بازار آریا

آخرين مطالب

پافشاری سهامداران بر استراتژی احتیاط ادامه دارد؛

بورس در انتظار منجی اقتصاد ایران

بورس در انتظار منجی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به دنبال موج عرضه شکل گرفته در معاملات روز گذشته، بورس امروز تا اواسط زمان داد و ستدها، با کاهش ارتفاع شاخص‌های سهامی مواجه شد. نمادهای کوچک و متوسط در ابتدا وضعیت خوبی را تجربه کردند و عمدتا در محدوده مثبت معامله شدند؛ اما این وضعیت تداوم نداشت و فشار عرضه موجب شد شاخص هم‌وزن نیز همگام با نماگر اصلی تالار شیشه‌ای در مسیر کاهشی قرار گیرد.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، بسیاری از فعالان بازار سرمایه انتظار داشتند با بسته شدن نماد ایران خودرو، بورس تهران با تحرکات مثبت همراه شود؛ اما به رغم غیبت لیدر، نماگرها وضعیت خوبی را تجربه نمی‌کنند. در روز یکشنبه چندین موج عرضه در بازار سرمایه شکل گرفت که خریداران توانستند آن‌ها را مهار کنند.
در عین حال، علی‌رغم مثبت بودن نماگرها، حقیقی ها از بازار سرمایه روی گرداندند و در روز گذشته خروج پول حقیقی از بورس تهران رقم خورد.
حال در جریان معاملات دوشنبه، فروشندگان از همان ابتدا پر قدرت ظاهر شدند و نمادها یکی پس از دیگری به سمت صف فروش کاهش یافتند؛ با این حال موج تقاضای شکل گرفته در نیم ساعت دوم معاملات، موجب توقف نزول در نماگرها و افزایش آن‌ها تا محدوده مثبت تابلو شد. در نهایت تقاضا در نمادهای کوچک بزرگترها را نیز با افزایش تقاضا همراه کرد.
شتاب نزول بزرگترها
با گذشت 30 دقیقه از آغاز معاملات، شاخص کل بورس تهران کاهش ٠.١٤ درصد را تجربه کرد و به سطح ٢میلیون و ٧٤٩هزار واحد عقب نشینی کرد. شاخص هم‌وزن تحت تاثیر موج عرضه شاخص کل بورس تهران قرار گرفت و رشد ابتدای روز خود را از دست داد و به سطح ٨٠٦ هزار واحد رسید.
در این دقایق تعداد نمادهای منفی از مثبت پیشی گرفت و 256 نماد بورسی در محدوده قرمز تابلو معامله شدند. علی‌رغم منفی بودن نماگرها، ارزش صف های خرید از فروش بیشتر بود که همین موضوع می‌تواند نویدبخش تحرکات مثبت در بازار باشد.
موج تقاضا در تالار شیشه‌ای
در نیم ساعت دوم معاملات امروز، تقاضا بطور مشهود در بازار افزایش یافت. سیمانی ها سبزپوش شدند و تعداد نمادهای زیادی از محدوده منفی به مثبت تابلو افزایش یافتند. در دو نماد "ذوب" و "شگستر" رنج مثبت شکل گرفت و این دو نماد با ورود پول بالایی همراه شدند.
کاهش ارتفاع دماسنج اصلی بازار سرمایه متوقف شد و این نماگر بورسی کمی از نزول روزانه خود را جبران کرد. شاخص هم‌وزن در محدوده مثبت تابلو جای گرفت و افزایش ٠.٠٣ درصد را تجربه کرد. در این دقایق تعداد نمادهای مثبت و منفی با یکدیگر برابر شد و ارزش صف های خرید از فروش پیشی گرفت.
احیای بورس با حمایت کوچکترها
در پایان نیمه اول معاملات روز جاری، نماگر اصلی تالار شیشه‌ای 0٫05 درصد از کاهش روزانه خود را جبران کرد و به سطح ٢میلیون و 751 هزار واحد افزایش یافت. شاخص هموزن با افزایش 0٫05 درصد در سطح 806 هزار واحد نیمه اول معاملات را به پایان رساند. ارزش صف های خرید از مرز ٢٢٠میلیارد تومان عبور کرد و تعداد نمادهای مثبت از منفی بیشتر شد.
گزارش کامل معاملات روز دوشنبه پس از پایان ساعت داد و‌ ستدها منتشر می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280694/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازگشت به کار بازنشستگان و فرهنگیان بازنشسته نهایی شد + شرایط

3عامل اصلی نوسان قیمت طلا در ایران

گلایه از اجرای پروژه‌های اقتصادی اصفهان توسط تجار دیگر استانها/93 همت مالیات به کشور می پردازیم!

پویش «سفر بی‌زباله» رونمایی شد

امامعلی رحمان با پوتین دیدار کرد

انحراف خودرو در این جاده جنگلی قربانی گرفت

چالش تازه دولت تازه‌نفس شام

پیش‌بینی جمع‌آوری 16 میلیارد مترمکعب گاز همراه نفت تا پایان برنامه هفتم

سکه امامی در آستانه ورود به کانال جدید

ارزیابی روسیه از نشست مشترک با ایران و چین

رشد 41 درصدی بودجه دانشگاه‌ها در 1404

پزشکیان: تغییر افراد راهکار موثری برای رفع مشکلات نیست

فرصتی مهم برای فعالان اقتصادی اصفهان/مشارکت در پروژه‌های نیمه تمام عمرانی استان به جای پرداخت مالیات

جذب پنج برابر سرمایه در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

اروپا در سیاست بین الملل جایگاهی ندارد

اروپا بار دیگر ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران را زیر سوال برد

بورس در گرداب ریسک سیستماتیک

سخنگوی قوه قضائیه: شناسایی کانون‌های تولید پرونده را در دستور کار داریم

آتش‌نشانی درباره بالن آرزو‌ها هشدار داد

اوضاع بورس متلاطم شد

موجودی کالابرگ برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود

تحریم کوکاکولا و نستله؛ سقوط آزاد برندهای حامی رژیم اسرائیل

کاهش خطا‌های انسانی و فرار مالیاتی با نظام مالیات داده‌محور

معرفی 2456 طرح حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعتی و شیلاتی مازندران به بانک‌های عامل

آتش‌سوزی جنگل‌های گیلان مهار شد

خبر مهم وزیر امور خارجه مصر درباره تامین منابع برای بازسازی غزه

فروش نقدی و اقساطی 2 محصول کرمان موتور از فردا

ترامپ با شروع جنگ تجاری, رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است

ثبات قیمت شیرینی در آستانه عید نوروز

انتصاب عضو اصلی هئیت مدیره شرکت ملی نفت

بیمارستان‌های آلمان در حالت آماده‌باش

دستمزد 1404 چگونه تعیین شد؟/ میدری: تلاش کردیم تا دستمزدها را بر اساس تورم افزایش دهیم

تاکید گروسی بر همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

2 سناریوی مهم برای نوسان قیمت دلار

انجام 548 پرواز خارجی در 4 روز عملیات نوروزی

عارف: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی فرصت تقویت دیپلماسی است

اصفهان 93 «همت» مالیات به کشور می‌پردازد/فعالان اقتصادی بودجه مالیاتی رابه استان برگردانند

برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی فرصت مناسب برای تقویت دیپلماسی اقتصادی و سیاسی است

مواضع دولت درباره افزایش گشایش‌های اقتصادی، معرفی وزیر اقتصاد و اختیارات استانداران

قرارگاه نوروزی پلیس امنیت اقتصادی راه اندازی شد

جذب 5 برابری سرمایه‌ در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

ایران اکسپو باید تقویت شود

عارف: آفریقا بازاری بکر است/ با دیپلماسی فرهنگی توطئه ایران هراسی را خنثی کنیم

عارف:با رویکرد دیپلماسی فرهنگی می‌توان توطئه ایران‌هراسی را خنثی کرد

توسعه بوشهر در گرو همکاری بخش‌های اقتصادی است

برخورد با مفسدان اقتصادی در نوروز

بازگشت قیمت سکه محتمل است؟

اطلاعیه مهم وزارت رفاه درباره کالابرگ الکترونیک

پیام حماس خطاب به آمریکا صادر شد

مصرف روزانه بنزین از مرز 132 میلیون لیتر گذشت

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی