بزرگنمايي:
بازار آریا - صفحه اقتصاد - دانش مدیریت ریسک را [ گرانیگاه توسعه همه رشته ها و جامعه بشری ] میدانم . بعلت ماهیت شغلی ، پس از وقوع سونامی دریایی سال 2004 در منطقه جنوب شرق آسیا که خسارتهای سنگین جانی ، مالی و تخریب گسترده زیرساخت ها در کشورهای ساحلی عضو اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (ASEAN ) شامل ؛ کشورهای اندونزی ، مالزی ، سنگاپور ،تایلند ، فیلیپین ، برونئی و .
.. را موجب شد ، بعنوان یکی از #ریسک های با منشا طبیعی که تاثیرات خسارتهای آن از جوانب مختلف ، منجمله ؛ اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی از سوی کارشناسان مطالعات ریسک همواره مورد توجه قرار گرفته است ،هر کارشناس ریسکی را وادار به مطالعه [ عمیق ] پیرامون بررسی وضعیت اقتصادی - سیاسی و چگونگی مدیریت بحران و ارزیابی توانگری مقابله با بحرانها و خسارتهای بزرگ ناشی از [ ریسک های مشهود و نامشهود ] مینماید .
کشورهای منطقه آسه آن در سال 1997 یک ورشکستگی و بحران بزرگ اقتصادی را تجربه کرده بودند و با تلاشهای بسیار توانسته بودند تا سال 2000 با کمک صندوق بین المللی پول و بانک جهانی و اتخاذ سیاست های اقتصادی مبتنی بر اصلاح رویکردهای مدیریتی و ساختاری بنگاههای کسب و کار و استیلای قانونمداری آن [ بحران بزرگ ] را سپری کنند و قد علم کنند. اما در 2004 رخداد سونامی دریایی که در عرض مدت 30 دقیقه 200000 هزار کشته و تعداد زیادی مجروح و معلول و میلیاردها میلیارد دلار خسارت های سنگین مالی به این کشورها وارد کرد ، شوک بزرگ دیگری به آنها بود . این سونامی بزرگترین زلزله #ریسک طبیعی دریایی بود که بشر در تاریخ زندگی خود تا آنروز بر روی کره زمین بخود دیده بود . زیرساختهای جزیره بالی بزرگترین مرکز گردشگری اندونزی تقریبا نابود شد .
از منظر نگاه و تحلیل دانش کارشناسی مدیریت ریسک ، به صراحت میتوان گفت که دو واقعه سنگین #ریسک غیر فیزیکی ناشی از فعالیت های انسانی و تصمیمات نادرست اقتصادی منجر به ورشکستگی اقتصاد 10 کشور جنوب شرق آسیا در سال 97 و سپس #ریسک فیزیکی زلزله دریایی همان منطقه در یک بازه زمانی 7 ساله یکی از بی نظیرترین مبحث آموزشی مطالعات ریسک چند وجهی ست که برای دانشجویان اکثر رشته های علوم انسانی و مهندسی و مدیران طراز اول و میانی کشورها و بنگاههای اقتصادی - کارشناسان پروژه ها و سیستم های صنعتی - کشاورزی - عمرانی - حمل و نقل دریایی و سایر مفید می باشد .
مطالعه علل رخداد ریسک ورشکستگی مالی سنگین آن کشورها در 1997 و نحوه مقابله و پشت سر گذاردن آن بحران سنگین و بررسی روند بازسازی اقتصادشان بهمراه مطالعه عمیق و ( Case study) مدیریت بحران در فاجعه زلزله دریایی سال 2004 و نقش همکاریهای بین المللی و دولت های منطقه در جبران خسارتها و بازسازی زیرساخت ها و آسیب های مادی و معنوی در مطالعات متمرکز بر روی نمودار SWOT تک تک آن کشورها، درسهای ارزشمندی برای سکانداری راهبردی اصولی مدیریت کلان و خرد را برای جوانان تحصیل کرده و مدیران کارآفرین و تصمیم سازان و تصمیم گیران کشورمان بهمراه دارد ...
مطالعه بیشتر: خاویر میلی ؛ پوپولیستی هنجارشکن یا اقتصاددانی بی باک
-
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳:۱۷
-
۵ بازديد
-
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1229776/