بازار آریا

آخرين مطالب

چند درصد ایرانی ها اصلا مسواک نمی‌زنند؟ اقتصاد ایران

چند درصد ایرانی ها اصلا مسواک نمی‌زنند؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : مشاور وزیر بهداشت در امور دندانپزشکی و رئیس شورای برنامه ریزی سلامت دهان و دندان گفت: متأسفانه 15 درصد از مردم ایران اصلاً مسواک نمی‌زنند و تحت هیچ عنوانی تا قبل از درد و یا آبسه، به دندانپزشک مراجعه نمی‌کنند تا زمانی که نیاز باشد دندان شأن را بکشند.
اولین جلسه شورای برنامه ریزی سلامت دهان و دندان با حضور وزیر بهداشت، جمعی از معاونان و مدیران وزارت بهداشت و اعضای این شورا برگزار شد.
محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، با اشاره به مسائل و مشکلات حوزه سلامت دهان و دندان، گفت: حل بخشی از این مشکلات در حوزه اختیارات وزارت بهداشت و بخشی دیگر نیازمند تعامل با سایر دستگاه هاست.
وی افزود: نیاز است کمیته جایابی نیروهای سلامت دهان و دندان بر اساس آئین نامه‌ای مشخص، تشکیل شود تا توزیع نیروها که توسط معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت انجام می‌شود، با هماهنگی این معاونت‌ها مورد ساماندهی قرار گیرد و نیروهای مختلف به ویژه متعهدین سهمیه عدالت آموزشی، به کار گرفته شوند.
خبر مرتبط

بازار آریا


10 اشتباه در مسواک زدن که به دندان و لثه آسیب می‌زند مسواک زدن یکی از مهم‌ترین راه‌های حفظ سلامت دهان و دندان است، اما بسیاری از افراد به اشتباهاتی در این فرآیند دچار می‌شوند که می‌تواند به آسیب به دندان‌ها و لثه‌ها منجر شود.
امیررضا رکن، مشاور وزیر بهداشت در امور دندانپزشکی و رئیس شورای برنامه ریزی سلامت دهان و دندان نیز در این جلسه اظهار داشت: شاخص DMFT (شاخص تعداد دندان‌های پوسیده، کشیده شده و پر شده) کودکان کمتر از 12 سال در ایران نامناسب و 1.84 است که 80 درصد آن، پوسیده است. بر اساس اهداف برنامه هفتم توسعه این شاخص باید به 1.4 برسد.
وی افزود: متأسفانه 15 درصد از مردم ایران اصلاً مسواک نمی‌زنند و تحت هیچ عنوانی تا قبل از درد و یا آبسه، به دندانپزشک مراجعه نمی‌کنند تا زمانی که نیاز باشد دندان شأن را بکشند. خوشبختانه در دوره اخیر وزارت بهداشت برنامه‌های خوبی برای پیشگیری از بیماری‌های سلامت دهان و دندان از مدارس در حال انجام است که اثرات آن در آینده، مشخص می‌شود.
رکن با اشاره به رتبه دوم هزینه‌های دندانپزشکی در پرداختی از جیب مردم در حوزه سلامت، بر افزایش بهره وری امکانات دندانپزشکی در بخش‌های مختلف دولتی تاکید کرد و گفت: سهم بیمه‌ها در پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی ناچیز است و این سازمان‌ها به تعهدات خودشان عمل نمی‌کنند.
مشاور وزیر بهداشت در امور دندانپزشکی، از فعالیت 48 دانشکده دندانپزشکی در کشور خبر داد و گفت: افزایش بی رویه و غیرکارشناسی تعداد دانشجویان در دو سه سال اخیر آسیب‌های زیادی به آموزش وارد کرده و کمبودهای شدیدی در تجهیزات آموزشی دندانپزشکی وجود دارد که به عنوان نمونه در حال حاضر علاوه بر فضای فیزیکی به حداقل 2200 یونیت دندانپزشکی در دانشکده‌ها مورد نیاز است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1291832/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین نرخ حق بیمه‌های اجباری، اختیاری و خویش‌فرما

افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن در 12 استان

توضیح اژه‌ای درباره تبرئه طبری/ این حرف درست نیست

دستور پزشکیان برای سرعت بخشیدن به پرداخت تسهیلات اشتغال

قیمت مسکن در منطقه 20 تهران +جدول

توزیع ناعادلانه یارانه‌ها از مشکلات اساسی اقتصاد کشور است

‌روایت دادستانی از ‌تسهیلات‌ تولید‌ ‌که صرف خرید طلا شد

احتمال جیره‌بندی آب در استان اصفهان + ماجرا چیست؟

یک کارشناس اقتصادی: نرخ دلار در حدود 80 تا 82 هزار تومان آرام می گیرد / مردم با نوسان گیری در دام هیجان ها نیفتند / شدت نوسانات بعد از مذاکرات آینده مانند قبل نخواهد بود

احتمال خیزش گردوخاک در این نواحی پایتخت/ باران و باد در راه است

انفجار قوی در مزار شریف

افزایش حقوق 20 تا 25 درصدی فوق‌العاده ویژه سرایداران

نفت، عرصه‌ای کم‌ریسک با بازدهی بالا برای سرمایه‌گذاران

افزایش 3.4 میلیون نفری مسافران قطار

نرخ ارز و غافلگیری فعالان بازار

بمب ساعتی شورای امنیت توافق موقت را تسریع می‌کند؟

سقوط تاریخی قیمت سکه ادامه دارد؟

طرح جهادی بنیاد خدمتگزار در شهرستان‌های استان تهران آغاز شد/اولین ایستگاه اسلامشهر

خدمت‌رسانی 16 هزار سوخت‌رسان‌ جاده‌ای؛ زنجیره 176 کیلومتری

پیشگویی مهم از بازار دلار با توجه به مذاکره با آمریکا / زلزله تاریخی در راه است ؟

تقدیر رئیس اتاق ایران از پزشکیان بابت جلوگیری از اخلال در صادرات

رشد52درصدی وصول مالیات/رکورد جدید مالیات ستانی به تولید

سرمایه‌گذاری برای تولید راهبردی کلان و مسیری روشن برای آینده کشور

پایان صبر استراتژیک چین

پایان صبر استراتژیک چین – آفتاب نو

استان مرکزی بسیار قابلیت جذب سرمایه‌گذار خارجی را دارد

قائم‌پناه: در آینده، ایران بزرگ در عرصه بین المللی حضور بیشتری پیدا خواهد کرد

یارانه نقدی فروردین 1404 امروز واریز می‌شود؟

قیمت خودروهای پرطرفدار داخلی بعد از مذاکرات عمان؛ افت 60 میلیون تومانی شاهین!

سرکشی اژه‌ای از یک کارخانه در همدان

این استان تا 11 درجه سرد می‌شود

آغاز توزیع مجدد روغن نباتی/ مشکل مصرف خانوار حل شد؟

انتقاد تند قاضی‌زاده هاشمی از وضعیت خودروسازی در کشور؛ خودروی پراید، پیوسته کشته می‌دهد

جزئیات اولین طرح فروش ایران خودرو در سال 1404

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معزز «علی‌خانی گیلانی»

رفتن به عمق اقیانوس احساسات

ابلاغ دستورالعمل جامع نحوه اخذ ضمانت‌نامه بانکی در تمام رویه‌های گمرکی در سال 1404

آغاز توزیع مجدد روغن نباتی/ علت کمبود در بازار چه بود؟

خودروهایی چقدر ارز واردات گرفتند؟

رقم واقعی قاچاق اعلام شد

چرا داشتن برنامه اقتصادی در زمان بهبود انتظارات اهمیت دارد؟

سقف برداشت از خودپردازها 300 هزار تومان ماند

وصول 462 میلیارد تومان مالیات از خانه‌های لوکس طی3سال

پیام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «طاهری»

بازار سرمایه سبز ماند

در برجام از بعد اقتصادی توافق غفلت شد؛ ماهیت تحریم‌ها تعلیقی است نه لغو دایمی

تدوین بسته‌ سرمایه‌گذاری صنایع تکمیلی میادین میوه و تره بار

با توجه به تحمیل تحریم ها، قوه قضائیه به کمک فعالان اقتصادی آمده است

خبرهای مهم قائم پناه درباره روند و نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا

افزایش 60 درصدی ارزش اقتصادی ماهیان صید شده از دریای خزر

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی