بازار آریا

آخرين مطالب

پرواز تولید سورن/ نقشه تازه برای بازار خودرو اقتصاد ایران

پرواز تولید سورن/ نقشه تازه برای بازار خودرو
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اقتصادنیوز : ایران خودرو تا پایان بهمن 1403 توانست تولید گروه سورن را به نسبت به مدت مشابه در سال 1402، با رشدی پیش از 105 درصدی همراه کند.
به گزارش اقتصادنیوز، آبی‌های جاده مخصوص در پایان دومین ماه از فصل زمستان سال گذشته، در مجموع حدود 116 هزار و 350 دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید تکمیل کردند .
این خودرؤساز در مدت مشابه در سال 1402، نزدیک به 56 هزار و 300 دستگاه سورن تولید کرده بود. بنابراین این خودروسازی در بازه مورد بررسی توانسته بیش از 60 هزار دستگاه به تولید سورن اضافه کند.

بازار آریا

بررسی کیک تولید ایران خودرو در سال 1402 نشان می‌دهد این خودرؤساز در پایان یازدهمین ماه از آن سال، از سهم حدود 10 درصدی گروه سورن حکایت داشت.
اما ایران خودرویی‌ها در همین بازه زمانی در سال گذشته سهم سورن را از کیک محصولاتی ایران خودرو به حوالی 25 درصد افرایش دادند.
بررسی‌های اقتصادنیوز نشان می‌دهد بخش عمده‌ای از این رشد تولید گروه سورن مربوط به حذف پژو پارس بود.
ایران خودرویی‌ها بعد از حذف پژو پارس به فکر افتادند تا سورن پلاس با موتور XU7P را به عنوان خودروی جایگزین به متقاضیانی که برای پژو پارس نام‌نویسی کرده بودند، تحویل دهند.
این‌ایده ایران خودرویی‌ها با توجه به پرداخت وام 100 میلیون تومانی به مشتریانی که قصد پذیرفتن پیشنهاد جایگزینی پژو پارس با سورن پلاس با موتور XU7P را داشتند، کمک کرد تا تیراژ تولید این عضو گروه سورن افزایش یابد.
البته ایران خودرویی‌ها در بازه فروردین تا بهمن 1403 با چالش‌هایی در زمینه تولید محصولات حاضر در سبد محصولاتی گروه سورن مواجه شدند. این چالش‌ها را می‌توان از دپو کردن حدود چهار درصد از سورن‌های تولید شده در کف پارکینگ‌های این خودروسازی متوجه شد.
آن طور که اطلاعات ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروسازی در یازده ماهی که از سال 1403 گذشت حدود 116 هزار و 350 دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید تکمیل کردند. اما این خودروسازی در بازه زمانی مورد بررسی حول و حوش 111 هزار و 650 دستگاه از سورن‌های تولیدی را برای مشتریان فاکتور کردند.
بنابراین ایران خودرویی‌ها حول و حوش چهار هزار و 700 دستگاه سورن را در کف پارکینگ‌های خود نگه داشتند.
روند تولید سورن در سال 1403 نشان می‌دهد این خودرؤساز حساب ویژه‌ای روی این گروه سورن باز کرده است و به احتمال زیاد همین روند تولید در سال 1404 هم ادامه داشته باشد.
ایران خودرویی‌ها به دنبال این هستند که سهم گروه پژو را در سبد محصولاتی خود کاهش دهند و از این رو به دنبال جایگزینی محصولات گروه پژو با سایر محصولات حاضر در سبد محصولاتی خود هستند. با توجه به‌ ایده کاهش سهم پژو از سبد محصولاتی ایران خودرو، اعضای گروه سورن می‌توانند یکی از گزینه روی میز مدیران ایران خودرو برای محدود کردن سبد محصولاتی گروه پژو باشد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1283603/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رمزگشایی از استعمار نوین روسیه در گرجستان؛ تفلیس چگونه به مهره روس‌ها تبدیل شد؟

تعیین مبلغ فطریه به تفکیک استان‌ها | مبلغ فطریه در استان شما چقدر؟ + جدول مبلغ فطریه در 1404

تاثیرات اقتصادی و سیاسی جنگ اوکراین

وقوع حمله تروریستی در این کشور+ تعداد کشته‌ها

خبر مهم برای متقاضیان عمره 1404

سخنگوی دولت: برنامه هفتم پیشرفت روی ریل اجراست‌

مالیات شهرت؛ عراق بر اینفلوئنسرها مالیات وضع کرد

شیریجیان: تامین مالی غیرتورمی اولویت اصلی بانک مرکزی است

تامین مالی غیرتورمی اولویت اصلی بانک مرکزی است

چشم‌انداز ما برای قفقاز، بر احترام به تمامیت ارضی استوار است

نمایشگاه مشهد فرصتی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی است

گیلان؛ مقصد سوم مسافران نوروزی/کاهش 20 درصدی تلفات جاده ای

تاکید بر تبدیل شعار سال به اقدام عملی در تولید و تربیت نیروی متخصص

مبلغ فطریه رمضان 1446 به تفکیک استانها | زکات فطره استان ها

نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای اعلام شد+ جزئیات

مدیرکل بنیاد مازندران از جامعه ایثارگری جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد

دیدار نماینده مردم قم و مدیرکل بنیاد شهید با جانباز 60 درصد دفاع مقدس

سردار رادان: در روز 29 اسفند بیش از 164 میلیون لیتر سوخت مصرف شد

گزارش عراقچی از سفر خود به ارمنستان

کشف راز نهفته در کاشان

ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد

برخورد با پرونده های کلان مفاسد اقتصادی در صدر اولویت های پلیس

برای اولین بار؛ تعیین مبلغ فطریه به تفکیک استان‌ها + جدول

مهم‌ترین چالش اقتصاد ایران از عضو کمیسیون اقتصادی مجلس‌

ابراز تاسف اتحادیه اروپا و خشم کانادا از اعمال تعرفه 25 درصدی ترامپ بر خودروهای خارجی

واگذاری ایران خودرو نشان از اراده سرا قوا برای خصوصی سازی واقعی است

مبلغ فطریه «به تفکیک استان‌ها» اعلام شد + جدول

لرستان از امنیت بالایی برای سرمایه گذاری و حمایت از تولیدبرخوردار است

روسیه: اقدامات سفر رهبر کره شمالی به مسکو در جریان است

روز آرام در بازار سکه؛ دلار به کانال 102 هزار تومانی بازگشت

معاون بانک مرکزی: تمرکز ما بر تامین مالی مولد و کاهش انحراف منابع است

بیانیه حماس در پی شهادت القانوع

مادر شهیدان پورزعفرانی از استان اصفهان به فرزندان شهیدش پیوست

پوتین به این کشور سفر می‌کند

ارائه 160 قلم کالا در حراج خرده‌فروشی اموال تملیکی

3 شهید در پی حمله جدید اسرائیل به لبنان

قیمت دلار رنج شد/ اسکناس آمریکایی تغییر مسیر می‌دهد؟

اعلام محدودیت تردد در مسیر مرزن آباد به تهران

تیک‌تاک، گروگان جدید در جنگ اقتصادی آمریکا و چین

پروازها بین ایران و تونس افزایش می یابد

چالش‌های پیش روی خراسان شمالی در عرصه سرمایه‌گذاری

پروازها بین ایران و این کشور افزایش می‌یابد

حقوق 1404؛ افزایش 45 درصدی برای بهبود وضعیت اقتصادی کارکنان

در سال 1404 اقتصاد ایران به سمت چه تعادل‌هایی گام برمی‌دارد؟

آخرین فرصت خرید نهال 60 هزارتومانی نهال گردو آلتای ترکیه و نهال گردو زردآلو 30 هزارتومانی تا روز طبیعت!

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز پنجشنبه 7 فروردین 1404+‌ جدول

تداوم قطعی گسترده آب در این شهر

استان اصفهان لرزید

افزایش 11.4 میلیون نفری کاربران پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

ترامپ: حملات علیه یمن برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت

© 2025 - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو