بازار آریا

آخرين مطالب

نه از حصر اقتصادی دشمن نگران شدیم و نه از تهدید و ارعاب نظامی او/ استعفای مقامات صهیونیست نشانه بارز شکست ارتش اسراییل در جنگ غزه است اقتصاد ایران

نه از حصر اقتصادی دشمن نگران شدیم و نه از تهدید و ارعاب نظامی او/ استعفای مقامات صهیونیست نشانه بارز شکست ارتش اسراییل در جنگ غزه است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: استکبار جهانی با میدان داری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اسلامی فتنه انگیزی می‌کند.
به گزارش مشرق، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امشب در اجلاسیه 1880 شهید کاشان در مصلی این شهر تاکید کرد: کافران برای مسلمانان آتش‌های سخت برافروخته‌اند و هیچ چیز آتش این فتنه‌ها را نمی‌تواند خاموش کند.
تمام جنگ‌هایی که دشمنان با میدان داری آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام شده در سرزمین‌های اسلامی بوده و آنها خانه‌های مسلمانان را ویران و زنان و مردان را کشتند و کودکان خردسال را از بین بردند.
سردار سلامی افزود: اگر مقاومت زنان و مردان نبود دشمنان در سرزمین‌های اسلامی پا می‌گذاشتند، اما جهاد مردم مسلمانان ایران در دفاع مقدس هم سرزمین ایران را با انجام عملیات‌هایی همچون بیت المقدس، فتح المبین و والفجرها امن کرد.گفت: اوج شهادت صبر بر شهادت است و خانواده‌های عزیز شهید ما چراغ‌های روشن سپهر هدایت هستند.
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی افزود: کاشان سرزمین ایمان، ادب، جهاد و شهادت است و مفتخریم در شهر کاشان با این خصوصیات ویژه حضور داریم.
وی با اشاره به نقش مردم کاشان در دوران دفاع مقدس، تاکید کرد: بهترین، زیباترین و کامل‌ترین توصیف از شخصیت کاشان از رهبر معظم انقلاب بیان شده و توصیفات معظم له درباره کاشان عمیق و دقیق بود. فرمانده کل سپاه گفت: هر جامعه‌ای امتدادی از تاریخ، هویت، مفاخر و شخصیت خود است و کاشان در تاریخ سیاسی ایران و در حیات معنوی ملت نقش ممتازی در جهاد و مبارزه علیه ظلم و ستم ایفا کرده است.

بازار آریا

سردار سلامی تاکید کرد: سخت‌ترین ایثار و گذشت در زندگی و بالاترین ازخودگذشتگی بدرقه کردن یک جوان برای اعزام به میدان جهاد است و دل کندن از فرزند در اوج جوانی کاری بسیار بزرگ است.
وی افزود: ما به برکت ولایت و تبعیت از ولایت فقیه و عشق آگاهانه مردم به ولایت در میان آتش‌های سخت زندگی امن و آرامی را در عصر تحریم‌های اقتصادی، تبلیغات ضد دینی و فشارهای گوناگون داشته باشیم و از هویت، ملیت و تاریخ، استقلال و امنیتمان دفاع کنیم. ما هیچگاه عقب ننشستیم و از تهدید و ارعاب دشمن نترسیدیم.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به دشمن شناسی و بصیرت ملت ایران، یادآور شد: ملت ایران اهل عبادت، اعتکاف، جهاد و محراب هستند و تا این‌ها هست هیچ قدرتی نمی‌تواند ایران را بشکند.
سردار سرلشگر سلامی تاکید کرد: ما تجربیات درخشانی را در سال‌های گذشته و در این ایام اخیر را تجربه کردیم و متوجه شدیم در میدان نبرد ایمان و شمشیر، ایمان بر شمشیر و حق بر باطل پیروز می‌شود.
وی باتاکید براینکه بدانیم قدم‌های ثابت و یاری دین خدا باعث پیروزی می‌شود، افزود: ملت ایران ایمانشان قوی است و خدا را برای خود کافی دانستند و در مقابل دشمنان و کفار ایستادگی کردند و ایران یک سرزمین معنوی و مقدس است و از طاغوت اجتناب شده و اوامر الهی اجرا می‌شود.
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی با تشریح ابعاد پیروزی حماس و جهاد اسلامی بر دشمن صهیونیستی با وجود ویرانی ظاهری غزه و گرسنگی و تشنگی مردم فلسطین، اضافه کرد: زمین میدان غلبه کفار بر مومنان نیست حتی اگر همه مومنان شهید شوند و نمونه آن را در واقعه عظیم کربلا دیدیم. در میدان غزه آن‌ها که با قلب‌های محکم ماندند پیروز شدند و در سرزمین‌های اشغالی قلب‌ها متلاشی شد.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به استعفای مقامات نظامی پس از پایان جنگ غزه تاکید کرد: این نشانه بارز شکست صهیونیست‌ها در جنگ غزه است و وقتی غزه پیروز شد یعنی اسلام پیروز شد و این مقاومت الهام بخش مسلمانان است.
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی اضافه کرد: آمریکا، اسراییل و انگلیس با هم متحد شدند تا یک ملت بی دفاع را بشکنند، اما ملت فلسطین با عظمت ایستاد و پیروز شد.
وی با بیان اینکه در برابر دشمن عقب ننشستیم و هرگز در هیچ نقطه‌ای کوتاه نیامدیم و نه از حصر اقتصادی دشمن نگران شدیم و نه از تهدید و ارعاب نظامی او، تاکید کرد: رویدادهای تازه نشان داد که خون بر شمشیر پیروز است و ملت فلسطین در نبرد با صهیونیست‌ها پیروز شدند.
سرلشکر سلامی گفت: مردم ایران صاحب قلب‌های مطمئن، دل‌های آرام و قدم‌های ثابت هستند. آنان اهل تعقل، تفکر و تفقه‌اند و دشمن را به خوبی می‌شناسند.هیچ تبلیغات، دروغ‌پردازی، شایعه‌افکنی یا ارعابی نمی‌تواند این ملت را تحت تأثیر قرار دهد. مردم ایران اهل اعتکاف، عبادت، سنگر و محراب‌اند و این ایمان و توکل به خداوند، آنان را شکست‌ناپذیر کرده است.وقتی مردمی با ایمان زندگی کنند، به خداوند توکل داشته باشند و رضوان الهی را معیار زندگی خود قرار دهند، از هیچ قدرتی ترس نخواهند داشت. این تاریخ این حقیقت را به ما می‌گوید.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1253857/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعتراف جنجالی ترامپ درباره ایران در دیدار با نتانیاهو

هشدار بارش برف در مازندران/ مسافران گوش به زنگ باشند

قیمت طلا امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403/ افزایش قیمت+ جدول

کاشت نهال؛ راهی آسان به سوی درآمدهای میلیاردی با غرب نهال

نگرانی از افزایش چشمگیر مالیات تکلیفی در گلستان / نمایندگان مجلس شعار ندهند!

نتانیاهو به دنبال باج گیری از ترامپ

والتز: واشنگتن به دنبال جامه عمل پوشاندن به مرحله بعدی پیمان ابراهیم است

فاصله نجومی سبد معیشت از دستمزد

مخالفت پزشکیان با تفکیک وزارت راه و شهرسازی

آمریکا تجهیزات نظامی به مصر می‌فروشد

ورود سامانه بارشی به کشور از بعدازظهر امروز

رشد اقتصادی منهای تورم

مخالفت شدید رئیس‌جمهور با این موضوع از زبان وزیر راه و شهرسازی

آمریکاتجهیزات نظامی به مصر می‌فروشد

واکنش عربستان به اظهارت ترامپ درباره فلسطین

توقف رشد اقتصاد جهانی در پی جنگ تجاری چین و آمریکا

نتانیاهو: طرح دونالد ترامپ درباره نوار غزه باید جدی گرفته شود

جزئیات برگزاری نمایشگاه بهاره در تهران اعلام شد

ترامپ:ایالات متحده کنترل نوار غزه را در دست خواهد گرفت

نظامیان صهیونیست به شهرهای کرانه باختری یورش بردند

واکنش عفو بین‌الملل به استقبال آمریکا از نتانیاهو

جراحی کاهش وزن به سلامت کبد کمک می‌کند؟

گروسی هشدار داد/ اختلال در عرضه انرژی تولید شده و حادثه هسته‌ای در اوکراین

دارویی که از بازگشت سرطان روده جلوگیری می‌کند

روزانه چند گرم نمک مصرف کنیم؟

اختلالات کف لگن که برای خانم‌ها رخ می‌دهد

راه‌های افزایش سوخت و ساز بدن چیست؟

کاهش وزن در خواب؛ از احتمال تا واقعیت

روزانه چند کالری برای سلامتی دریافت کنیم؟

موشک استارشیپ چقدر جو زمین را آلوده کرده است؟

مصرف این گیاه معطر را برای پوست و آرامش در برنامه روزانه‌تان بگذارید

کشف محموله عظیم سوخت قاچاق در پایتخت

سلامت کبدتان را به دست این گیاه بسپارید

مهمترین روش در ایجاد سبک زندگی سالم و طول عمر طولانی

پوکی استخوان را با این روش در 2 هفته درمان کنید

این روتین‌های مهم روزانه را برای پوست‌تان انجام دهید

رئیس جمهور آمریکا: رفتن شهرک‌نشینان صهیونیست به غزه خطرناک است

اعلام آمادگی زلنسکی برای گفت‌وگو با روسیه

در مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه قرار داریم

واکنش حماسبه اظهارات ترامپ درباره پاکسازی قومی فلسطینیان از غزه

ادعای دوباره ترامپ درباره خروج دائمی فلسطینیان از غزه

امضای فرمان خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل

تاکید دوباره ترامپ بر خروج دائمی فلسطینیان از غزه

ملاقات نتانیاهو و ترامپ در کاخ سفید آغاز شد

سرمربی ترکیه ای پرسپولیس هم ایرانی شد؛ همه دنیا می‌دانند الهلال به لحاظ اقتصادی چه تیم بزرگی است!/ کارتال مثل موسیمانه؛ روی اشتباهات فردی گل خوردیم!

تصمیم ترکیه برای از سرگیری پروازها به تل‌آویو

عضو ارشد حماس خبر داد: تلاش نخست‌وزیر اسرائیل برای تعویق در مرحله دوم آتش‌بس

تصویب طرح نهایی ساماندهی ایران خودرو با مشارکت بخش خصوصی

درخواست زلنسکی از ناتو: سلاح اتمی در اختیار کی‌یف قرار دهید

احتمال انحلال وزارت آموزش و پرورش آمریکا به دستور ترامپ

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی