بازار آریا

آخرين مطالب

پیام قطر به آمریکا درباره ایران اقتصاد ایران

پیام قطر به آمریکا درباره ایران
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر و مشاور نخست‌وزیر قطر روز چهارشنبه به شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت: «ما حتی در دوره اول دولت ترامپ برای توافق با ایران با آن دولت کار می‌کردیم و فکر می‌کنیم این نقشی است که اکنون می‌توانیم ایفا کنیم.»
سخنگوی وزارت امور خارجه قطر و مشاور نخست‌وزیر قطر گفت: «قطر آماده است تا میانجی بین آمریکا و ایران برای حل اختلافات بین 2 کشور بر سر برنامه هسته‌ای باشد.»
او در عین حال خاطرنشان کرد که قطر در حال حاضر در 10 فرآیند میانجیگری که به طور هم‌زمان در حال انجام است، مشارکت دارد، از جمله تلاش‌های میانجی‌گری میان جنبش فلسطینی حماس و رژیم صهیونیستی.
در سال 2024، قطر میانجی‌گر تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا بود.
برنامه جامع اقدام مشترک (برجام یا توافق هسته‌ای ایران) در سال 2015 بین ایران، فرانسه، آلمان، بریتانیا، چین، روسیه و ایالات متحده آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا امضا شد. این توافق کاهش تحریم‌ها را در ازای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران پیش‌بینی کرده بود، اما ایالات متحده در سال 2018 به صورت یک‌جانبه از برجام خارج شد و برخلاف تعهداتش، تحریم‌ها را مجددا علیه تهران اعمال کرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


رونمایی از نسخه تند نئومحافظه‌کاران برای ایران، عربستان، امارات و قطر به ادعای ریسپانسیبل استیت کرفت، فارغ از جایگاه ایران به عنوان دشمن شماره یک در گزارش، برای قطر نیز خط و نشان‌هایی کشیده شده؛ بازیگری که نقشی اساسی در میانجیگری بین اسرائیل و حماس و آتش بس میان طرفین ایفا کرده است.
این در حالیست که رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد تنها خواسته او از ایران این است که سلاح هسته‌ای نداشته باشد.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی خود تصریح کرد: «ایران ضعیف نیست. ایران یک کشور بسیار قوی است. اما به آن‌ها اجازه نخواهیم داد به سلاح هسته‌ای برسند. ایران ضعیف نیست. آن‌ها قوی هستند. خواست من جلوگیری از رسیدن آن‌ها به سلاح هسته‌ای است.»
رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در اظهاراتی علیه برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران گفت: «اگر ایران به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای برود، برای آن‌ها بد خواهد شد. اما در صورت تصمیم ایران برای دوری از سلاح هسته‌ای، این کشور به کشوری با آینده‌ای باورناپذیر تبدیل خواهد شد.»
خبر مرتبط

بازار آریا


حکم قاضی آمریکایی علیه فرمان ترامپ/ این فرمان خلاف قانون اساسی است! دستور ترامپ برای پایان شهروندی بر اساس تولد با حکم قاضی آمریکایی مسدود شد.
در ادامه، ترامپ در پاسخ به سوالی درباره اظهارات خود برای مذاکره با ایران گفت: «از صدور یادداشت ریاست جمهوری علیه ایران نفرت داشتم. من می‌خواهم ایران موفق و صلح‌آمیز باشد. از اقدام علیه ایران متنفر هستم. در دولت اول من، آن‌ها هیچ پولی نداشتند. آن موقع از این اقدام متنفر بودم، اکنون نیز از انجام این اقدام متنفر هستم.»
در همین حال وزیر خارجه ایران در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ نوشت: «افراد زیرک به‌جای سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری، عقلانیت حداکثری را انتخاب می‌کنند.»
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آنچه "فشار حداکثری" خوانده می‌شود، یک تجربه شکست‌خورده است. تکرار آن فقط بار دیگر به "مقاومت حداکثری" منجر می‌شود. افراد زیرک به جای آن "عقلانیت حداکثری" را انتخاب می‌کنند. علاوه بر اینکه ایران یکی از طرف‌های متعهد در ان‌پی‌تی و دیگر اسناد جهانی منع اشاعه است، قبلا به صراحت اعلام کرده است که "ایران تحت هیچ شرایطی به دنبال جستجو، تولید یا دستیابی به سلاح هسته‌ای نخواهد بود".»
او تصریح کرد که «دستیابی به تضمین‌های عملی مبنی بر اینکه ایران به سلاح هسته‌ای نخواهد رسید دشوار نیست، مشروط بر اینکه متقابلا تضمین‌های عینی برای خاتمه موثر اقدامات خصمانه علیه ایران - از جمله فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها - ارائه شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1262330/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر نظام حسابداری به تعهدی

رسولی:اقتصاد دریامحور باید توسط بخش خصوصی اجرایی شود

قیمت میلگرد امروز 18 بهمن 1403 + جدول

نرخ اشتغال در استان بوشهر شایسته مردم نیست

مشکل کلیدی کشور، صنعتی نشدن بخش های اصلی اقتصاد است

سرمایه‌گذاری 11 میلیارد یوآنی چین برای قطار سریع‌السیر اصفهان/بخش خصوصی آماده تامین مابقی هزینه‌‌ها است

حل مشکلات اقتصادی، شرط تحقق اهداف نظام اسلامی است

تصویری از دیدار ظریف با مقام سازمان ملل در بغداد

یک مینی بوس به دره سقوط کرد/ چند نفر مصدوم شدند؟

واکنش تند اردن به طرح ترامپ/ این اقدام برای اردن به‌منزله اعلان جنگ است

اسرائیل برای اجرای طرح ترامپ اولین قدم را برداشت

فروش ویژه نهال گردو ژنوتیپ فقط با 55 هزار تومان در غرب نهال!

وزیر کشور: ناترازی انرژی داریم اما هیچ بن‌بستی نداریم

سخت گیری بانک ها، عامل گرایش مردم به وام های غیرقانونی

جاده‌های 11 استان کشور برفی شد

اختتامیه طرح ملی لاله های روشن ویژه شهدای فرهنگی مازندران برگزارشد

پلمپ یک رستوران بخاطر عرضه گوشت خرگوش و کبک

لیست قیمت پرسودترین ارقام نهال گردو 12 تنی + بادام 9 تنی + پسته 6 تنی زیر نظر جهاد کشاورزی

قیمت خودرو امروز 18 بهمن 1403/ نوسان بازار شدید شد

قیمت طلا 18 عیار امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403/ کاهش قیمت+ جدول

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403/ کاهش قیمت

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403/ افزایش قیمت بیت کوین

نفس تهران باز شد

ثبت‌نام انتخابات میاندوره‌ای مجلس در حوزه انتخابیه تبریز آغاز شد

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403/ کاهش قیمت‌ها+ جدول

قیمت دام زنده امروز 18 بهمن 1403/ ناآرامی به بازار دام زنده برگشت

سود سهام عدالت 22 بهمن 1403 واریز می‌شود؟

محمدرضا جلایی پور قائم مقام ظریف شد

رئیس جمهور روز شنبه 20 بهمن به استان کرمان سفر می‌کند

وزیر صنعت: سیاست‌های برگشت ارز مغایر با تجارت است

موحدی آزاد: یک سوم انرژی قوه قضائیه صرف مسائل اقتصادی می‌شود

افتتاح بزرگترین مجتمع گردشگری خاورمیانه

کاستی‌های زنجیره تامین سیب زمینی در کرمانشاه؛ کاهش تولید علت افزایش قیمت

قیمت دلار مبادله‌ای امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403/ رشد قیمت

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403/ افزایش قیمت

«فروش ویژه نهال گردو ژنوتیپ رویال فقط به قیمت 60 هزار تومان»

سفر رئیس جمهور به استان کرمان شنبه 20 بهمن

«طلاین» در اسپارک: از ایده تا 2.5 میلیون کاربر، چگونه رشد کردیم؟

چرا ترامپ به عناصر کمیاب معدنی اوکراین چشم طمع دوخته است؟

قیمت جدید قیمت کالاهای اساسی + جدول

تور ارزان دبی از کرمان، سفری لوکس با قیمت اقتصادی

رونق اقتصادی در شهرکرد؛ بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در راه است

مفاهیم تجارت در کشور به‌روز نشده است؛ نیازمند قوانین نوین هستیم

ظرفیت پیمان‌های اقتصادی بریکس و اکو در خدمت توسعه اقتصاد ایران

صنعت پالایش روی ریل توسعه؛ رشد تولید، بهبود کیفیت، توسعه زیرساخت‌ها

23 درخواست فعالان اقتصادی لرستان از رئیس سازمان بازرسی

سرلشکر باقری: نیازی به هیچ بیگانه‌ای نداریم/ قدرتمندانه در آب‌های دودست حضور خواهیم یافت

خدمت تا شعاع 180 کیلومتری

خدمت موقت اما اثرگذار

فرمانده کل سپاه: در مقابل تهدید هیچ قدرتی قد خم نمی‌کنیم

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی