بازار آریا

آخرين مطالب

عیدی بازنشستگان برابر با قیمت یک جفت کفش اقتصاد ایران

عیدی بازنشستگان برابر با قیمت یک جفت کفش
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق نیز تأثیری در بهبود وضعیت معیشتی حدود 4.5 میلیون بازنشسته نداشته است.

بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به نحوه پرداخت عیدی و وضعیت معیشتی خود اعتراض کردند. به گفته نمایندگان این قشر، عیدی سال 1404 معادل قیمت یک جفت کفش مردانه است و طرح متناسب‌سازی حقوق نیز تاکنون تأثیری در بهبود زندگی 4.5 میلیون بازنشسته نداشته است. آیا مطالبات بازنشستگان کم‌ارزش‌تر از سایر تعهدات سازمان تأمین اجتماعی است؟
عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی برای نوروز 1404 تنها معادل قیمت یک جفت کفش مردانه است! اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق نیز تأثیری در بهبود وضعیت معیشتی حدود 4.5 میلیون بازنشسته نداشته، آن هم در شرایطی که بیش از 70 درصد این افراد حداقل‌بگیر هستند.
نصرالله دریابیگی، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان مازندران و نایب‌رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی کشور، ضمن اعلام اعتراض شدید بازنشستگان نسبت به نحوه پرداخت عیدی از سوی سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: «این عیدی که هر ساله در پایان بهمن پرداخت می‌شد، امسال به اسفند ماه موکول شده است! آیا مطالبات بازنشستگان کمتر از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی ارزش دارد؟»
در آخرین نشست هیئت‌مدیره کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان مازندران، نمایندگان بازنشستگان و کارگران پیشکسوت، اعتراض خود را نسبت به عملکرد دولت و مجلس اعلام کردند. آنها تأکید داشتند که پس از سه دهه تلاش بی‌وقفه برای رشد صنعت و اقتصاد کشور، اکنون با مشکلات معیشتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و در حالی که بازنشستگان در فقر و تنگدستی گرفتار شده‌اند، مسئولان صرفاً به ابراز همدردی بسنده می‌کنند!
اعضای هیئت‌مدیره ضمن انتقاد از نحوه اجرای طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، میزان پرداختی‌ها را در برابر تورم و گرانی ناچیز دانسته و تأکید کردند که برخلاف وعده‌ها، این طرح تأثیری در بهبود معیشت بازنشستگان نداشته است. بسیاری از بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند و تنها با سختی و مشقت زندگی خود را می‌گذرانند.
دریابیگی در ادامه افزود: «با وجود تلاش‌های فراوان کانون‌های بازنشستگان و اتحادیه پیشکسوتان کارگری، شرایط بازنشستگان بهبود نیافته و وعده‌های دولت و مجلس نیز تاکنون عملی نشده است.»
وی همچنین تأکید کرد که تغییر زمان پرداخت عیدی و حقوق ماه‌های پایانی سال، مشکلات مضاعفی را برای این قشر ایجاد کرده است.
وی با انتقاد از عملکرد دولت و سازمان برنامه و بودجه در پرداخت حقوق و عیدی بازنشستگان و همچنین عدم تحقق حق بیمه‌های مکمل درمان، خطاب به وزیر کار گفت: «جناب دکتر میدری! شما هنگام رأی اعتماد از مجلس وعده‌هایی درخصوص مطالبات کارگران و بازنشستگان دادید، اما به نظر می‌رسد که تمام آنها را فراموش کرده‌اید!»
دریابیگی در پایان تأکید کرد: «شرایط کارگران و بازنشستگان مطلوب نیست و زمانی که حال ما خوب نباشد، حال جامعه نیز خوب نخواهد بود.»

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1272446/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مجلس جدول تملک دارایی‌های مالی را در بودجه 1404 تصویب کرد

افشاگری طباطبایی از فحاشی‌ها به دولت در فضای مجازی

«نه» بانک‌مرکزی به «بافت‌فرسوده»

شرایط پیش‌فروش مرحله دوم سکه اعلام شد

عرضه کامیونت جک 9 تن در بورس کالا

پرفروش‌ترین لباسشویی‌های بازار اسفند 1403

لاوروف و عراقچی دیدار کردند + عکس

انتخابات شوراهای شهر در این سال برگزار می‌شود

یزد فردا تعطیل شد

ثبت رکوردهای بی‌سابقه در تولید و تحویل گاز

دریچه داکت اسپلیت چه کاربردهایی دارد؟

کشور چند مدرسه فرسوده دارد؟

مدیرعامل این شرکت هواپیمایی استعفا کرد

تجربه خرید آنلاین گل: ارسال فوری با زیباگل

امارات برای ماجراجویی در یمن خیز برداشت

آیت‌الله نوری همدانی عزادار شد

هشدار شرکت آب و فاضلاب تهران درباره یخ‌زدگی کنتورهای آب

کارشناس بازار ارز: استیضاح زودهنگام همتی، بی‌انصافی است

بزرگترین زیان اتریوم ثبت شد

شرکت‌های تأمین مالی جمعی چیست؟

هزینه بازسازی اوکراین چقدر است؟

نخستین تصاویر از ورود لاوروف به تهران + فیلم

وضعیت جسمی پاپ اعلام شد

کاهش 300 میلیارد دلاری ارزش بازار رمزارز؛ بیت‌کوین 87 هزار دلاری شد

قطر در تنگنا، واشنگتن وارد میدان رقابت شد/ اروپا در شوک تصمیم دوحه

سرمای شدیدتر در راه پایتخت

افزایش 12 درصدی مصرف گاز در تهران

چین نقش‌آفرینی امنیتی در خلیج فارس را به واشنگتن واگذار کرد

لاوروف به تهران رسید+ فیلم

وزیر کشاورزی: دریافت مجوز از سران قوا برای واردات سیب زمینی، شوخی رسانه‌ای بود!

قبض گاز 344 میلیون تومانی برای یک مشترک تهرانی

رشد درخشان بازار سرمایه

هشدار به گیلانی‌ها: موج سرما در راه است

گرانی مسکن عامل برخی مهاجرت‌ها

تخصیص خجالت‌آور بودجه!

مفقود شدن یک کوهنورد از 4 اسفند/ جستجو ادامه دارد

نقص فنی در خط 5 مترو تهران/ علت چیست؟

یمن و چالش امنیتی جدال شمال و جنوب/ شکست غرب در توقف حوثی‌ها

چین: هرگز به هیچ ‌یک از طرفین درگیری اوکراین سلاح مرگبار نداده‌ایم

منتظر کاهش قیمت دلار در سال بعد باشیم؟

سفر وزیر امور خارجه مالزی به تهران

عراق طرحی تازه برای جبران مازاد عرضه نفت ارائه می‌کند

عیدی بازنشستگان برابر با قیمت یک جفت کفش

شرط مهم برای کاهش قیمت چیست؟

فرانسه تهدید به استفاده از سلاح هسته‌ای کرد

قیمت دلار در بزنگاه؛ اصلاح موقت یا استارت روند نزولی؟

پس لرزه انتشار یک ویدئو از سوی رسایی/ قالیباف: آن جلسه حتما محرمانه و غیرعلنی بود

رشد 48 هزار واحدی شاخص کل بورس

کالابرگ الکترونیکی ماه رمضان شامل چه اقلامی می‌شود؟

موضع گیری اسرائیل علیه دولت جدید سوریه

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی