بازار آریا

آخرين مطالب

افزایش ظرفیت تولید بنزین و گازوئیل در پالایشگاه بندرعباس مقالات اقتصادی

افزایش ظرفیت تولید بنزین و گازوئیل در پالایشگاه بندرعباس
  بزرگنمايي:

بازار آریا - دنیای‌اقتصاد – بندرعباس : مدیرعامل شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس گفت: امسال حدود 1.5 میلیون لیتر ظرفیت تولید بنزین و 1.5 میلیون لیتر ظرفیت تولید گازوئیل در این پالایشگاه اضافه شده است.
احمد هاشمی با اشاره به اینکه پالایشگاه نفت بندرعباس حدود 20‌درصد سوخت کشور را تامین می‌کند، افزود: اکنون روزانه 13 میلیون لیتر بنزین و حدود 19 میلیون لیتر گازوئیل در این شرکت تولید می‌شود.
مدیرعامل شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس همچنین به تولید 30‌درصد فرآورده‌‌‌های سنگین پالایشگاه به صورت نفت کوره و سولفور اشاره کرد و افزود: این محصولات از نظر اقتصادی ارزش افزوده چندانی برای پالایشگاه ندارد و به همین منظور پارسال طرح ارتقای کیفیت محصولات استحصالی در پالایشگاه آغاز شد. وی گفت: با کاهش تولید نفت کوره توانستیم فرآورده‌‌‌های سبک پتروشیمی همچون پروپیلن را احصا کنیم که ارزش افزوده بسیار خوبی برای پالایشگاه دارد.
مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس افزود: اکنون خوراک پالایشگاه از خط لوله نفت گوره-جاسک تامین می‌شود که هم از نظر اقتصادی و هم استراتژیک اهمیت بسزایی دارد. هاشمی با اشاره به اینکه قبل از اجرای این طرح خوراک پالایشگاه از طریق دریایی با کشتی‌‌‌ها تامین می‌‌‌شد که هم هزینه بیشتری داشت و هم زمان‌بر بود، افزود: خط گوره -جاسک از چندروز پیش به پالایشگاه متصل و به صورت آزمایشی عملیاتی شد که امیدواریم تا 10 روز آینده به صورت کامل عملیاتی شود و خوراک پالایشگاه از این طریق تامین شود. مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس افزود: با عملیاتی شدن کامل این طرح پالایشگاه نفت بندرعباس تنها 30‌هزار بشکه میعانات خود را از طریق کشتی‌‌‌ها تامین می‌کند. هاشمی پالایشگاه نفت بندرعباس را تنها پالایشگاه صنعت سبز در استان اعلام کرد و افزود: میزان آلایندگی گاز‌‌‌های خروجی از مشعل‌‌‌های این پالایشگاه 18 پی‌پی‌‌‌ام است که مورد تایید محیط‌زیست است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1239199/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نکاتی که پیش از شستن کفش در ماشین لباسشویی باید بدانید

افسردگی بهاری؛ شایعه یا واقعیت؟

خطری که زنان با یائسگی زودرس را تهدید می‌کند

تأثیر تغذیه مادر بر کیفیت و میزان شیر

دلیل بروز کووید طولانی در کودکان چیست؟

مراجعه به دندانپزشکی در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟

شرایط روزه‌داری با کلیه‌های حساس

سالمندی را از الان جدی بگیرید

قبل از ورزش غذا بخوریم یا بعد از آن؟

7 نشانه خاموش افسردگی؛ این افراد به کمک نیاز دارند

امیدواری ترامپ برای موافقت روسیه با طرح آتش‌بس 30 روزه

ارتش اسرائیل مدعی بازسازی زیرساخت‌های روستاهای دروزی سوریه شد

زلنسکی: برای صلح آماده‌ایم

نگرانی اسرائیل از بیانیه جدید یمن/ ارتش این رژیم آماده‌باش شد

افزایش موارد نقض آتش بس غزه از سوی اسرائیل

سی.ان.ان: وال‌استریت از سیاستهای ترامپ خسته است

کمکهای نظامی واشنگتن به کی‌یف از سر گرفته شد

عملیات یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی آغاز شد

تاکید سخنگوی کاخ سفید بر سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

نوسان متنوع قیمت‌ها در بازار ارز

موانع صعود بورس

تمدید مهلت ثبت‌‌نام خودروهای وارداتی

سخنگوی وزارت خارجه روسیه:تماس با نمایندگان آمریکا در روزهای آینده را رد نمی‌کنیم

انتقاد یک گروه فلسطینی از مستند برنده اسکار

اعتراض آهنگساز مطرح به قانون اسکار

گلاب آدینه: تئاتر سکوی پرتاب بازیگر به سینما نیست

چندین پله پایین‌تر از خیابان‌ها

نوبت کری خواندن!

داغ دل پرسپولیسی‌ها، تازه شد

بس است، آقایان گزارشگر!

بازی چگونه از دست رفت؟

افزایش مراکز تجاری ایران در غرب آسیا

اولویت؛ حمایت از تولید داخل

فرصت میلیارد دلاری «عراق روشن»

افت صنعت از دو کانال

نقش سهامداران عمده در نوسانات بازار

تصویر روزانه صنایع بورسی - 1403/12/22

فرار به جلو نتانیاهو با شکایت از وزیر جنگ سابق

تهیه فهرست عوامل آمریکایی درگیر در فعالیت‌های تروریستی

سایه محدودیت‌های بانکی از سر کریپتو کنار می‌رود؟

احیای دوباره بازی‌های تلگرامی

پاکستان به دنبال استفاده از بلاک‌چین برای کاهش هزینه

چرا بیت‌کوین سقوط کرد؟

نفوذ ارزهای دیجیتال در ایران

اهمیت حفظ نرخ آرد نوع 6 برای امنیت غذا

ناسیونالیسم اقتصادی در اسپانیا

انجام همه تعهدات ارزی پتروشیمی‌ها

رمزگشایی از تغییر موضع آژانس

اقتصاد دریامحور؛ یک ضرورت دیریافته

افزایش سرمایه 117هزار میلیاردی بانک‌ها در 1403

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی