بازار آریا

آخرين مطالب

گچمران: زلزله اخیر زنگ خطری برای تهران و کل کشور است اقتصاد ایران

گچمران: زلزله اخیر زنگ خطری برای تهران و کل کشور است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : مهدی چمران درباره هشدار رئیس جمهور در خصوص بحران‌ها و مسائل شهر تهران گفت: خوشحالم که این مسائل مدنظر آقای رئیس جمهور بود. آقای پزشکیان خوشحال بود که بودجه شهرداری تهران بالاست و ما هم گفتیم این بودجه برای 12 میلیون نفر است و اگر بخواهیم 5000 دستگاه اتوبوس بخریم باید همه این بودجه را هزینه کنیم.
مهدی چمران پیش از آغاز سیصد و سیزدهمین جلسه رسمی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به دستورات جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران اظهار کرد: در دستور اول ممنوعیت تبلیغات شرکت‌هایی را بررسی می‌کنیم که برای رژیم صهیونیستی تبلیغ می‌کنند؛ باید هم خرید و فروش و هم تبلیغات شهری ممنوع شود. ادامه بررسی لایحه تفریغ بودجه سال 1402 شهرداری تهران، بررسی تعیین بهای خدمات استفاده از مراکز تفریحی بازدید از مجموعه باغ پرندگان تهران در سال 1404، اصلاحیه مصوبه تعیین بهای خدمات و چگونگی اعمال نظارت بر جمع آوری و دفع پسماندهای ویژه پزشکی، صنعتی و کشاورزی و اصلاحیه مصوبه توسعه ساختمان سبز و معماری پایدار در دستور کار جلسه شورا قرار دارد. اجازه واگذاری تاکسی‌های برقی به رانندگان را هم مطرح خواهیم کرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


اظهارات چمران درباره فعالیت اتباع در شهرداری تهران چمران با بیان اینکه نقشه فرونشست‌ها را برای ما ارسال کرده‌اند، اضافه کرد: در دشت ورامین فرونشست زیادی شاهد هستیم، به هر شکل بررسی‌هایی در مدت اخیر انجام و به ما نیز اعلام شده است.
وی درباره هشدار رئیس جمهور در خصوص بحران‌ها و مسائل شهر تهران گفت: خوشحالم که این مسائل مدنظر آقای رئیس جمهور بود. آقای پزشکیان خوشحال بود که بودجه شهرداری تهران بالاست و ما هم گفتیم این بودجه برای 12 میلیون نفر است و اگر بخواهیم 5000 دستگاه اتوبوس بخریم باید همه این بودجه را هزینه کنیم. البته آن جلسه برگزار شده برای مسائل استان تهران بود و قرار است برای شهر تهران هم دیدارهایی با رئیس جمهور داشته باشیم و مسائل را مطرح کنیم.
رئیس شورای شهر همچنین در ابتدای جلسه امروز(یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به زلزله اخیر در تهران عنوان کرد: گسل‌های زلزله تهران می‌تواند فعال شود و به حرکت درآید. این زنگ خطری برای تهران و کل کشور است و روی بافت‌های فرسوده نیز تاثیر می‌گذارد. باید هرچه زودتر به سراغ رفع مشکل بافت‌های فرسوده برویم تا در برابر زلزله مقاوم باشیم.
وی همچنین با اشاره به رونمایی از اولین سکوی هوش مصنوعی در کشور گفت: این مسئله افتخاری برای ماست؛ دنیای آینده دنیای علم هوش مصنوعی است و کسانی که در این زمینه کار می‌کنند را تحسین می‌کنیم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280079/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی تا پایان اردیبهشت

می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم

اقتصاد اسلامی ـ 35 | روش تحقیق در اقتصاد اسلامی

پیش بینی‌های اقتصاد ایران در سال 1404 اصلا خوب نیست

نگاهداری: اتحاد بین توان اقتصادی چین، توانمندی نظامی روسیه و قدرت ژئوپلیتیکی ایران ضرورت دارد

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا ایجاد، انحلال، ادغام یا تفکیک ساختارها و دستگاه‌ها توانسته است مشکلی از ما حل کند؟

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا انحلال یا ادغام دستگاه‌ها توانسته مشکلی از ما حل کند؟

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا تفکیک یا ادغام دستگاه‌ها توانسته مشکلی از ما حل کند؟

بخش گردشگری تحت تأثیر سیاست خارجی و تحریم نیست

1800 میلیارد تومان برای پروژه های ساری سرمایه گذاری شد

مصرف زیاد پنیر عوارش دارد

مقاومت و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران

اورژانس: نیروهای پیاده داریم که اگر کسی با دیدن قیمت‌ها سکته کرد بتوانیم فرد را احیا کنیم!

سفر متفاوت بیت کوین آغاز شد

مدت مرخصی پدران شاغل پس از تولد فرزند

پیام جدید محمدجواد ظریف

فعالیت بیش از 11 هزار تشکل رسمی کارگری در کشور

فرار مالیاتی یک طلافروشی به‌ اندازه مالیات 6000 کارمند

پزشکیان: برنامه دولت این است که در صورت امکان به طور کلی برق را جایگزین سوخت‌های فسیلی کنیم

ثبت رکورد جدید در فرودگاه پیام| آغاز پروازهای مسافری به مشهد در آینده نزدیک

فاطمه مقصودی: پنجشنبه‌ها؛ شب جمعه‌ست به لحاظ اعتقادی خاص است | تعطیلی پنجشنبه با مبادی دینی عجین شده

احیای وزارت بازرگانی منتفی شد؟

جایگزینی برق با سوخت‌های فسیلی روی میز کار دولت

پزشکیان: برنامه دولت این است که برق را جایگزین سوخت‌های فسیلی کنیم

با عزم دولت چهاردهم تابوی خصوصی سازی صنعت خودرو شکسته شد

افزایش 226 درصدی کشفیات مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مفاسد و جرایم اقتصادی در استان سمنان

حمایت قاطع مجلس از وزیر نفت پس از تحریم

جزر و مد بورسی در آخرین روزهای سال

سود قابل توجه بازار سیاه مواد اولیه در روز روشن

پیش‌بینی مصرف روزانه 135 میلیون لیتر بنزین در نوروز

چمران: زلزله اخیر زنگ خطری برای تهران و کل کشور است

قیمت تور تایلند چقدر است؟

خرید انواع نهال یارانه ای از نهالستان یاسین نهال، تنوع بالا همراه با لیست قیمت برای انتخاب راحت!

یک انتصاب جدید از سوی پزشکیان/ سرپرست جهاد دانشگاهی انتخاب شد

فدرال رزرو در برابر طوفان اقتصادی ترامپ

نمادهایی که بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل بورس داشتند

هشدار نسبت به وزش بادهای گرم/ به سفر نروید

توضیح پزشکیان درباره طرح احیای وزارت بازرگانی

استارمر: حلفای اوکراین بر افزایش فشارهای اقتصادی بر روسیه توافق کردند

تفاوت سبد معیشت و دستمزد نهایی/چرا کارگران همواره از حقوق خود محروم می‌شوند؟

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث+ جزئیات

بدون حضور در نمایندگی، خودروی خود را تحویل بگیرید! ( خرید خودروهای وارداتی با تحویل درب منزل)

جوجه را آخر سال می‌شمارند/ کاربران بلو می‌توانند خلاصه‌ای از عملکرد مالی سال 1403 خود را ببینید

تشدید اقدامات نظارتی بر کالاهای اساسی در ایام پایانی سال و ماه رمضان

کاهش آلودگی و افزایش درآمد در پالایشگاه گاز ایلام

فضای اقتصادی استان نیازمند حمایت حوزه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است

وقت تعمیر اساسی رسیده است

برنامه دولت جایگزینی برق خورشیدی با سوخت های فسیلی است

کشف لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری

هدررفت 40 درصدی آب شرب در گلستان

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی