بازار آریا

آخرين مطالب

وزیر راه و شهرسازی: 1.5 میلیون نفر واجد شرایط دریافت مسکن حمایتی هستند گزارش ویژه

وزیر راه و شهرسازی: 1.5 میلیون نفر واجد شرایط دریافت مسکن حمایتی هستند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بیش‌از 6 میلیون برای مسکن ثبت‌نام کرده بودند، اعلام کرد: تنها 1.5 میلیون نفر واجد شرایط شناخته شدند.
فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، امروز (یکشنبه، 24 فروردین) در گفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به اقدامات دولت چهاردهم در حوزه مسکن اظهار داشت: با تعهدات ایجادشده از سوی دولت‌های گذشته مواجه بودیم. این تعهدات در بخش‌های روستایی، شهری، بافت‌های فرسوده و خود مالک تقسیم شده بود.
وی افزود: قانون جهش تولید در سال 1400 تصویب شد، اما قانون برنامه هفتم به‌صورت تفصیلی مشخص کرده که در هر یک از این حوزه‌ها در مدت پنج سال چه میزان مسکن باید تأمین شود. پیش از قانون جهش تولید نیز ثبت‌نام‌هایی در حوزه مسکن حمایتی انجام شده بود.
خبر مرتبط

بازار آریا


فرزانه صادق امشب به تلویزیون می‌آید وزیر راه و شهرسازی امشب در گفت‌وگوی ویژه خبری ضمن ارائه جزئیاتی از دومین جلسه شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم، مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های وزارتخانه را در این بخش تشریح می‌کند.
صادق ادامه داد: طبق آخرین آمار ثبت‌نام در سامانه «تم» که به‌روزرسانی و مشکلات آن در جهت شفافیت برطرف شده، بیش‌از 6 میلیون نفر ثبت‌نام کرده‌اند. بر اساس شروط چهارگانه، یک میلیون و 500 هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند. این شروط شامل تأهل (با اعمال تبصره‌هایی برای معلولان، نخبگان، بانوان بالای 35 سال و مردان بالای 45 سال)، فاقد سابقه مالکیت، فرم «ج» و سکونت پنج‌ساله است.
وی تصریح کرد: در خصوص مسکن حمایتی و دخالت مستقیم دولت در ساخت مسکن، برای این افراد تأمین زمین در حال انجام است. از میان واجدان شرایط، حدود 800 هزار نفر مبالغی بین 40 تا بیش از 200 میلیون تومان به‌عنوان آورده اولیه به دولت پرداخت کرده‌اند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: معمولاً از بیان آمار و ارقام پرهیز می‌کنم و بیشتر به رویکردها، سیاست‌ها، چالش‌ها و نحوه مواجهه با آن‌ها می‌پردازم، اما به دلیل اهمیت موضوع، اعلام این آمار ضروری است. بیش از 50 درصد از این 800 هزار نفر هنوز به تسهیلات بانکی متصل نشده‌اند که یکی از چالش‌های اصلی است.
وی تأکید کرد: طبق تأکید رئیس‌جمهور، این تعهدات مربوط به دولت‌های قبل است، اما تعهد نظام در قبال مردم محسوب می‌شود و باید تعیین تکلیف شود.
صادق ادامه داد: تاکنون بیش از 450 هزار واحد مسکونی به تسهیلات بانکی متصل شده‌اند و روند اتصال مابقی همچنان در دستور کار است. برخی از پروژه‌ها با آورده مردم آغاز شده‌اند اما هنوز تسهیلات بانکی دریافت نکرده‌اند.
وی در ادامه گفت: پروژه‌ها مسکن حمایتی در مراحل مختلفی قرار دارند؛ برخی در مرحله فونداسیون، برخی دارای پروانه ساخت، در مرحله سفت‌کاری، نازک‌کاری و یا در مرحله پایان کار هستند. اطلاعات مربوط به تمامی این پروژه‌ها در سامانه موجود است و گزارش تفصیلی آن نیز به‌زودی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
وزیر راه و شهرسازی یکی دیگر از چالش‌ها را واگذاری اراضی بدون آماده‌سازی عنوان کرد و تصریح کرد: طبق آئین‌نامه قانون ساماندهی، اراضی تنها پس از آماده‌سازی باید واگذار شوند. این شامل ایجاد زیرساخت‌های دسترسی، جدول‌گذاری و اتصال به شبکه‌های اصلی است. دولت چهاردهم نیز با جدیت این اراضی را در فرآیند آماده‌سازی قرار داده است.
وی با تأکید بر لزوم تأمین خدمات پشتیبان سکونت همزمان با ساخت مسکن گفت: یکی از رویکردهای مهم ما، ایجاد زیرساخت‌های خدماتی از جمله مراکز تجاری خرید، مدارس، مراکز درمانی، فرهنگی، ورزشی و مذهبی در کنار پروژه‌های مسکونی است. تجربه نشان داده که در پروژه‌های گذشته، خدمات پشتیبان پس از سال‌ها هنوز تأمین نشده‌اند.
وی افزود: در تمامی پروژه‌های جدید، تأکید جدی بر این موضوع وجود دارد و سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت عمران شهرهای جدید نیز در این زمینه فعال هستند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1292265/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گزارش عراقچی از مذاکرات مسقط به رئیس‌جمهور و هیأت وزیران ارائه شد

هشدار به مردم این استان: از تردد در فضای باز خودداری کنید

ورود 8 همت پول حقیقی به بازار سهام از ابتدای سال

رشد 5.5 درصد تردد نوروزی و شکست تاریخی مصرف سوخت

سخنگوی سپاه: در هیچ شرایطی درباره امنیت ملی و قدرت نظامی ایران گفتگو و مذاکره نمی‌شود

جمعی از نمایندگان مجلس به دیدار رهبر انقلاب رفتند

تجویز مذاکراتی کری برای ترامپ

کارشناس اقتصادی: 55 درصد هزینه مردم  تهران صرف مسکن می‌شود

دیدار مدیرکل بنیاد گلستان با جامعه ایثارگری شهرستان بندرترکمن

دلار سقوط کرد؛ ریال تقویت شد

شرایط فعلی اقتصاد در شأن ملت ایران نیست

پروژه تقاطع غیرهمسطح میدان خرمشهر بجنورد پیوست گردشگری و اقتصادی دارد

حسینیان: بسیج کارگری به عنوان بازوی حامی تولید در سپاه کربلا فعالیت می‌کند

سختگیری بر تولیدکنندگان را کاهش دهید!

طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا امروز 26 فروردین 1404

آینده بازار مسکن در سایه سرنوشت دلار+ جدول

مسکن در اولویت سرمایه گذاری برای تولید/ عملکرد دولت چهاردهم را شاخص های اقتصادی نشان خواهد داد

تداوم هوای قابل قبول در تهران

فراز و فرود نرخ ارز؛ نتیجه سوءمدیریت اقتصادی یا محصول انتظارات تورمی؟

خبر شبانه درباره مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم

شکاف جنسیتی در بازار کار ایران+ فیلم

10 مصوبه شورای عالی اشتغال؛ تاکید بر تسریع تسهیلات اشتغالی

روند کاهشی قیمت نفت معکوس شد

ترامپ: دکترها به من گفتند کسی ندیدیم تا این حد ای کیوی بالایی داشته باشد+ فیلم

آغاز فروش بلیت قطارهای اردیبهشت از امروز

عضو اتاق بازرگانی: بخاطر شمال رفتن مردم، چرا ایام نوروز 20 روز مسیر و جاده‌ها را می‌بندید و جلوی ترانزیت را می‌گیرید؟

قیمت میوه و صیفی‌ در بازار؛ کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا روزهای آینده

ماجرای افزایش چندبرابری نرخ سوخت هواپیما

خشکسالی شدید چالش‌های زیادی در کشاورزی ایجاد کرده است

تحول اقتصادی با کشاورزی سنتی میسر نمی‌شود

وسط مذاکرات، ستاد انتخاباتی را تعطیل کنید

تصویب آیین‌نامه نظام نوین درآمد-هزینه استان‌ها در دولت + سند

تاخیر 8.5 ساعته پرواز نجف-تهران کاسپین

خسران نوسان ارز؛ چه مثبت و چه منفی

تنوع‌بخشی به سبد انرژی هرمزگان درحال انجام‌ است

قیمت جدید طلا امروز 26 فروردین 1404

قیمت طلا دوباره بالا رفت

تکاپوی اسرائیل برای تغییر مسیر مذاکرات ایران و آمریکا در جهت منافع خود

بایدها و نبایدهای جذب سرمایه‌گذاری در صنعت نفت چیست؟

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز سه‌شنبه 26 فروردین 1404/ کاهش قیمت

3 پرواز فرودگاه اهواز لغو شد/ علت چیست؟

قیمت دلار مبادله‌ای امروز سه‌شنبه 26 فروردین 1404/ کاهش قیمت+ جدول

قیمت طلا 18 عیار امروز سه‌شنبه 26 فروردین 1404+ جدول

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز سه‌شنبه 26 فروردین 1404+ جدول

متقاضیان خرید تاکسی بخوانند/ وام یک میلیارد و 200 میلیون تومانی با کارمزد صفر

قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 26 فروردین 1404+ جدول

چگونه قلدری تجاری آمریکا به ضرر صنایع برتر خودش تمام می‌شود؟

«تعرفه‌های متقابل» نتیجه‌ای جز خسارت و رنج متقابل ندارد

آخرین فرصت برای کاشت نهال میوه و بادام 24هزار تومانی ‌با چک 5ماهه

رسانه صهیونیستی هشدار داد/ برچیدن تأسیسات هسته‌ای ایران در پایان مذاکرات با آمریکا دور از دسترس است

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی