بازار آریا

آخرين مطالب

آمریکا تحریم‌های جدید علیه حزب الله لبنان وضع کرد اقتصاد ایران

آمریکا تحریم‌های جدید علیه حزب الله لبنان وضع کرد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : وزارت خزانه داری آمریکا در راستای حمایت از اسرائیل، تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در بیانیه ای اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) پنج فرد و سه شرکت دخیل در یک شبکه فرار از تحریم مستقر در لبنان که از تیم مالی حزب الله حمایت می کنند، تحریم کرد.
وزازت خزانه داری آمریکا ادعا کرد: «تیم مالی حزب‌الله، پروژه‌های پرسود تجاری و شبکه‌های قاچاق نفت را مدیریت می‌کند که اغلب در ارتباط با نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، برای ایجاد و انتقال درآمد برای حزب‌الله فعالیت می کند. تیم مالی حزب‌الله از شرکت‌های اصلی برای ایجاد میلیون‌ها دلار درآمد برای این گروه و حمایت از فعالیت‌های تروریستی آن استفاده می‌کند، در حالی که به همکاران کلیدی و اعضای خانواده‌ خود مانند کسانی که امروز تحریم شده‌اند، اجازه می‌دهد تا از طریق این شرکت‌های تجاری ثروتمند شوند.»
خبر مرتبط

بازار آریا


حملات شدید جنگنده‌های رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم از ساعات اولیه صبح امروز، ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی سلسله حملات هوایی شدیدی را به شهرها و مناطق مختلفی در جنوب لبنان انجام داده است.
بردلی تی اسمیت معاون سرپرست وزارت خزانه داری در امور تروریسم و ​​اطلاعات مالی مدعی شد: «اقدام امروز بر عزم وزارت خزانه داری برای افشا و تخریب طرح های حامی خشونت تروریستی حزب الله علیه مردم لبنان و همسایگان آنها، تأکید می کند. این شبکه‌های فرار از تحریم ها، ایران و حزب‌الله وابسته به این کشور را تقویت می‌کند و تلاش‌های شجاعانه مردم لبنان برای ساختن لبنانی برای همه را تضعیف می‌کند.»
پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از 17 اکتبر 2023 (25 مهرماه 1402) هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیروهای یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده اند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد.
همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر ماه 1402)، مبارزان و جوانان فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشغالی نیز عملیات‌هایی را در پاسخ به جنایت‌ها ارتش اسرائیل علیه اهالی غزه انجام داده‌اند. آمریکا نیز در حمایت از اسرائیل علاوه بر کمک های مالی و نظامی، با حمله مستقیم از جمله به مواضع انصارالله یمن و تحریم به بهانه مختلف، با گروههای مقاومت مقابله کرده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1285133/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله شعبانی: تلاش برای تحقق شعار سال یک جهاد اقتصادی است

سرمایه‌گذاری در تولید کلید شکوفایی اقتصادی خوزستان

فرصت‌ها و تهدیدهای اقتصادی دولت در 1404

573 پرونده برای متخلفان اقتصادی تشکیل شد/ بیش از 2 همت در سراسر کشور

اجرای سیاست‌های حمایتی در حفظ نژادهای دام عشایری ضروری است

تمام توان خود را برای تحقق شعار سال به‌ کار می‌گیریم

ضرورت اجرای سیاست‌های حمایتی برای حفظ نژادهای دام عشایری

پیش‌بینی بارندگی خفیف در روز سیزده‌به‌در/ مردم از قرار گرفتن در حریم و بستر رودخانه‌ها خودداری کنند

ویژگی های یک «قرارداد اجتماعی» ایده‌آل

امسال حداقل و حداکثر حقوق کارمندان چقدر است؟

زمان اجرای افزایش سن و سابقه بازنشستگی اعلام شد

پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم

قیمت جهانی طلا رکورد زد

جشنواره فروش ویژه نهال در نهالستان نهال سبز؛ خرید نهال گردو 55 هزارتومان و نهال میوه 28 هزارتومانی تا روز طبیعت!

درگذشت پیشکسوت فوتسال خوزستان در فینال جام رمضان

600 فوتی در تصادفات جاده‌ای نوروز/ 14 هزار نفر مصدوم شدند

واکنش ترامپ به عقب‌نشینی زلنسکی از قرارداد معادن کمیاب

اسکان حادثه‌دیدگان حریق امامزاده ابراهیم شفت در 2 مدرسه

از اعتصاب طولانی تا مزرعه اشتراکی

اقتصاد آبی، گامی به سوی کاهش وابستگی به نفت و گاز

جزئیات سیاست های اشتغالی دولت چیست؟

اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری خطاب به مسافرین نوروزی

ثبت قراردادهای برجسته نفتی و گازی در سال 1403

نفت مناطق مرکزی؛ از توسعه میدان‌های گازی تا راه‌اندازی پروژه‌های کلیدی

بومی‌سازی یک تجهیز در بزرگترین زنجیره کلر و پی‌وی‌سی

ثبت رکورد تازه تولید در پتروشیمی ایلام

پایان عصر نفت، آدرس غلط برای بازار انرژی

رهبر انقلاب: رژیم صهیونی، تنها نیروی نیابتی در منطقه است و تلاش برای ریشه کنی آن، یک وظیفه است+ فیلم

نویسنده و تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت

در گذشت پیشکسوت فوتسال خوزستان در فینال جام رمضان

وظیفه اصلی مسئولان در این برهه حل مشکلات اقتصادی است

دیشب در رختکن پرسپولیس چه خبر بود؟

اگر از طرف آنها شرارتی انجام بگیرد قطعاً ضربه متقابل محکم خواهند خورد

مصرف برق پرمصرف‌ها محدود می‌شود

بازنشستگی با قوانین جدید؛ با چند سال سن از این پس بازنشسته می‌شوید؟

محیط زیست هرمزگان: گونه‌ای به نام آهوی تک شاخ نداریم

افزایش حقوق 45 درصدی کارمندان صحت ندارد

رژیم صهیونی،تنها نیروی نیابتی در منطقه وتلاش برای ریشه کنی آن، یک وظیفه است

ریشه مشکلات اقتصادی، دشمنی استکبار جهانی است

مسئولان نباید وارد حاشیه و برخی فرافکنی‌ها شوند

امام جمعه ساوه: سرمایه‌گذاری، ستون اقتصاد و معیشت مردم است

هرچه زودتر اقدام کنید رویای میلیاردرشدن را به واقعیت برسانید فقط 10روز فرصت کاشت دارید

هشدار توانیر: مصرف برق پرمصرف‌ها محدود می‌شود

علت صف‌های طولانی خرید نان چیست؟

آخرین فرصت خرید نهال میوه فقط به قیمت 30 هزار تومان(هلو+شلیل+سیب+زردالو+گوجه‌ سبز+آلو+آلبالو+گیلاس)

خرید انواع نهال میوه پربار و با اصالت از نهالستان پالیز (فقط30هزارتومان)

تهدید روسیه توسط ترامپ؛ یا پایان جنگ با اوکراین یا اعمال تعرفه بر نفت

رئیس جدید شاباک منصوب شد/ «الی شارویت» کیست؟

طلای جهانی از 3100 دلار عبور کرد

سرمایه گذاری در تولید سبب بهبود معیشت مردم می شود

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی