بازار آریا

آخرين مطالب

مدیرعامل ایران ایر: با تحریم هوایی اروپا، واردات دارو با «هما» قطع شد اقتصاد ایران

مدیرعامل ایران ایر: با تحریم هوایی اروپا، واردات دارو با «هما» قطع شد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایلنا / مدیرعامل ایران ایر با بیان اینکه با توقف پروازهای اروپایی دارو در بازار به شدت تحت تاثیر تحریم‌های هوایی قرار گرفت، گفت: در هر پرواز اروپایی حداقل 12 تن کالا جا به جا می‌شد که دو سوم آن دارو بود. بخش عمده این داروها از آلمان وارد کشور می‌شد اما واردات این میزان دارو با پروازهای ایران ایر قطع شده است.
حسین خانلری، مدیرعامل ایران ایر (هما) درباره زیان این شرکت هواپیمایی ناشی از تحریم اعمال شده از سوی اتحادیه اروپا و انگلیس و توقف پروازهای اروپایی ایران ایر اظهار داشت: ایران ایر از قطع پروازهای اروپایی متضرر شد و مهمتر اینکه این زیان متوجه مردم، مسافران و حتی حوزه‌های حیاتی مانند دارو شد. بخش قابل توجهی از مسافران با ناوگان ملی برای دیدار با خانواده خود به اروپا سفر می‌کردند و ایرانی‌های مقیم اروپا هم با ناوگان هما به ایران رفت و آمد داشتند که این افراد از تحریم هوایی هما متضرر شدند. 
وی ادامه داد: بخش از مسافران اروپایی هما دانشجویان و از قشر علمی بودند که برای ادامه تحصیل و شرکت در دوره‌های آموزشی در اروپا، مسافر این پروازها بودند که در حال حاضر آن‌ها هم تحت تاثیر تحریم‌ها قرار گرفتند و هزینه سفر برای آن‌ها هم افزایش پیدا کرده است. 
مدیرعامل ایران ایر با بیان اینکه با توقف پروازهای اروپایی موضوع دارو به شدت تحت تاثیر تحریم‌های هوایی قرار گرفت، گفت: ایران ایر یکی از شرکت‌های فعال در حوزه حمل و نقل دارو بود و با هواپیماهای مسافری دارو از اروپا وارد کشور می‌شد. در هر پرواز اروپایی حداقل 12 کالا جا به جا می‌شد که دو سوم آن دارو بود. 
بازار
خانلری تاکید کرد: بخش عمده این داروها از آلمان وارد کشور شد که در حال حاضر واردات دارو با پروازهای ایران ایر قطع شده است و برای بیماران مشکلاتی ایجاد شده و بیماران هم تحت تاثیر تحریم‌های ایران ایر قرار گرفته‌اند. 
وی افزود: در تلاش هستیم که مجامع بین المللی از طریق مسائل حقوقی این موضوع را دنبال کنیم تا پروازهای اروپایی از سر گرفته شود تا به ویژه مسکل فعلی دارو در کشور حل شود. 
مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران ایر درباره برنامه این شرکت برای جبران درآمدهای پروازهای اروپایی گفت: پروازهای منطقه‌ای را افزایش دادیم اما از لحاظ درآمدی نمی‌توانند، میزان درآمدزایی حاصل از برقراری پروازهای اروپایی را جبران کنند و جایگزین آن‌ها شوند. 
خانلری ادامه داد: همچنین برقراری پرواز به کشورهای آسیای دور را به برنامه پروازی اضافه کردیم و به جنوب آسیا و شرق آسیا پرواز داریم. در واقع مسیرهایی که پیش از این، ناوگان ایران ایر در آن تردد داشت را احیا می‌کنیم و این مسیرها هم متقاضی و مسافر دارد و برقراری این پروازها به صرفه است. 
وی گفت: البته ایران ایر همچنان تمایل دارد پروازهای اروپایی از سر گرفته شود تا مردم کشورمان بتوانند از این پروازها بهره‌مند شوند اما از حیث درآمدی وقتی امکان برقراری پروازهای اروپایی نیست، باید پروازهای آسیای دور را فعال کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1283550/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بمباران شرق لبنان توسط نیروی هوایی رژیم صهیونیستی

تجارت 67 میلیون دلاری ایران با کشورهای همسایه/ عراق در صدر مقاصد صادراتی کشور

پیش‌بینی مهم از قیمت طلا در هفته آینده + تحلیل طلای جهانی

بازنگری ضروری در سیاست پیمان سپاری ارزی

نقش کلیدی بازار مسکن در تحقق شعار سال چیست؟

رونق اقتصادی کردستان نیازمند کاهش بروکراسی اداری است

سرمایه‌گذاری و دیپلماسی اقتصادی، اولویت‌های توسعه استان است

20 شرکت جدید در راه بورس تهران

حملات جدید نظامیان اسرائیلی به کرانه باختری

پیام دبیرکل فیفا به تیم ملی ایران

رویاها و سوداهای نسل Z

قیمت دلار، یورو و پوند امروز چهارشنبه 6 فروردین 1404+ جدول

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز چهارشنبه 6 فروردین 1404+‌ جدول

فعالیت سامانه بارشی در خراسان شمالی ادامه دارد

قیمت طلا، سکه و دلار امروز چهارشنبه 6 فروردین 1404+‌ جدول

بهار امسال 207 سوار شو! تا 12 فروردین بیمه بخر و برنده شو!

خودروی اروپایی 90 ساله در ایران/ عکس

جهش تولید در پیچ و خم مشکلات اقتصادی؛ شعار سال محقق نشد

پیشکسوت فوتبال: امیدوارم در سال جدید شرایط اقتصادی بهتر شود – آفتاب نو | اخبار ورزشی

سرمایه‌گذاری‌های کهگیلویه و بویراحمد در حصار نگاه جزیره‌ای

سفر قریب‌الوقوع پزشکیان به این استان

حقوق بازنشستگان 50 درصد افزایش یافت

آتش بس غزه، محور گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و حاکم امارات

معاون اسبق بانک مرکزی: ناترازی‌ها ناشی از ناترازی عقلی است!

صنوبر 2تا3متری فقط وفقط 15 هزار تومان

مشکلی در تامین و توزیع میوه تنظیم بازاری وجود ندارد

قیمت طلا امروز چهارشنبه 6 فروردین 1404/ افزایش قیمت+ جدول

وقتی هر جمله‌ای حکم زندان داشت

1784 پرونده در قرارگاه نوروزی پلیس اقتصادی فراجا تشکیل شد

پیشکسوت فوتبال: امیدوارم در سال جدید شرایط اقتصادی بهتر شود

نقش رسانه ملی در مقابله با جنگ نرم و توسعه سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد

رفع مشکلات اقتصادی با هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید‌

دولت بسته‌های تشویقی جذاب برای سرمایه‌گذاری تدوین کند

جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال از این ساعت یکطرفه می‌شود

فروش پربارترین و زودبازده ترین نهال های گردو در نهالستان پالیز با40٪درصد تخفیف

اظهارات زلنسکی درباره پیشنهاد جدید آمریکا به اوکراین

روسیه از قطب شمال به سوریه نفت صادر می‌کند

فوتبال ایران به جایگاه هفدهم رده بندی فیفا صعود کرد

واردات 200 هزار تن گوشت قرمز در سال 1403

تامین و توزیع میوه تنظیم بازاری بدون مشکل ادامه دارد

دیدار نوروزی وزیر نفت 16 فروردین برگزار می‌شود

سفر قریب‌الوقوع پزشکیان به کرمانشاه

بازار طلا در فاز احتیاط؛ قیمت سکه در محدوده حساس/ پیش‌بینی قیمت سکه امروز 6 فروردین 1404

وضعیت خراب بازار مسکن در 1404

ترکیه در مسیر خودکامگی کامل؛حذف امام‌اوغلو، قدمی دیگر به سمت اقتدارگرایی/ آیا آخرین مانور قدرت اردوغان به ضررش تمام می شود؟

دستگیری متهمانی که از طریق سایت دیوار قصد فروش هشت دستگاه ماینر را داشتند

«سرمایه‌گذاری برای تولید»؛ کلید رشد اقتصادی و خودکفایی کشور

حبیبی: سفر هیات دولت فرصتی مهم برای تصویب پروژه‌های کلان استان است

سرمایه گذاری مطمئن و پایدار با خرید انواع نهال بادام ‌28هزار تومانی از نهالستان پالیز

گران نخرید، فروش ارقام نهال میوه فقط به قیمت 30 هزار تومان در نهالستان بزرگ رویال نهال

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی