آمادگی برای خصوصیسازی بخشهایی از فرودگاه امام خمینی (ره)
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - ایسنا : مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از آمادگی برای واگذاری بخشی از عرصه های فرودگاه امام(ره) خبر داد.
سعید چلندری در نشست خبری که امروز در محل هشتمین نمایشگاه حمل ونقل، لجستیک و صنایع وابسته برگزار شد، با بیان اینکه شهر فرودگاهی امام با سایر فرودگاه های کشور کمی متفاوت است، اظهار کرد: وظیفه فرودگاههای کشور انجام پروازهای داخلی و بین المللی است، اما در شهر فرودگاه امام(ره) علاوه بر انجام پروازهای داخلی و بین المللی فعالیت های تجاری و صنعتی نیز انجام می شود.
وی افزود: در این شهر حدود 42 پروژه با ارزش 28.5 همت آماده کلنگ زنی و بهره برداری است. همچنین افزایش 65 درصدی در پروازهای باری داشتیم که امیدواریم تا پایان سال این عدد دو برابر شود.
خبر مرتبط
وعده دوباره خصوصی سازی باشگاه
استقلال و
پرسپولیس وزیر ورزش و جوانان از واگذاری تیمهای فوتبال
استقلال و
پرسپولیس تا پایان سال به بخش خصوصی خبر داد .
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) تصریح کرد: امسال 5.6 درصد افزایش پروازها و 7.2 درصد افزایش مسافر نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم. 75 درصد پروازهای عتبات نیز از این فرودگاه انجام شد.
وی عنوان کرد: بر اساس سیاستهای دولت چهاردهم و اجرای مفاد برنامه هفتم واگذاری فرودگاهها به بخش خصوصی، استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران خارجی، اعطای مجوز برای پروازهای تجاری و اخذ مالیات از مسافران سفرهای بینالمللی برای توسعه زیرساختهای شهر فرودگاهی در حال انجام است.
مدیرعامل فرودگاه امام(ره) ادامه داد: امیدواریم تا پایان دولت چهاردهم چهره دیگری از شهر فرودگاهی امام ارائه دهیم.
به گفته این مقام مسئول فاز 2 توسعه شهر فرودگاهی هر چند در دولت سیزدهم آغاز شده، اما در دولت چهاردهم با جدیت پیگیری می شود.
چلندری با بیان اینکه با
سرمایه گذاران مختلفی در خصوص واگذاری عرصه های فرودگاه امام وارد مذاکره شده ایم، گفت: آمادگی داریم بخشی از عرصه های فرودگاه امام را واگذار کنیم، استقبال خوبی هم از آن شده است.
وی در بخش دیگری از صحبت هایش به دریافت عوارض 10 یورویی از مسافران پروازهای خارجی اشاره کرد و گفت: در فرودگاه های دنیا از هر کسی که به سفر خارجی می رود عوارض حدود 20 یورویی دریافت می شود، ولی این رقم متاسفانه در فرودگاه های بین اللملی ما ناچیز و حدود 70 هزار تومان بود. پیشنهاداتی دادیم و
مجلس نیز آن را مصوب کرد که از هر مسافر پرواز خارجی به جز پروازهای زیارتی مبلغ 10
یورو دریافت کنیم. این موضوع تحقق پیدا کرد و این عوارض در حال حاضر اخذ می شود. رقم این عوارض جهت توسعه زیرساخت های شهر فرودگاهی دریافت خواهد شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵:۲۷
-
۷ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1229833/