بازار آریا

آخرين مطالب

توضیح آموزش و پروش درباره شهریه مدارس غیردولتی اقتصاد ایران

توضیح آموزش و پروش درباره شهریه مدارس غیردولتی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : افزایش درصدی شهریه برای مدارس غیردولتی ممنوع است.
رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر الگوی ابلاغی تعیین شهریه مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: افزایش درصدی شهریه به صورت یکنواخت برای مدارس و مراکز غیر دولتی ممنوع است.
احمد محمودزاده با اشاره به ابلاغ الگوی تعیین شهریه مدارس و مراکز غیردولتی در 12 اسفندماه 1403 به استان ها گفت: هفت آیتم اصلی در تعیین شهریه مدارس غیردولتی در نظر گرفته شده است که یکی از این آیتم‌ها به تنهایی 150 شاخص را دربرمی‌گیرد و این نشان می‌دهد که تمامی جوانب در تعیین شهریه به دقت و موشکافانه در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به آیتم‌های تعیین شهریه گفت: نرخ تورم، آمایش منطقه‌ای ، فعالیت‌های آموزشی و پرورشی، دوره تحصیلی، فضا ، امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی از اصلی ترین آیتم‌های تعیین شهریه است که برای هر مدرسه و مرکز متفاوت است و شورای تعیین شهریه در مناطق و استان‌ها مسئولیت بررسی و رسیدگی به پیشنهادات مدارس در این زمینه را بر عهده دارند.
محمودزاده با تاکید بر اینکه مطابق با ماده 15 و 16 قانون ، تعیین شهریه به مدارس تفویض شده است ، ادامه داد : پس از اعلام شهریه پیشنهادی توسط مدارس ، شورای تعیین شهریه در مناطق و استان با بررسی دقیق آیتم های مورد نظر به درخواست‌های موسسین پاسخ می‌دهند و پس از تصویب به مدارس ذیربط ابلاغ می‌شود.
رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه افزایش شهریه‌های بسیار پایین در راستای کیفیت بخشی به فرایندهای آموزشی و پرورشی در مدارس از رویکردهای سازمان بوده است ، اظهار کرد: توازن شهریه ، کنترل شهریه‌های بالا ، تفکیک شهریه و تاب آوری مردم از دیگر رویدادهای سازمان در الگوی تعیین شهریه بوده است.
محمودزاده با اشاره به اینکه تفکیک شهریه از فوق برنامه‌های درسی و غیردرسی ، فعالیت‌های آموزشگاهی ، تغذیه ، سرویس رفت و برگشت ، لباس فرم و ... مورد تاکید جدی است ، گفت: پیش ثبت نام در مدارس غیر دولتی بر اساس شهریه سال گذشته باید انجام شود و در صورت انصراف دانش آموز کل مبلغ دریافتی به اولیای دانش آموز باید عودت داده شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه افزایش درصدی شهریه به صورت یکنواخت برای مدارس و مراکز غیر دولتی ممنوع است، عنوان کرد : امسال با الگویی که به استان‌ها ابلاغ شده است شهریه هر مدرسه و مرکز متناسب با آیتم‌های تعیین شهریه مشخص می‌شود و با متخلفینی که به صورت ثابت و درصدی شهریه خود را افزایش دهند به شدت برخورد می‌شود.
وی در پایان اظهار کرد: مدارس و مراکزی که نسبت به فرایندهای مورد نظر اعتراض دارند می‌توانند با ثبت اعتراض خود و ارائه مستندات لازم در سامانه اقدام نمایند که در اولین فرصت به اعتراضات پاسخ داده می‌شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1292770/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه علائم پارکینسون را در افراد مسن شناسایی کنیم؟

فواید این ادویه معطر برای مراقبت از پوست

چطور می‌توان از زبری دست در فصل بهار پیشگیری کرد؟

روش‌هایی برای خداحافظی با کمردرد

تغذیه مناسب برای پیشگیری از پوکی استخوان

خطرات کلسترول سالمندان برای ابتلا به آلزایمر

چطور پیری زودرس را به تاخیر بیندازیم؟

مخالفت نیروهای ملی و اسلامی فلسطین با پیش‌شرط نتانیاهو برای آتش‌بس غزه

آخرین وضعیت مذاکرات آمریکا و روسیه/ مسکو به پایان جنگ علاقه دارد؟

«جوچه» به سبک روسی

23 شهید در جریان حملات روز گذشته اسرائیل به غزه

تکرار ادعای کاخ سفید درباره کانادا

فعالیت مدارس و دانشگاههای این استان غیر حضوری شد

4 مجروح در حادثه تیراندازی در دبیرستانی در تگزاس

سرمای هوا در آذربایجان شرقی/ تاخیر در فعالیت مدارس این منطقه

آیا کربن زدایی زمینه را برای فصل تازه استعمار هموار می‌سازد؟

وقوع حادثه دریایی حوالی شرق یمن

70 درصد غزه تحت دستور تخلیه اجباری/ ادامه ممانعت از ورود کمکهای بشردوستانه

محوریت و ارزش ذاتی تولید به‌ عنوان پیشران رشد اقتصادی کشور/ گروه فولاد مبارکه پیشرو در جذب سرمایه‌گذاران

طرح دولت درد مستاجران را درمان می‌کند؟

رشد بورس بعد از دور روز متوقف شد/ بازار در انتظار تحولات سیاسی و اقتصادی

‌فولاد مبارکه؛ ویترین توان صادراتی کشور در ایران اکسپو 2025

آمادگی کیت بلانشت برای بازنشستگی

تراژدی شکاف نسل‌ها در یک سکانس

دستورالعمل تاسیس و فعالیت صندوق‌های قرض‌الحسنه

تقاضای صنعتگران به نصف طلای عرضه‌شده نرسید

واکنش ایران به اتهام‌زنی مقامات قضایی آرژانتین/ کاردار این کشور احضار شد

آرایش دلار با اخبار مذاکرات

تغییر چارچوب بازارها

پول و دیگر هیـچ!

اپل دوباره 3 تریلیون دلاری شد

اینستاگرام و واتس‌اپ از فیس‌بوک جدا می‌شوند؟

آینده بازنشستگان در گرو بازارهای مالی

اهمیت آپشن‌ها در تلاطمات

3‌میلیون واحد؛ سد روانی یا نقطه‌عطف؟

رشد فروش خودروهای برقی

قفل قیمتی خودرو در بازار متلاطم ارز

واکنش حزب‌الله لبنان به یورش صدها شهرک‌نشین اسرائیلی به مسجدالاقصی

این صحبت‌ها ضدتبلیغ است!

پیشتاز توسعه هوش مصنوعی کیست؛ آمریکا یا چین؟

ایستگاه بعدی بورس

راهکارهای حمایت از مذاکرات

سرعت مجاز فروش تراکم

بودجه دانشگاه‌ها گروگان ترامپ

نیروهای آمریکا از سوریه خارج می‌شوند

شارژ «قطره‌چکانی» تولید

فرصت‌های نظم جدید جهانی

بازگشت «هیچ‌چیز‌دان‌ها»

مسکن زیرتیغ تعرفه‌ها

اخراج «گلادیاتور توفان»

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی