یک مینی بوس به دره سقوط کرد/ چند نفر مصدوم شدند؟
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - ایرنا : سخنگوی اورژانس 115 خوزستان گفت: یک دستگاه مینیبوس صبح پنجشنبه در محور دهدز به قارون به دره سقوط کرد.
عارف شرهانی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اعلام کرد: این حادثه در ساعت 07:55 در محور دهدز به بخش قارون اتفاق افتاد.
وی افزود: پس از وقوع این حادثه پنج دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد که مصدومان حادثه به درمانگاه ایذه انتقال داده شدند.
خبر مرتبط
سقوط مرگبار یک بالگرد/ همه سرنشینان کشته شدند در پی سقوط یک فروند بالگرد در شهر پارما در شمال ای تالی، دو خلبان و یک مسافر آن جان باختند.
سخنگوی اورژانس 115 خوزستان سرنشینان این مینیبوس را اهالی روستای سادات حسینی عنوان کرد که در مسیر حرکت به ایذه به علت بارندگی، برف شدید و لغزندگی جاده دچار حادثه شدند.
وی ادامه داد: سن مصدومان از سه سال تا 65 سال بوده که به دلیل تروماهای مختلف از جمله شکستگی کتف و دنده و دست تحت درمان هستند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴:۱۰
-
۶ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1262412/