بازار آریا

آخرين مطالب

امیر حیدری: ارتش و نیروی زمینی بهترین پشتوانه برای نظام و مذاکرات هستند/ اجازه تجاوز به هیچ دشمن نابکاری نمی‌دهیم اقتصاد ایران

امیر حیدری: ارتش و نیروی زمینی بهترین پشتوانه برای نظام و مذاکرات هستند/ اجازه تجاوز به هیچ دشمن نابکاری نمی‌دهیم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : امیر حیدری تاکید کرد: قادریم از کیان میهن اسلامی در زمین، هوا و دریا و در مرزها با صلابت دفاع کرده و پای هر متجاوزی را قطع کنیم. تمام تسلیحات ما در ارتش و وزارت دفاع طراحی و ساخته شده است.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری در نشست خبری امروز خود با اشاره به افتخارآفرینی ارتش و نیروی زمینی از ابتدای انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: ارتش ماه های اول طعم شکست را به دشمن چشاند و در ماه های اول، دشمن را شکست داد. در تعریف پیروزی و شکست گفته می شود اگر جبهه مدافع نگذارد جبهه مهاجم به موقع به اهداف خود برسد، جبهه مدافع پیروز است. ارتش کشورمان اجازه نداد، دشمن در روزها و ماه های اول دفاع مقدس به اهداف خودش برسد. ارتش ولایتمداری خود را در این 4 دهه به اثبات رساند.
وی ادامه داد: بعد از دفاع مقدس، ارتش و نیروی زمینی هیچگاه مرزهای کشور را رها نکرده و در مرزها مستقر است. بین سال 75 تا 85، ارتش پوزه منافقین را به خاک مالید. این مقابله رسانه‌ای نشد، چون نمی‌خواستیم آرامش جامعه به هم بخورد. ما در گمنامی با منافقین جنگیدیم. در حال حاضر هم 10 تیپ نیروی زمینی در مرزهای کشور مستقر است. حضور ما در مرزها به معنای وجود خطر نیست، بلکه استقرار ما در مرز برای ایجاد امنیت پایدار و اشراف اطلاعاتی است.
خبر مرتبط

بازار آریا


فرمانده ارتش: آماده هرگونه عملیات نظامی هستیم فرمانده قرارگاه شمال غرب نیروی زمینی ارتش گفت: یگان‌های مستقر در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل آماده پاسخگویی به هرگونه نیاز عملیاتی را دارند و گوش به فرمان مقام معظم رهبری پا در رکاب هستیم بر اساس منویات‌ایشان حرکت می‌کنیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: نیروی زمینی بر ارتقای توان تحرک خود سرمایه گذاری کرد تا نیرویی متحرک با تهاجم بالا شکل گیرد. ما توانستیم از ساختار سنتی نیروی زمینی عبور کنیم و ساختار پاسخگو به نیاز عملیاتی آینده ایجاد کنیم. نیروی زمینی، اکنون به یک نیروی متحرک، هجومی و واکنش سریع تبدیل شده است. نیروی زمینی از تسلیحات ویژه‌ای برخوردار شده است. ما از تسلیحات گذشته عبور کردیم و از تسلیحاتی متناسب با نبردهای آینده، استفاده می‌کنیم. این تسلیحات دارای چهار ویژگی دورزنی، نقطه زنی، هوشمندی و شبکه شدن هستند.در آینده هم تسلیحات جدیدی در نیروی زمینی رونمایی خواهد شد.
امیر حیدری تاکید کرد: قادریم از کیان میهن اسلامی در زمین، هوا و دریا و در مرزها با صلابت دفاع کرده و پای هر متجاوزی را قطع کنیم. تمام تسلیحات ما در ارتش و وزارت دفاع طراحی و ساخته شده است. ارتش و نیروی زمینی بهترین پشتوانه برای نظام و مذاکرات هستند. ما نیروی متجاوزی نیستیم، ولی اجازه تجاوز به هیچ دشمن نابکاری نمی‌دهیم. آنچه به نیروی زمینی توان داده، روح ولایت محوری است. ما مطیع محض ولایت هستیم.
وی با بیان اینکه در مهندسی نیروی زمینی از قدرت بازدارنده بهره مند هستیم، خاطرنشان کرد: مهندسی نیروی زمینی تکثیر شده و 5 گروه مهندسی داریم که هر گروه برای یک نیروی زمینی کفایت می‌کند، ولی ما 5 گروه مهندسی ایجاد کرده‌ایم تا در همه نقاط کشور، از این امکانات بهره برده و در بلایای طبیعی به کمک مردم بیاییم. یگان های مهندسی در مرزها مشغول انسداد هوشمند مرزها هستند.
امیر حیدری بیان کرد: نیروی زمینی 28 بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی دارد، این امکانات در اختیار ملت مان قرار دارد.
فرمانده نیروی زمینی گفت: در رژه روز 29 فروردین، دستاوردها و نوآوری های نیروی زمینی را نمایش خواهیم داد. این رژه در تهران در جوار حرم مطهر امام خمینی برگزار خواهد شد.
وی درباره آمادگی نیروی زمینی برای مقابله با تهدیدات، تاکید کرد: ما تسلیحات ویژه ای برای مقابله با تهدیدات در اختیار داریم. ما با اتکا به استعدادهای درونی خود به این تسلیحات رسیده‌ایم. در هر مقیاسی که دشمن بخواهد خطا کند، با تسلیحات هوشمند، دورزن و نقطه زن مورد هدف قرار خواهد گرفت.
امیر حیدری درباره توان موشکی نیروی زمینی ارتش، خاطرنشان کرد: ما موشک هایی در اختیار داریم که قابلیت دورزنی دارند و دست بلند نیروی زمینی محسوب می شوند. این موشک ها اکنون هوشمند و نقطه زن شده اند و قابلیت Fire and forget نیز دارند.
وی در خصوص اقدامات ارتش برای انسداد مرزی، گفت: طرح انسداد مرزی به طول 900 کیلومتر در مرز با افغانستان برنامه ریزی شده است. البته انسداد مرزی فقط دیوار کشی نیست، بلکه این دیوار به تجهیزات در لبه فناوری مجهز شده تا موانع هوشمند ایجاد کند. این برنامه 3 ساله است که یک سال آن تمام شده و تلاش می کنیم امسال و سال آینده این طرح را به پایان برسانیم.
فرمانده نیروی زمینی درباره توان پهپادی نیروی زمینی تصریح کرد: ما سال گذشته توانستیم اقتدار نیروی زمینی را در سه رزمایش بزرگ به نمایش بگذاریم. یکی از تسلیحات اثرگذار در همه این رزمایش ها، پهپادهای بوده‌اند. ما پهپادهای دورزن و نقطه زن را در اختیار داریم. پهپادهایی با توانایی شناسایی، جنگال و تهاجمی در نیروی زمینی تولید می شود.
وی در ادامه در خصوص کاربرد هوش مصنوعی در نیروی زمینی گفت: استفاده از هوش مصنوعی در نیروی زمینی با برقراری ارتباط با 102 شرکت دانش بنیان، دانشگاه‌های مطرح کشور و دانشمندان کشور در سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی ارتش، دنبال می شود. تسلیحات نیروی زمینی از جمله پهپادهای ما هوشمند شده است و از هوش مصنوعی استفاده می کنیم.
امیر حیدری درباره برگزاری رزمایش مشترک با کشورهای منطقه گفت: برگزاری رزمایش مشترک همواره در دستور کار نیروی زمینی بوده است. ما همسایگان را برادران دینی خود می دانیم و همواره بر حسن همکاری و احترام متقابل تاکید داشته ایم. در سال گذشته با جمهوری آذربایجان و عمان رزمایش مشترک داشته ایم. در سال جاری چند رزمایش با کشورهای دوست پیش بینی شده است.
وی در پایان تصریح کرد: بالگردهای نیروی زمینی را مجهز به موشک های دوربرد و ناوگان ناوبری شبانه کرده‌ایم. سرمایه گذاری عمده بر موشک های بالگرد و سامانه های ناوبری شبانه و قطعات بالگرد شده است تا تولید خود را دو برابر کنیم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1291848/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوری/ میزبان نشست بعدی ایران و آمریکا مشخص شد

آخرین نرخ حق بیمه‌های اجباری، اختیاری و خویش‌فرما

افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن در 12 استان

توضیح اژه‌ای درباره تبرئه طبری/ این حرف درست نیست

دستور پزشکیان برای سرعت بخشیدن به پرداخت تسهیلات اشتغال

قیمت مسکن در منطقه 20 تهران +جدول

توزیع ناعادلانه یارانه‌ها از مشکلات اساسی اقتصاد کشور است

‌روایت دادستانی از ‌تسهیلات‌ تولید‌ ‌که صرف خرید طلا شد

احتمال جیره‌بندی آب در استان اصفهان + ماجرا چیست؟

یک کارشناس اقتصادی: نرخ دلار در حدود 80 تا 82 هزار تومان آرام می گیرد / مردم با نوسان گیری در دام هیجان ها نیفتند / شدت نوسانات بعد از مذاکرات آینده مانند قبل نخواهد بود

احتمال خیزش گردوخاک در این نواحی پایتخت/ باران و باد در راه است

انفجار قوی در مزار شریف

افزایش حقوق 20 تا 25 درصدی فوق‌العاده ویژه سرایداران

نفت، عرصه‌ای کم‌ریسک با بازدهی بالا برای سرمایه‌گذاران

افزایش 3.4 میلیون نفری مسافران قطار

نرخ ارز و غافلگیری فعالان بازار

بمب ساعتی شورای امنیت توافق موقت را تسریع می‌کند؟

سقوط تاریخی قیمت سکه ادامه دارد؟

طرح جهادی بنیاد خدمتگزار در شهرستان‌های استان تهران آغاز شد/اولین ایستگاه اسلامشهر

خدمت‌رسانی 16 هزار سوخت‌رسان‌ جاده‌ای؛ زنجیره 176 کیلومتری

پیشگویی مهم از بازار دلار با توجه به مذاکره با آمریکا / زلزله تاریخی در راه است ؟

تقدیر رئیس اتاق ایران از پزشکیان بابت جلوگیری از اخلال در صادرات

رشد52درصدی وصول مالیات/رکورد جدید مالیات ستانی به تولید

سرمایه‌گذاری برای تولید راهبردی کلان و مسیری روشن برای آینده کشور

پایان صبر استراتژیک چین

پایان صبر استراتژیک چین – آفتاب نو

استان مرکزی بسیار قابلیت جذب سرمایه‌گذار خارجی را دارد

قائم‌پناه: در آینده، ایران بزرگ در عرصه بین المللی حضور بیشتری پیدا خواهد کرد

یارانه نقدی فروردین 1404 امروز واریز می‌شود؟

قیمت خودروهای پرطرفدار داخلی بعد از مذاکرات عمان؛ افت 60 میلیون تومانی شاهین!

سرکشی اژه‌ای از یک کارخانه در همدان

این استان تا 11 درجه سرد می‌شود

آغاز توزیع مجدد روغن نباتی/ مشکل مصرف خانوار حل شد؟

انتقاد تند قاضی‌زاده هاشمی از وضعیت خودروسازی در کشور؛ خودروی پراید، پیوسته کشته می‌دهد

جزئیات اولین طرح فروش ایران خودرو در سال 1404

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معزز «علی‌خانی گیلانی»

رفتن به عمق اقیانوس احساسات

ابلاغ دستورالعمل جامع نحوه اخذ ضمانت‌نامه بانکی در تمام رویه‌های گمرکی در سال 1404

آغاز توزیع مجدد روغن نباتی/ علت کمبود در بازار چه بود؟

خودروهایی چقدر ارز واردات گرفتند؟

رقم واقعی قاچاق اعلام شد

چرا داشتن برنامه اقتصادی در زمان بهبود انتظارات اهمیت دارد؟

سقف برداشت از خودپردازها 300 هزار تومان ماند

وصول 462 میلیارد تومان مالیات از خانه‌های لوکس طی3سال

پیام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «طاهری»

بازار سرمایه سبز ماند

در برجام از بعد اقتصادی توافق غفلت شد؛ ماهیت تحریم‌ها تعلیقی است نه لغو دایمی

تدوین بسته‌ سرمایه‌گذاری صنایع تکمیلی میادین میوه و تره بار

با توجه به تحمیل تحریم ها، قوه قضائیه به کمک فعالان اقتصادی آمده است

خبرهای مهم قائم پناه درباره روند و نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی