بازار آریا

آخرين مطالب

حضور سفیر جدید آمریکا در فلسطین اشغالی گزارش ویژه

حضور سفیر جدید آمریکا در فلسطین اشغالی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : سفیر جدید آمریکا در فلسطین اشغالی امروز با حضور لابی‌گر برجسته صهیونیستی ارائه استوارنامه خود به رئیس رژیم صهیونیستی ارائه و به صورت رسمی مأموریت خود را شروع کرد.
مایک هاکبی، سفیر جدید آمریکا در فلسطین اشغالی امروز (دوشنبه) با حضور میریام ادلسون، لابی‌گر برجسته صهیونیستی ارائه استوارنامه خود به اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی ارائه و به صورت رسمی مأموریت خود را شروع کرد.
شبکه هفت رژیم صهیونیستی گزارش داد، مایک هاکبی امروز (دوشنبه) طی مراسمی رسمی که در دفتر رئیس رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی برگزار شد، استوارنامه خود را با حضور میریام ادلسون، تاجر اسرائیلی آمریکایی به اسحاق هرتزوگ ارائه کرد.
بر اساس گزارش این رسانه صهیونیستی، رئیس این رژیم هاکبی را شریک اسرائیل خواند و از عزم وی برای آزادی اسرا از بند مقاومت غزه تمجید کرد. هرتزوگ در این باره گفت: در حال حاضر، هیچ چیزی فوری‌تر و مهم‌تر از پایان دادن به اسارت اسیران اسرائیلی نزد حماس نیست و اسرا باید در اسرع وقت آزاد شوند. وی افزود: وقتی سفیر جدیدی می‌آید، ورود او را به اسرائیل خوش‌آمد می‌گویم. اما به تو می‌گویم که به خانه همیشگی خود خوش آمدی.
خبر مرتبط

بازار آریا


زمزمه‌های ضدونقیض درباره برکناری وزیر دفاع آمریکا رسانه NPR آمریکا روز دوشنبه گزارش داد که کاخ سفید جستجو برای وزیر دفاع جدید آمریکا را آغاز کرده است؛ اما سخنگوی کاخ سفید بلافاصله پس از انتشار این گزارش در شبکه ایکس نوشت: این گزارش NPR کاملاً اخبار جعلی است.
هرتزوگ ضمن تمجید و قدردانی از تلاش‌های مداوم هاکبی برای حمایت از رژیم صهیونیستی به‌ویژه پس از هفت اکتبر (عملیات طوفان الاقصی)، انتصاب وی را در برهه حساس خاورمیانه بسیار مهم دانست.
بنابر این گزارش، رئیس رژیم صهیونیستی در این مراسم از سفیر آمریکا خواست که پیگیری پیمان ابراهیم برای عادی‌سازی رابطه این رژیم با عربستان سعودی و اقدام برای خنثی‌سازی تهدیدات ایران را جدی بگیرد و در این زمینه تلاش کند. هاکبی نیز در این مراسم ضمن اشاره به ماموریت ویژه خود اظهار کرد: من برای تضمین امنیت قوم یهود و اسرائیل ماموریت دارم. وی همچنین در خصوص مذاکرات ایران و آمریکا ادعای پوچی را مطرح کرد و مدعی شد: ایران نه تنها برای اسرائیل بلکه برای جهان و آمریکا تهدید است.
به گزارش ایرنا، سفیر جدید آمریکا که مسیحی صهیونیست و حامی سرسخت رژیم اسرائیل است، روز جمعه (29 فروردین) وارد فلسطین اشغالی شد و بلافاصله برای بازدید از دیوار ندبه (براق)، بخش غربی بیت المقدس رفت.
هاکبی در تاریخ 12 نوامبر 2024 (22 آبان 1403) از سوی ترامپ کاندید سکانداری سفارت آمریکا در اسرائیل شد و طی روند تأیید صلاحیت، روز چهارشنبه (20 فروردین) با اکثریت 53 رأی موافق در مقابل 46 رأی مخالف به تأیید کنگره آمریکا رسید.
وی جایگزین جک لو، وزیر سابق خرانه‌داری آمریکا شد که یک سال پیش از سوی جو بایدن، رئیس جمهور سابق به این سمت منصوب شده بود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1297808/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احتمال وقوع سیل در این استان‌ها وجود دارد

گزارش محسنی اژه‌ای از سفر به چین

کدام استان صدرنشین تجدیدپذیرهاست؟

آنچه در همایش منطقه ای «ثبت پیشران سرمایه گذاری برای تولید» گذشت

ادعای جدید ترامپ/ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کردم

توسعه 50 میدان گازی با سرمایه‌گذاری 41 میلیارد دلاری

انفجار مهیب در «ولادیمیر» روسیه

مقام سابق وزارت جنگ اسرائیل؛ مسئول میز ایران در شورای امنیت ملی آمریکا

اتوبوس قاچاق‌بر شناسایی شد

داستان طلای گمشده چیست؟

10 استان با کمترین و بیشترین نرخ تورم در فروردین 1404

مستأجران در تنگنا؛ سیاست‌هایی که نتوانستند مشکل را حل کنند

خرید یک کیلو «برنج ایرانی» چقدر آب می خورد؟

آخرین وضعیت پرونده معلم کرمانشاهی که دانش‌آموزان را مورد ضرب‌وشتم قرار داد

چت‌بات صلح

دنده عقب قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در مرز 80 هزار تومان ایستاد

توسعه مراودات اقتصادی چین با تعاملات و راهکار‌های جدید در دستور کار است

برنامه‌ریزی برای ایجاد پرواز کیش ـ رشت ـ ماخاچکالا / تأکید بر گسترش روابط میان ایران و داغستان روسیه در زمینه‌های ترانزیت و کارگو

اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی رشد اقتصادی بریتانیا را کاهش داد

گسترش روابط ایران و داغستان روسیه در حوزه ترانزیت/ برنامه‌ریزی برای ایجاد پرواز کیش - رشت - ماخاچکالا

تغییر مقاصد صادرات ال‌پی‌جی با تشدید جنگ تجاری آمریکا و چین

تسریع توسعه صنعت پالایش با تمرکز بر پروژه‌های اولویت‌دار

زمان برگزاری آزمون استخدامی فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان

ابلاغ آیین‌نامه ایجاد صندوق‌های سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

بیانیه وزارت خارجه چین در آستانه سفر عراقچی به پکن

ادامه سقوط آزاد بازار سکه و طلا؛ دلار در مرز 80 هزار تومان ایستاده است

تحریم ایران توسط آمریکا در آستانه مذاکرات فنی

تأیید بندهای برنامه اقدام در FATF با وجود حضور آمریکا و رژیم اشغالگر

مشوق‌های بیشتری برای توسعه میدان‌های مشترک فراهم شده است

برنامه‌ جامع شرکت ملی نفت برای جمع‌آوری گازهای مشعل

عارف: آماده آغاز دورانی تازه از مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان هستیم/ خواهان شراکت‌های مبتنی بر منافع بلندمدت متقابل هستیم/ با ارائه بسته‌های جذاب سرمایه‌گذاری، مدل‌های مشارکت نوآورانه و تضمین‌های بین‌المللی سرمایه‌گذاران بزرگ را دعوت می‌کنیم

جریانی که بیشترین چالش را برای نظام اسلامی ایجاد می‌کند

«قرض‌الحسنه» ابزاری برای تقویت پول ملی و توسعه پایدار

عراقچی به آمریکا درمورد همکاری در برنامه هسته‌ای ایران پیشنهاد داد

قالی ایرانی در پیچ‌وخم نوسانات و وعده‌ها

گروسی: محتاطانه به مذاکرات میان آمریکا و ایران خوشبینم

چهره نتانیاهو در دادگاه + عکس

قیمت دلار عقب‌نشینی کرد

جزئیات مسکن تدریجی اعلام شد

الگوی بانک جهانی؛ واگذاری بخشی از مدیریت پروژه به بخش خصوصی

واکنش اوکراین به پیشنهاد مذاکره مستقیم با پوتین

این قاتل فراری را شناسایی کنید + عکس

پیش بینی بورس چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404

صندوق تضمین، پشتوانه اجرای پروژه‌های بالادست نفت

جنگ تعرفه ای رجب طیب اردوغان علیه فولاد ایران

سپاه در خط مقدم سازندگی؛ از خانه‌سازی تا احداث ریل و جاده

همکاری خراسان جنوبی و فراه افغانستان زمینه‌ساز توسعه اقتصادی

قیمت‌گذاری خودرو باید مبتنی بر واقعیت‌های اقتصادی باشد

رایزنی پوتین و سلطان عمان درباره ایران

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی