بازار آریا

آخرين مطالب

بمب ساعتی شورای امنیت توافق موقت را تسریع می‌کند؟ اقتصاد ایران

بمب ساعتی شورای امنیت توافق موقت را تسریع می‌کند؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اکوایران : اولین دیدار میان ایالات متحده و جمهوری اسلامی ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران که روز شنبه برگزار شد، نشانه‌ای از جدیت و تلاش برای اجتناب از چیزی بود که هیچ‌یک از دو طرف خواهان آن نیستند: جنگی دیگر در خاورمیانه.
به گزارش استیون ارلنگر، ستون‌نویس نیویورک‌تایمز ، قرار است گفت‌وگوها شنبه آینده ادامه پیدا کند، اما کار دشوار تازه آغاز شده، چرا که انتظار می‌رود تندروها در هر دو کشور، و همچنین اسرائیل، با هر نوع توافقی مخالفت کنند.
اگر توافق نخست هسته‌ای که در سال 2015 حاصل شد، نتیجه تمایل ایران برای رهایی از تحریم‌های شدید اقتصادی بود، گفت‌وگوهای جدید فوریت بیشتری دارند. 
جمهوری اسلامی ایران که تحولات شدید یک سال اخیر در منطقه را از سر گذرانده، همچنان خواستار کاهش فشارهای اقتصادی است. اما در عین حال می‌داند که ترامپ، که به‌خاطر ضعیف دانستن توافق قبلی از آن خارج شد، شاید در تهدید خود مبنی بر «بمباران بی‌سابقه» ایران، بلوف نمی‌زند.
به نظر می‌رسد تهران یک فرصت نهایی به مذاکره‌کنندگان خود داده تا آرمان‌های هسته‌ای را با امنیتی پایدار مبادله کنند.
مذاکرات ظاهراً موفق، بهترین شروع ممکن
مذاکرات در عمان همچنین نشانه‌هایی از کارآمدی داشت. توافق سال 2015 میان ایران و شش کشور — پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل به اضافه آلمان، با نقش میانجی‌گری اتحادیه اروپا — حاصل شد و دو سال به طول انجامید.
این بار، مذاکرات دوجانبه است، در حالی که اروپایی‌ها، روسیه و چین در حاشیه قرار دارند. و اگرچه ایالات متحده همچنان در تهران «شیطان بزرگ» محسوب می‌شود، اما این کشور کلید مهار اسرائیل و دستیابی به هرگونه توافق پایدار را در اختیار دارد. با اینکه ایران بر گفت‌وگوهای غیرمستقیم از طریق عمان پافشاری کرد و ترامپ خواهان مذاکرات مستقیم بود، دو طرف موفق شدند این مسئله را با نوعی ابهام پشت سر بگذارند؛ چرا که استیو ویتکاف، نماینده ویژه ترامپ، در پایان نشست مستقیماً با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، گفت‌وگو کرد.
مشروح این گزارش را در اکوایران با تیتر « سیگنال قوی به تهران و خط قرمزی که ترامپ جابه‌جا کرد؛ بمب ساعتی شورای امنیت توافق موقت را تسریع می‌کند؟ » بخوانید. 
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1292695/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه علائم پارکینسون را در افراد مسن شناسایی کنیم؟

فواید این ادویه معطر برای مراقبت از پوست

چطور می‌توان از زبری دست در فصل بهار پیشگیری کرد؟

روش‌هایی برای خداحافظی با کمردرد

تغذیه مناسب برای پیشگیری از پوکی استخوان

خطرات کلسترول سالمندان برای ابتلا به آلزایمر

چطور پیری زودرس را به تاخیر بیندازیم؟

مخالفت نیروهای ملی و اسلامی فلسطین با پیش‌شرط نتانیاهو برای آتش‌بس غزه

آخرین وضعیت مذاکرات آمریکا و روسیه/ مسکو به پایان جنگ علاقه دارد؟

«جوچه» به سبک روسی

23 شهید در جریان حملات روز گذشته اسرائیل به غزه

تکرار ادعای کاخ سفید درباره کانادا

فعالیت مدارس و دانشگاههای این استان غیر حضوری شد

4 مجروح در حادثه تیراندازی در دبیرستانی در تگزاس

سرمای هوا در آذربایجان شرقی/ تاخیر در فعالیت مدارس این منطقه

آیا کربن زدایی زمینه را برای فصل تازه استعمار هموار می‌سازد؟

وقوع حادثه دریایی حوالی شرق یمن

70 درصد غزه تحت دستور تخلیه اجباری/ ادامه ممانعت از ورود کمکهای بشردوستانه

محوریت و ارزش ذاتی تولید به‌ عنوان پیشران رشد اقتصادی کشور/ گروه فولاد مبارکه پیشرو در جذب سرمایه‌گذاران

طرح دولت درد مستاجران را درمان می‌کند؟

رشد بورس بعد از دور روز متوقف شد/ بازار در انتظار تحولات سیاسی و اقتصادی

‌فولاد مبارکه؛ ویترین توان صادراتی کشور در ایران اکسپو 2025

آمادگی کیت بلانشت برای بازنشستگی

تراژدی شکاف نسل‌ها در یک سکانس

دستورالعمل تاسیس و فعالیت صندوق‌های قرض‌الحسنه

تقاضای صنعتگران به نصف طلای عرضه‌شده نرسید

واکنش ایران به اتهام‌زنی مقامات قضایی آرژانتین/ کاردار این کشور احضار شد

آرایش دلار با اخبار مذاکرات

تغییر چارچوب بازارها

پول و دیگر هیـچ!

اپل دوباره 3 تریلیون دلاری شد

اینستاگرام و واتس‌اپ از فیس‌بوک جدا می‌شوند؟

آینده بازنشستگان در گرو بازارهای مالی

اهمیت آپشن‌ها در تلاطمات

3‌میلیون واحد؛ سد روانی یا نقطه‌عطف؟

رشد فروش خودروهای برقی

قفل قیمتی خودرو در بازار متلاطم ارز

واکنش حزب‌الله لبنان به یورش صدها شهرک‌نشین اسرائیلی به مسجدالاقصی

این صحبت‌ها ضدتبلیغ است!

پیشتاز توسعه هوش مصنوعی کیست؛ آمریکا یا چین؟

ایستگاه بعدی بورس

راهکارهای حمایت از مذاکرات

سرعت مجاز فروش تراکم

بودجه دانشگاه‌ها گروگان ترامپ

نیروهای آمریکا از سوریه خارج می‌شوند

شارژ «قطره‌چکانی» تولید

فرصت‌های نظم جدید جهانی

بازگشت «هیچ‌چیز‌دان‌ها»

مسکن زیرتیغ تعرفه‌ها

اخراج «گلادیاتور توفان»

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی