بازار آریا

آخرين مطالب

خبر تازه از واحد‌های مسکونی تحویل نشده پردیس اقتصاد ایران

خبر تازه از واحد‌های مسکونی تحویل نشده پردیس
  بزرگنمايي:

بازار آریا - وزارت راه و شهرسازی : مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید از تسریع در آماده سازی واحد‌های تحویل نشده پردیس بعد از سفر وزیر راه و شهرسازی به آن شهر جدید، خبر داد.
شهرام ملکی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید، با هدف بازدید و بررسی میدانی به فاز‌های 5، 8، 9 و 11 پردیس رفت و از نزدیک بر روند عملیات پروژه‌ها نظارت کرد.
وی پس از بازدید از نواحی مختلف شهر جدید پردیس با اذعان به سرعت مطلوب شرکت عمران شهر پردیس در انجام پروژه‌ها عنوان کرد: در شهر جدید پردیس مجموعا 13 هزار مسکن حمایتی داریم که تاکنون هر کدام به دلائلی با تاخیر مواجه شده و به ثبت نام کنندگان تحویل نشده است.
خبر مرتبط

بازار آریا


عذرخواهی یک مدیر در پی قطعی مکرر برق مدیر توزیع برق دزفول از قطعی‌های مکرر عذرخواهی کرد.
ملکی ادامه داد: شهر جدید پردیس پس از سفر وزیر راه و شهرسازی مصوبات موثری برای تکمیل واحد‌های ثبت نامی داشته، که از جمله می‌توان به ابلاغ 11هزار میلیارد ریال در دو نوبت اشاره داشت که این حمایت، نقش بسزایی در شتاب بخشی به پیشرفت و تکمیل پروژه‌ها داشته است.
وی افزود: همچنین وزیر راه و شهرسازی در نشست شورای عالی مسکن مجوز 50 هزار میلیارد ریال اعتبار دیگر را مصوب کرده که این حمایت و اهتمام نیز اثر محسوسی بر به حداقل رساندن زمان انجام پروژه‌های نیمه کاره خواهد گذاشت.
ملکی در خلال این بازدید طی گفتگویی با مراجعان اطمینان خاطر داد که با رفع نواقص در سال آینده که سال شکوفایی در تولید مسکن خواهد بود، بخش عمده واحد‌ها تکمیل و به ثبت نام کنندگان تحویل شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در نهایت از حمایت‌ها و همراهی‌های مجلس به ویژه نمایندگان تهران به خاطر تخصیص 30 هزار میلیارد تومان در قالب بند پ تبصره 10 قانون برنامه و بودجه سال 1404 تشکر و قدردانی کرد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273548/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درد فناوری و دوای داخلی‏‏‌سازی

راز دوام در رقابت جهانی

هجوم ایرانیان به سمت کریپتو در پی تنش‌های ژئوپلیتیک

مای‌‌‌شل در بایننس لیست شد

کدام‌‌‌ توکن‌‌‌ها بیشتر سقوط کردند؟

سقوط بیت‌کوین به زیر 80 هزار دلار

مسیر پرچالش ارز دیجیتال ملی

رکورد مهم پتروشیمی نوری در زمستان

طناب‌‌کشی در اوپک‌پلاس

نیاز 13 میلیارد دلاری صنعت هوایی

ارثیه، جایگزین رقابت می‌شود؟

احتمال کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا

تورم توکیو به 2.2 درصد رسید

ریزش طلا و بیت‌کوین

دلار در فاز اصلاح؟

پادزهری قدرتمند در برابر فشارهای روزمره

بی‏‏‌میلی نسل زد به پذیرش نقش‏‏‌های مدیریت میانی

«اثر بازمانده» و مدیریت خروج

آغاز پخش «پوآرو» از شبکه تماشا

سه فیلم جایگاهم را تثبیت کردند

جوانان مستعدی به میدان آمده‌اند

خاطرات نویسنده ایرانی از همنشینی با بزرگان

تکذیب یک ادعای عجیب

امروز، یک انتخابات قابل پیش‌بینی!

استقلال نمی‌باخت اگر...

پرسپولیس قهرمان می‌شود، اگر...

SLM؛ انقلاب جدید هوش مصنوعی

تاپیکو دومین چراغ VAM در کشور را روشن می‌کند

دو راهبرد کلیدی هلدینگ خلیج‏‏‌فارس

تامین مالی ایده‏‏‌های درخشان در مالی گردشگری

فون میزس اتریشی درباره محافظه‌کاری چه می‌گوید؟

ضرورت تدوین طرح جامع جدید برای کیش

تجارت؛ راهبرد توسعه استان یزد

هدف‌گذاری تجاری در گلستان

تولید سوخت از پسماند

درخواست مایکروسافت از ترامپ برای تسهیل صادرات تراشه

«ریلز» اینستاگرام مستقل می‌شود

هوش مصنوعی جدید آمازون از راه رسید

گوگل ابزار دستیار کدنویسی جمینای را رایگان کرد

نیسان به دنبال سرمایه‌‌ تسلا

سرمایه‌گذاری 800 میلیون یورویی پورشه برای برقی‌‌سازی

شروع کاهشی بازار خودرو در اسفند

صعود خودرو در بهمن

صادرات بخش کشاورزی 35درصد رشد یافت

تاکتیک زلنسکی؛ تحسین ترامپ

گلایه‌های اصناف از رئیس‌جمهور

مثلث خطر تجارت 1404

گندم روسی در سقف تاریخی

قربانی بزرگ جنگ جهانی تعرفه‏‏‌ها

بسته ناتراز صمت

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی