بازار آریا

آخرين مطالب

بعد از خواندن این مطلب دیگر زولبیا و بامیه نمی خورید گزارش ویژه

بعد از خواندن این مطلب دیگر زولبیا و بامیه نمی خورید
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمنشاه از همه افراد خواست مصرف زولبیا و بامیه را محدود کنند و بیماران دیابتی و قلبی و عروقی نیز تا حد امکان از مصرف این نوع شیرینی خودداری کنند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمانشاه به افراد توصیه کرد، در ماه مبارک رمضان از زیاده‌روی در مصرف زولیا و بامیه خودداری کنند.
محمدسعید غلامی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان بسیاری از افراد نسبت به خرید و مصرف زولیا و بامیه اقدام می‌کنند، گفت: مصرف این شیرینی به هیچ عنوان به افراد، خصوصا کسانی که دچار برخی از مشکلات از جمله دیابت هستند، توصیه نمی‌شود.
وی از مضرات مصرف زولبیا و بامیه یاد کرد و ادامه داد: زولبیا و بامیه هیچ مواد مغذی ندارد و نمی‌تواند مواد مورد نیاز بدن افراد را خصوصا در شرایط روزه‌داری تامین کند. از همین رو مصرف آن در وعده افطار و سحر توصیه نمی‌شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


پیش از خرید خرما و زولبیا بامیه به این نکات دقت کنید مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درباره استفاده از روغن‌های غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه و افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به خرماهای بسته‌بندی‌ گزارش شده است.
این کارشناس تغذیه از قند بالای موجود در زولبیا و بامیه نیز یاد کرد و افزود: این شیرینی قند ساده فراوانی دارد و از همین رو مصرف آن می‌تواند قند افراد را به سرعت بالا ببرد.
غلامی با بیان اینکه زولبیا و بامیه در روغن زیاد سرخ می‌شود و ممکن است چربی بالایی نیز داشته باشد که برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی توصیه نمی‌شود، عنوان کرد: این امکان وجود دارد در فرآیند سرخ شدن زولبیا و بامیه «آکریل آمید» تولید شود که خطرناک بوده و می‌تواند سرطان‌زا باشد.
وی اظهار کرد: توصیه می‌شود چنانچه افراد قصد خوردن زولبیا و بامیه دارند، حتما از زولبیا و بامیه‌هایی که کمتر سرخ شده و برشته نشده استفاده کنند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمنشاه از همه افراد خواست مصرف زولبیا و بامیه را محدود کنند و بیماران دیابتی و قلبی و عروقی نیز تا حد امکان از مصرف این نوع شیرینی خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: افراد می‌توانند زولبیا و بامیه را با مواد غذایی مفید دیگری مانند خرما جایگزین کنند.
غلامی بر لزوم تهیه زولبیا و بامیه از مراکز مجاز که امکان نظارت اکیپ‌های مرکز بهداشت و سایر دستگاه‌ها بر آنها وجود دارد تاکید کرد و یادآور شد: ممکن است در زولبیا و بامیه تهیه شده در مراکز غیراستاندارد، از افزودنی‌های غیرمجازی استفاده شود که سلامت افراد را به خطر می‌اندازد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280570/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

5 اشتباه رایج که هنگام تعمیر گیربکس اتوماتیک باید از آن‌ها پرهیز کنید

دستور ویژه دادستان کشور درباره نظارت بر بازداشتگاه‌ها در نوروز

پایان نگهداری غیرقانونی توله‌شیر توسط یک ورزشکار

آخرین خودرو سال تولید شد+ عکس

غرب نتوانست روسیه را منزوی کند

دیدار سفیر پاکستان با معاون اقتصادی وزارت خارجه

شروع ترس اقتصادی در آمریکا/ سال آینده برای آمریکایی‌ها سالی سخت خواهد بود

جباری دستیار بوژوویچ در استقلال شد

نرخ رشد اقتصادی در سال 1403

خرید نهال یارانه‌ای لیبل دار گردو، بادام و میوه فقط 27 تومان! عیدی نهالستان امیرپور به باغداران سراسر کشور!

خرید نهال یارانه ای جهاد کشاورزی یک ساله تا 2 ساله فقط با قیمت استثنایی 5 هزارتومان و 15 هزارتومان

130 هزار میلیارد ریال از مطالبات محکومان پرونده عظام وصول شد

3 برابر شدن شهریه دانشگاه آزاد صحت دارد؟

واکنش قاطع کانادا به جاه طلبی ترامپ

واکنش به یک تجمع اعتراضی مقابل وزارت ورزش/ ماجرا چیست؟

هواپیمای آموزشی در چالوس سقوط کرد+ جزئیات

کردستان 1403؛ سالی پر از تحول و امید در مسیر توسعه

عدالت به عنوان سامان دهنده جامعه مورد توجه قرار گیرد

زیما؛ تحولی در تامین مالی جمعی و سرمایه‌گذاری نوین در ایران

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه 27 اسفند 1403

فعالیت اقتصادی مس سونگون موجب توسعه آذربایجان‌ شرقی شود

ثبات اقتصادی لازمه رفع ناترازی برق با انرژی خورشیدی

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم افزایش سپرده گذاری و گردش مالی صنایع ملی مس ایران در استان

بهره گیری از ظرفیت بالای آذربایجان شرقی در حوزه صنایع سنگین

واکنش سخنگوی دولت به احتمال معرفی علی طیب‌نیا به‌عنوان وزیر اقتصاد

واکتش قاطع کانادا به جاه طلبی ترامپ

قیمت میوه و صیفی‌جات شب عید اعلام شد

نماینده مجلس: اگر بحث رانت باشد و از ظرفیت خصوصی سازی فقط یک گروه خاص بهره ببرند قطعا خطاست

مجری معروف در آی‌سی یو بستری شد

صدور حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران

بلیت‌های استرداده شده قطار چه می‌شود؟

شناسایی فرار مالیاتی 48 میلیارد تومانی یک رستوران در غرب تهران

اگر راه مصدق تداوم می‌یافت....

پشت پرده گم شدن 61 تن طلا؛ جنجال رسانه‌ای یا واقعیت تلخ اقتصادی؟/ ویدئو

هشدار نارنجی برای گیلان/ مسافران شمال کشور بخوانند

چرا حق مسکن کارگری در سال 1404 تغییر نکرد؟

افت 9 هزار واحدی شاخص بورس؛ امروز 27 اسفند

برنامه فعالیت موزه‌ها و اماکن تاریخی در شب‌های قدر و تعطیلات نوروز

علت واریز نشدن سود سهام عدالت متوفیان به حساب این وراث

واکنش زیدآبادی به رفع حصر مهدی کروبی/ اتفاق مبارک و خوشایندی است

طرح جدید نیکوکاری اسنپ‌کلاب آغاز شد / مشارکت اسنپ در توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی

رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت سقوط کرد

عارف: اولویت‌ها، چالش‌ها و منافع هر پروژه به تفکیک ارائه شود

برخورد سختگیرانه با مشترکان پرمصرف آب

افزایش بیش از 2 درصدی تولید پالایشگاه‌های چین

شاهرخی : شایستگی ملاک انتخاب مدیران برای تحول در لرستان است

شایستگی ملاک انتخاب مدیران برای تحول در لرستان است

تولید؛ بنیان یک نظام مستقل و مقاوم

شناور قاچاق‌بر در آبهای بوشهر توقیف شد

لایحه انتشار 800 میلیارد تومانی اوراق مشارکت برای خط 2 متروی اصفهان تصویب شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی