بازار آریا

آخرين مطالب

رفتن به عمق اقیانوس احساسات اقتصاد ایران

رفتن به عمق اقیانوس احساسات
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ما برای استفاده بهینه از نیروی درونی‌‌‌مان و رسیدن به تمرکز کامل باید شناخت درستی از مبانی و چگونگی ارتباط بین افکار و عواطف خود داشته باشیم. مثالی که در این میان می‌توان زد، مثال یک قایق کوچک بر سطح اقیانوس است.
هنگامی که زندگی خوب است، گویی که ما در قایق و زیر آفتاب درخشان دراز کشیده‌‌‌ایم و همه چیز رویایی به نظر می‌‌‌رسد. اما هنگامی که زندگی سخت می‌شود، گویی که در اقیانوسی توفانی دست‌‌‌وپا می‌‌‌زنیم و دنیا برای ما زیرورو شده است. اما اگر می‌توانستیم قایق‌‌‌مان را به یک زیردریایی تبدیل کنیم که می‌توانست به زیر آب برود، آن‌‌‌گاه می‌توانستیم تا پایان توفان در راحتی باشیم. این دقیقا همان کاری است که شما می‌توانید انجام دهید.
زیبایی و شگفتی‌‌‌های بسیاری در زیر عواطف و احساسات شما وجود دارد. به آخرین باری که اوقات بدی داشتید، فکر کنید و به یاد بیاورید که چگونه یک چیز کوچک به شما کمک کرد آن موقعیت را پشت سر گذاشته و دوباره احساس خوبی پیدا کنید. شاید آن چیز کوچک، لبخندی از طرف کسی بود که با او مشکل داشتید یا یک ساندویچ یا نقل‌قولی از وب‌سایتی که به شما برای شیرین کردن زندگی کمک کرد. این عوامل بیرونی می‌توانند باعث بازگشت احساسات خوب در شما شوند.
شما می‌توانید همین کارها را به صورت درونی نیز انجام دهید. هنگامی که پشت میزتان نشسته‌‌‌اید و احساس بدی نسبت به کارتان دارید، می‌توانید درون خود کاوش کنید تا با شناسایی چیزهای خوب زندگی‌‌‌تان، احساس آرامش کنید. در چنین مواقعی من خودم سعی می‌‌‌کنم خود را به نفس‌‌‌هایم بسپارم، چرا که همیشه وجود دارند. در لحظه‌‌‌هایی که افسرده‌‌‌ام، نفسی عمیق می‌‌‌کشم و به‌‌‌آرامی به خودم می‌‌‌گویم: «نفس را به‌‌‌آرامی بیرون بده.» و وقتی چند بار این کار را تکرار می‌‌‌کنم، احساس آرامش عجیبی در خود پیدا می‌‌‌کنم، چرا که افکار و عواطف در هم می‌‌‌آمیزند و مشکل حل می‌شود.
کاری که من در چنین مواقعی انجام می‌‌‌دهم، در واقع رفتن به عمق اقیانوس احساسات و عواطف است؛ جایی که سرشار از آرامش و امنیت است، و پس از پایان ‌‌‌پذیرفتن آن موقعیت نامطلوب، پریسکوپ کوچکم را از آب بیرون می‌‌‌آورم تا نگاهی به سطح آب بیندازم و در صورت مناسب ‌‌‌بودن شرایط، دوباره به سطح آب بازمی‌‌‌گردم. به همین دلیل است که شمردن اعداد تا 10 برای مدیریت خشم در بسیاری افراد اثر می‌کند، چرا که به آنها کمک می‌کند توقف کرده و به جای اندیشیدن به خشم و عصبانیت، مسائل مهم را منعکس کنند.
کار کردن روی افکار و عواطف بسیار اهمیت دارد، چرا که در دریای توفانی و پرتلاطم زندگی، شما را به زیر آب می‌‌‌برد. این کار بسیار ساده است؛ کافی است بدانید چه موقع باید به عواطف و احساسات خود توجه کنید و به جای تغییر دادن آنها، به فکر شناخت‌‌‌شان باشید. هنگامی که بتوانید با افکار و عواطف‌‌‌تان درهم‌‌‌آمیخته و آنها را «حس کنید» حتی بدترین شرایط را نیز می‌توانید پشت سر گذاشته و با کمک داشته‌‌‌هایتان (و نه شورش کردن علیه خود) به شادی دست یابید! بنابراین، دفعه بعد که دچار استرس، ترس، خشم و حتی شادی شدید، این تکنیک‌‌‌ها را امتحان کنید. 
هنگامی که نفستان را فرو می‌‌‌دهید، به خود بگویید «من با آرامش نفسم را فرو می‌‌‌دهم» و در هنگام بازدم هم همین کار را تکرار کنید. این کار باعث آرامش شما می‌شود. اما یک مرحله دیگر نیز باید طی شود و آن توجه به احساسات خود قبل و بعد از این کار است. با این کار خلق و خوی شما تغییر خواهد کرد. این تغییر اگرچه آهسته شکل می‌گیرد اما بسیار جالب و کارآمد خواهد بود. پس از چند هفته تمرین این تکنیک، اتفاقاتی که برایتان افتاده را بسنجید، خواهید دید که می‌توانید با لذت و شعف درونی‌‌‌تان آسان‌‌‌تر و سریع‌‌‌تر ارتباط برقرار کنید و توانسته‌‌‌اید به عمق وجود خود فرو رفته و آرامش نهفته در آن را جذب کنید.
شاد بودن در کار به معنای نبود سختی نیست
این ایده که افراد عاشق کارشان، همیشه و در همه حال شاد هستند، یک افسانه است. البته آنها کسانی هستند که آسان‌‌‌تر شاد می‌‌‌شوند، اما این تمام قصه آنها نیست. شاید شما هم دوستانی داشته باشید که عاشقانه کارشان را دوست دارند و شاید همین مساله، حسادت شما را هم برانگیخته باشد، اما شما آنها را در دوران دشوار کارشان ندیده‌‌‌اید. فرض کنید آنها در ساعت 10 شب و در حال کار کردن روی پروژه‌‌‌ای سخت و پیچیده هستند. اگر از آنها در آن لحظه بپرسید که آیا شادند و احساس شادی می‌کنند، به احتمال زیاد خواهند گفت: «نه.»
تفاوت آنها با سایرین در این است که از دردسرها و دشواری‌‌‌ها برای آماده و شادتر شدن استفاده می‌کنند و آنها را به ابزاری برای رشد و تعالی خود تبدیل می‌کنند. باید دانست که هیچ راهی برای تثبیت وضعیت عاطفی و احساسی افراد و همیشه شاد بودن و شاد ماندن آنها وجود ندارد، چرا که حتی شادترین افراد نیز با مشکلات بسیاری دست به گریبان هستند. مهم این است که شما آگاه باشید که بین شادی و غم و بین آسودگی و آشفتگی در کارتان در نوسان هستید و در همه حال باید بر روی کنترل و هدایت افکار و عواطف خود کار کنید.
افراد باهوش این توانایی را دارند تا از گرفتاری‌‌‌ها و دردسرهای کاری‌‌‌شان برای کمک به خود برای شادتر شدن بهره ببرند. بنابراین، دفعه بعد که در کارتان دچار گرفتاری شدید، عکس‌‌‌العمل‌‌‌های خود را به طور کامل کنترل کنید و به ندای درونی و افکارتان گوش فرا دهید.
من خودم در هنگام گرفتاری‌‌‌ها و کلنجار رفتن با مسائل کاری، سعی می‌‌‌کنم همگام با احساساتم حرکت کنم و بفهمم که آن مشکلات از کجا آمده‌‌‌اند و چگونه می‌توان آنها را از سر راه برداشت. برای این کار، گاهی اوقات به پیاده‌‌‌روی در طبیعت دست می‌‌‌زنم، تمرین یوگا انجام می‌‌‌دهم یا هر کار دیگری که به من آرامش می‌دهد. اندیشیدن به زیبایی‌‌‌های درختان، گل‌‌‌ها و بسیاری چیزهای دیگر تا حد زیادی به بهترشدن دیدگاه‌‌‌های من کمک می‌کند. البته شما باید همیشه این واقعیت را نیز به یاد داشته باشید که اگر هیچ مشکل و گرفتاری خاص در محل کارتان ندارید، این به معنای بی‌‌‌نقص بودن شما و عملکردتان نیست، چراکه چالش‌‌‌های شغلی غیر از دردسرها و گرفتاری‌‌‌هایی که برای ما به وجود می‌‌‌آورند، مملو از فرصت‌‌‌هایی برای رشد و قوی‌‌‌تر شدن ما نیز هستند و با مدیریت درست این چالش‌‌‌ها و غلبه کردن بر مشکلات می‌توان به احساس خوشایندی نسبت به خود و کار خود دست یافت.
منبع: کتاب «شادکاری»
نوشته: سید‌حسین علوی‌لنگرودی
نشر:آماره

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1292674/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویب طرح ساماندهی اتباع خارجی در کمیسیون امنیت ملی

کاهشی شدن قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی/ کوییک و ساینا ارزان شدند + جدول

آکسیوس: ترامپ موضع آمریکا در دور بعدی مذاکرات با ایران را بررسی کرد

«یک تهران» زمین مسکونیِ رها شده

سفیر چین در تهران: باوجود فشار امریکا، همکاری اقتصادی با ایران ادامه دارد

دولت با درک واقعیت‌های اقتصادی نمی‌تواند چشم‌انتظار توافق بماند

رسانه اسرائیلی: آمریکایی‌ها از سوریه می‌روند

دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس طبق تعرفه سال گذشته

تحویل حدود 736 میلیون مترمکعب گاز به نیروگاه‌ها در سه روز

وزیر فرهنگ: رسانه منتقد داخلی داشته باشیم بهتر از این است که BBC علیه ما صحبت کند

دلیل التهابات بازار برنج اعلام شد

زندگی لاکچری بشار اسد در مسکو

آمریکا پای روسیه را از مذاکرات تهران و واشنگتن قطع کرد!

اگر طلا دارید بخوانید | طلا تا خردا 15 میلیون را لمس می کند؟

جلسه هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری برگزار شد

شاهرخی: خرم‌آباد و «لیدا» اشتراکات فراوان فرهنگی و اقتصادی دارند

حوزه فرهنگ و هنر باید از سیاست‌زدگی دور باشد

مهاجرانی: دولت، با درک واقعیت‌های اقتصادی، نمی‌تواند چشم‌انتظار توافق بماند

مدارس این استان در تمامی مقاطع تعطیل شد

تحلیل سخنگوی دولت از تاثیر توافق احتمالی در زندگی مردم

اولتیماتوم دولت به صاحبخانه‌ها!

اوحدی: *خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویا تر شده است*

قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 26 فروردین 1404/ کاهش قیمت‌ها

خرم‌آباد و «لیدا» اشتراکات فراوان فرهنگی و اقتصادی دارند

کشف آرد قاچاق یارانه‌ای در اردبیل

ثبت‌نام بیمه موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان آغاز شد

مجمع سال جدید را با بحث‌های مهم و اثرگذار اقتصادی آغاز خواهد کرد

وزیر رفاه: شارژ کالابرگ ادامه دارد

ادامه روند کاهشی در بازار خودرو/ افت 10 میلیونی قیمت دنا پلاس

نمایندگان مجلس از پاسخ‌های صالحی امیری قانع شدند

کاهش نرخ دلار ادامه دارد؟

تعطیلی مدارس این استان به دلیل آلودگی هوا

خروج بازار ارز و طلا از حالت سود و زیان/ نبض دلار در دستان درهم و تتر

پیش بینی بورس چهارشنبه 27 فروردین 1404

تاکید بر صدور مجوز تولید خودروهای هیبریدی در کهگیلویه و بویراحمد

جهش 15 همتی منابع بانکی خراسان جنوبی در سال گذشته

حمایت از تولید با کیفیت با هدف مهار قاچاق کالا

آمریکا درخواست ضد روسی گروه 7 را رد کرد

نظرات صریح عارف درباره مذاکره با آمریکا

رایزنی گروسی با مقام روس قبل از سفر به ایران

پیش بینی قیمت دلار 27 فروردین 1404

نوذری: استان قزوین می تواند به قلب اقتصادی کشور تبدیل شود

میزگرد «نقش بانک‌ها در سرمایه‌گذاری برای تولید» در شبکه خبر

کردستان آماده همکاری با هیئت روسی برای سرمایه‌گذاری در استان است

پروژه‌های شیلاتی اثرات مثبت اقتصادی را در پی دارد

دیدار معاون عارف با وزیر توسعه اقتصادی و تجارت تاجیکستان

صادرات استان قزوین در سال گذشته از 530 میلیون دلار فراتر رفت

اصلاح اقتصادی لازمه توسعه صنعت آب و برق و حل مشکل ناترازی است/ نقش موثر رسانه‌ها در کمک به آگاهی بخشی درباره واقعیت های صنعت آب و برق

چرا دلار می‌ریزد اما قیمت‌ها نه؟!

چرا با وجود کاهش قیمت دلار قیمت کالاها کاهش نمی یابد؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی