زمینخواری 245 میلیارد ریالی در اردبیل کشف شد
گزارش ویژه
بزرگنمايي:
بازار آریا - به گزارش بازار، سرهنگ غفار براتی روز یکشنبه، افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در تداوم اجرای طرح استانی تشدید مبارزه با زمین خواری با هماهنگی مرجع قضایی و با همکاری کارشناسان اداره کل راه و شهرسازی، منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مدیریت امور اراضی با انجام بررسی های تخصصی موفق به کشف یک فقره زمین خواری در شهر اردبیل شدند.
وی اظهار کرد: زمینخواری کشف شده به مساحت سه هزار و 52 متر مربع واقع در حوالی میدان ایثار شهر اردبیل بوده که ارزش این کشفیات برابر اظهار نظر کارشناسان 245 میلیارد ریال است.
وی با اشاره به رفع تصرف این زمین بیان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل مراجع قضایی شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اردبیل با بیان اینکه حفظ و حراست از بیتالمال و اراضی دولتی از اولویت های پلیس امنیت اقتصادی است، اضافه کرد: برخورد با فرصتطلبان ، سوءاستفادهکنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویتهای نیروی انتظامی است.
سرهنگ براتی هرگونه فعالیتهای اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در خصوص فعالیتهای غیرقانونی را از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.
-
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰:۳۵
-
۹ بازديد
-

-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1288103/