توافق انگلیس و اوکراین برای تسریع اختصاص وام 2.8 میلیارد دلاری به کییف
اقتصاد جهان
بزرگنمايي:
بازار آریا - ایرنا : به دنبال حمایت انگلیس از اوکراین، توافقنامه تسریع اختصاص وام به ارزش 2.8 میلیارد دلار به کییف میان دو کشور امضا شد.
به گزارش ایرنا از سی ان ان، راشل ریوز وزیر دارایی انگلیس گفت که این وام از طریق درآمدهای حاصل از فروش دارایی های مسدود شده روسیه پرداخت می شود. ریوز تاکید کرد که این توافق بخشی از «حمایت قاطع و مستمر انگلیس از مردم اوکراین» است.
این توافق طی دیدار ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین و کییر استارمر نخست وزیر انگلیس در لندن امضا شد.
سرهی مارچنکو وزیر دارایی اوکراین که به صورت مجازی در این جلسه شرکت کرد گفت که اوکراین به خاطر این توافق «بسیار ضروری، بسیار سپاسگزار» است.
ریوز توضیح داد که این وام ها علاوه بر کمک جاری سالانه انگلیس برای اوکراین، به ارزش 3.7 میلیارد دلار (3 میلیارد پوند) است.
به گزارش ایرنا، کییر استارمر در دیداری رسمی با رئیسجمهوری اوکراین در دفتر نخست وزیر انگلیس، با زلنسکی به گرمی خوشوبش کرد و او را در آغوش گرفت.
این استقبال، که به صورت عامدانه در مقابل دوربینهای رسانهای جهان انجام شد، حاوی پیام واضحی برای کاخ سفید و متحدان اروپایی بود؛ اینکه لندن، برخلاف فضای پرتنش نشست اخیر ترامپ و زلنسکی در واشنگتن، همچنان به حمایت از کییف پایبند است و میخواهد اروپا را برای ایفای نقش پررنگتر در جنگ اوکراین متحد کند.
دیدار استارمر و زلنسکی در لندن مقدمهای برای نشست فردای رهبران اروپایی در لندن است که با حضور سران فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، لهستان، کشورهای اسکاندیناوی، رئیس کمیسیون اروپا و دبیرکل ناتو برگزار خواهد شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۸:۵۳
-
۱۳ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1274107/