلخال

ویژه برنامه جهش تولید از رادیو گلستان

دومین همایش ملی نقش رسانه در اقتصاد و اشتغال گردهمایی بزرگ صنعت، تجارت و رسانه

چگونه از ارزش و سود سهام عدالت خود مطلع شویم؟ + جزئیات

پژوهشگر اقتصادی: نرخ دلار از 84 تومان بالاتر نمی‌رود

کاهش‌ داوطلبانه عرضه اوپک‌پلاس ضامن ثبات بازار نفت است

ابراز خشنودی سخنگوی دولت نسبت به بازگشت برخی هنرمندان

آخرین وضعیت ترافیکی شبانه در شهر تهران

تازه‌ترین تصمیم ترامپ درباره تعرفه‌ها علیه مکزیک

آماری عجیب از فرآورده‌های قاچاق مربوط به کارت سوخت

پیش بینی قیمت دلار 16 بهمن 1403

لایحه ایجاد سازمان بازرگانی به کجا رسید؟

اقتصاد دریامحور؛ پنجره‌ای رو به رشد اقتصادی 8 درصد

روادید بین ایران و تاجیکستان لغو شد

امروز مسئله اصلی کشور اقتصادی است

مالیات از ثروتمندان؛ راهکار حل مشکلات اقتصادی؟

رئیس قوه قضائیه: امروز مسئله اصلی کشور اقتصادی است

ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری در کمیسیون اقتصادی بررسی شد

ابلاغ بخش اول قانون بودجه 1404 از سوی پزشکیان

عیادت سخنگوی دولت از جانبازان دفاع مقدس

قابی ویژه از قدردانی نماینده ولی فقیه در استان بوشهر از مقام شامخ جانبازان معزز

اذعان وزیر دارایی اسرائیل به شکست در نابودی حماس

احتمال پاسخ کانادا، مکزیک و چین به تصمیم جنجالی ترامپ

پیشنهاد خیره‌کننده‌ النصر به رونالدو / 5 درصد مالکیت باشگاه

هیجان بورسی ته کشید

تمرکز سرمایه‌ها بر بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات بازارها در روزی که گذشت

مدیرکل بنیاد استان البرز: وجود جانبازان برای انقلاب بسیار ارزشمند است

دیدار نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با جانبازان گرانقدر به مناسبت روز جانباز

تجدید میثاق رئیس و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با آرمان‌های امام راحل(ره)

طرح واگذاری «ایران خودرو» روی میز سران قوا + سند

انتظارات فعالان اقتصادی گلستان از دولت در حوزه تجارت خارجی

معاون وزیر اقتصاد اختلاف‌نظر بین مدیران دولت در عادی‌سازی پرونده ایران در FATF را رد کرد

کسب و کار‌های بخش خصوصی برای فعالیت در بازار‌های روسیه پیش قدم شدند

قیمت طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 15 بهمن 1403+ جدول

احتمال گسترش نفوذ نظامی اسرائیل در القنیطره سوریه

قیمت طلا 18 عیار امروز دوشنبه 15 بهمن 1403+ جدول

پایان مدیریت دولتی در خودروسازی / واگذاری سهام ایران‌خودرو کلید خورد

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 15 بهمن 1403+ جدول

قیمت طلا امروز دوشنبه 15 بهمن 1403/ افزایش قیمت+ جدول

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 15 بهمن 1403+ جدول

مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون واردات خودرو کام متقاضیان خرید خودرو را تلخ کرد

رشد چشمگیر صنعت و صادرات گلستان؛ افتتاح 35 واحد صنعتی در دهه فجر

اختصاصی برنا/ دادخواست انتقال مدیریت پیش از مالکیت به بخش خصوصی توسط دبیرخانه اقتصادی سران قوا

سخنان مهم دکتر پزشکیان در جلسه سران قوا امروز 15 بهمن 1403

توضیحات جدید وزارت اقتصاد درباره FATF/ اختلاف نظری بین مدیران دولتی وجود ندارد

دادخواست انتقال مدیریت پیش از مالکیت به بخش خصوصی توسط دبیرخانه اقتصادی سران قوا

پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 16 بهمن ماه 1403 / دلار میل به صعود دوباره دارد؟ دلار تا عرش می رود؟

هیجان در بازار خودرو | دلار گران شد، خودرو ارزان ؛ دنا پلاس از میلیاردی‌ها اخراج شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی