سه شنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
اقتصاد ایران

هشدار چین به دیگر کشورها: مقابل تهدیدهای تعرفه‌ای آمریکا تسلیم نشوید

هشدار چین به دیگر کشورها: مقابل تهدیدهای تعرفه‌ای آمریکا تسلیم نشوید
بازار آریا - ایسنا : «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین، در نشست بریکس گفت که مماشات، تنها «قلدر» را جسورتر خواهد کرد و این گروه از ...
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین، در نشست بریکس گفت که مماشات، تنها «قلدر» را جسورتر خواهد کرد و این گروه از کشورهای نوظهور اقتصادی را برای مقابله با تعرفه‌های آمریکا متحد کرد.
دیپلمات ارشد چین، همزمان با اشاره دولت ترامپ به استفاده احتمالی از ابزارهای تجاری جدید برای فشار بر پکن، به کشورها هشدار داد در برابر تهدیدهای تعرفه‌ای آمریکا تسلیم نشوند.
این اظهارات تند نشان می‌دهد که چین قصد دارد در برابر فشار برای ورود به مذاکرات تجاری، مقاومت کند؛ حتی با وجود اینکه «اسکات بسنت»، وزیر خزانه‌داری آمریکا، پیشنهاد داده است که واشنگتن می‌تواند برای به دست آوردن اهرم فشار، صادرات برخی از کالاها به چین را ممنوع کند.
خبر مرتبط

بازار آریا


هدیه گران بهایی که ترامپ به رئیس جمهور چین داد روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که تعرفه‌های گمرکی که دولت دونالد ترامپ بر کالاهای خارجی وضع کرده یک هدیه گران بها برای شی جین پینگ رئیس جمهور چین به شمار می‌رود چرا که فرصت جذب همپیمانان آمریکا را برای این کشور فراهم کرده است.
«وانگ»، دوشنبه در برزیل گفت: آمریکا که مدت‌هاست از تجارت آزاد سود هنگفتی برده است، اکنون تا جایی پیش می‌رود که از تعرفه‌ها به عنوان ابزاری برای چانه‌زنی و مطالبه قیمت‌های گزاف از همه کشورها استفاده می‌کند و اگر کسی سکوت، سازش و عقب‌نشینی را انتخاب کند، تنها باعث می‌شود که قلدر، بخواهد شانس خود را بیشتر امتحان کند.
درخواست «وانگ» از جامعه بین‌المللی، تلاش چین برای به تصویر کشیدن خود به عنوان دژ تجارت آزاد را در حالی که تعرفه‌های آمریکا تهدیدی برای تغییر شکل تجارت جهانی است، برجسته می‌کند. پکن بارها از متحدان خود خواسته است تا از چندجانبه‌گرایی دفاع کنند و به سایر دولت‌ها گفته است که به قیمت ضرر چین، با رئیس جمهور آمریکا معامله نکنند.
خبر مرتبط

بازار آریا


ضربه سنگین آمریکا به کارخانه‌های چین شرکت‌ها و تحلیلگران، اظهار کردند تولیدکنندگان چینی با شروع تاثیر تعرفه‌های آمریکا، تولید را متوقف کردند و به بازارهای جدید روی آورده‌اند.
اظهارات او در حالی مطرح می‌شود که واشنگتن اصرار دارد برای کاهش تنش، توپ در زمین پکن است. «بسنت» روز دوشنبه گفت که آمریکا، نردبان تشدید تنش دارد و ادعا کرد که نگران است که مجبور به استفاده از آن نشود که نشان دهنده فوریت فزاینده دولت برای آوردن چین به میز مذاکره است.
او در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی، با اشاره به اقدام گزارش شده پکن برای تعلیق تعرفه‌های 125 درصدی بر واردات آمریکا از جمله تجهیزات پزشکی، اجاره هواپیما و حداقل هشت محصول مرتبط با نیمه‌رساناها گفت: اینکه چینی‌ها همه این کالاها را معاف می‌کنند، به من می‌گوید که آنها خواهان کاهش تنش هستند.
«بسنت» افزود: کاری که ما انجام نداده‌ایم، تشدید تنش با تحریم این کالاها یا اعمال ممنوعیت تجاری بر این کالاها بوده است که در صورت نیاز، می‌توانیم برای به دست آوردن اهرم فشار بیشتر، انجام دهیم.
چین بارها هرگونه مشارکت در مذاکرات تجاری با آمریکا را تکذیب کرده است. در عوض، پکن، قبل از هرگونه مذاکره، خواستار احترام متقابل و لغو تمام تعرفه‌ها شده است.
طبق گزارش بلومبرگ، مقامات چینی روز دوشنبه متعهد شدند که از صادرکنندگانی که تحت تاثیر تعرفه‌های آمریکا قرار گرفته‌اند، حمایت بیشتری کنند و برای تقویت بخشی که سال گذشته، تقریبا به یک سوم رشد اقتصادی کمک کرده است، فوریت بیشتری را نشان دادند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.


نظرات شما