بازار آریا

آخرين مطالب

کاخ سفید: گفت‌وگوها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود اقتصاد ایران

کاخ سفید: گفت‌وگوها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : کاخ سفید در بیانیه ای درباره گفتگوهای تهران - واشنگتن در مسقط با قدردانی از کشور عمان اعلام کرد: گفتگوها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود.
کاخ سفید روز شنبه به وقت محلی در بیانیه ای اعلام کرد: استیو ویتکاف در این دیدار به دکتر عراقچی تاکید کرد که از سوی دونالد ترامپ ماموریت دارد تا »در صورت امکان، اختلافات میان ایالات متحده و آمریکا را از مسیر گفت‌وگو و دیپلماسی حل‌وفصل کند.»
کاخ سفید در بیانیه خود آورده است: «استیون ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا به همراه آنا اسکروگیما سفیر آمریکا در عمان امروز در مسقط با دکتر عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران به میزبانی سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان گفتگو کرد. گفتگوها بسیار مثبت و سازنده بود و آمریکا عمیقاً از کشور عمان برای حمایت از این ابتکار قدردانی می کند.»
کاخ سفید تصریح کرد: «ویتکاف به دکترعراقچی تاکید کرد از سوی رئیس جمهور ترامپ دستور دارد تا در صورت امکان، اختلافات دو کشور را از طریق گفتگو و دیپلماسی حل کند. این مسائل بسیار پیچیده هستند و گفتگوی مستقیم امروز ویتکاف گامی رو به جلو برای دستیابی به یک نتیجه دوجانبه سودمند بود. طرفین توافق کردند که شنبه آینده دوباره با هم دیدار کنند.»
خبر مرتبط

بازار آریا


پیام قدردانی از عمان برای میزبانی مذاکرات تهران و واشنگتن اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان از عمان و وزیر خارجه این کشور برای میزبانی از مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا قدردانی کرد.
پیش از بیانیه کاخ سفید، استیو ویتکاف مذاکره کننده ارشد آمریکا با ایران در مصاحبه با شبکه ان‌بی‌سی درباره مذاکرات عمان گفت: «ما گفتگوی بسیار مثبت و سازنده‌ای داشتیم.»
ویتکاف گفت که مذاکرات با ایران در 19 آوریل 2025 (30 فروردین 1404) ادامه خواهد یافت. او امروز از عمان به کشورش آمریکا بازمی‌گردد.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز پیش از ترک مسقط در گفت و گو با خبرنگاران ، با سازنده خواندن فضای مذاکرات گفت: قرار است شنبه آینده نیز در همین سطح گفتگوها برگزار شود و محل آن احتمالاً اینجا نخواهد بود. البته میزبانی با عمان خواهد بود، ولی ممکن است که در جای دیگری برگزار شود.
وزیر امور خارجه درباره امکان رسیدن به جدول زمانی هم گفت: امروز فضای جلسه به گونه‌ای بود که این ادامه و استمرار را در حقیقت تضمین می‌کرد و نشان می‌داد. در جلسه بعدی که شنبه آینده برگزار می‌شود، سعی می‌کنیم وارد دستور کار مذاکرات شویم که طبعا در کنار خود جدول زمانی هم خواهدداشت.
وی افزود: این‌ها دیگر شکل مذاکرات است که در جای خودش تعیین می‌شود، ولی مهم محتوا است و اینکه بر چه مبنایی مذاکره کنیم. در این جلسه فکر می‌کنم به مبنای مذاکراتی خیلی نزدیک شدیم. اگر در جلسه آینده بتوانیم مبنا را قطعی کنیم، فکر می‌کنم که بخش زیادی از راه را پیموده‌ایم و می‌توانیم براساس آن مبنا گفت‌وگوهای واقعی را آغاز کنیم.
«بدر بن حمد بن حمود البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان نیز از برگزاری گفت‌وگوهایی میان تهران و واشنگتن در فضای مثبت خبر داد و تاکید کرد کشورش همچنان در مسیر تسهیل صلح و ثبات منطقه‌ای نقش‌آفرینی خواهد کرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


نخستین اظهارات «ویتکاف» پس از مذاکره با هیات ایرانی استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در اولین اظهارات خود پس از گفت‌وگو غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌وگو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»
وزیر امور خارجه عمان با اشاره به تلاش های مستمر مسقط در حوزه دیپلماسی منطقه ای گفت: عمان به فعالیت‌های خود در راستای کمک به تحقق صلح و ثبات ادامه خواهد داد.
وی تصریح کرد که این کشور نقش میانجی‌گری را برای آغاز گفت‌وگو میان 2 کشور ایفا کرده و هدف از این تلاش‌ها، رسیدن به توافقی عادلانه و الزام‌آور میان تهران و واشنگتن بوده است.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در حساب کاربری خود در شبکه ایکس قبل از ترک مسقط نوشت: دور اول مذاکرات غیرمستقیم با فرستاده ویژه ایالات متحده آقای ویتکاف، با میزبانی و میانجیگری برادرم جناب بدر البوسعیدی از سلطنت عمان سازنده و امیدوارکننده بود.
وزیر خارجه ایران با تاکید بر اینکه گفتگوها در فضای احترام متقابل انجام شد، خاطرنشان کرد: من دیدگاه های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم. هر دو طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.
خبر مرتبط

بازار آریا


ایران و آمریکا به مبنای مذاکراتی نزدیک شدند + فیلم وزیر امور خارجه دور نخست گفت‌وگوهای غیر مستقیم با فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا گفت:ما حدود 2 ساعت و نیم گفت و گوهای غیرمستقیم را داشتیم و به عنوان جلسه اول سازنده بود.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه 23 فروردین ماه 1404 به منظور گفت‌وگو غیرمستقیم با فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه در موضوع هسته ای و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی به همراه «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی، «کاظم غریب‌آبادی» معاون بین‌الملل و حقوقی،اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه و مذاکره کنندگان ارشد حوزه رفع تحریم‌ها، هسته‌ای و کارشناسان ذیربط وارد مسقط پایتخت عمان شد.
عراقچی طبق روال مرسوم در دیدار با «سید بن حمد بن حمود البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان درباره ترتیبات اجرای گفت‌وگوهای غیرمستقیم مشورت و تبادل نظر کرد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1291618/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیت کوین به سمت 100 هزار دلار می‌رود

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز دوشنبه 25 فروردین 1404+ جدول

عراقچی به روسیه سفر می‌کند

حضور زینب سلیمانی در مراسم سالگرد شهادت سردار زاهدی + عکس

نرخ خرید و فروش آپارتمان در منطقه 20 تهران

رئیس جمهور پیام تسلیت داد

قیمت دلار، یورو و پوند امروز دوشنبه 25 فروردین 1404/ افزایش قیمت+ جدول

قیمت طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 25 فروردین 1404+ جدول

بهترین بازار آنلاین خدمات در ایران (آپدیت شده)

بقایی: احتمالاً دور بعدی مذاکرات جایی غیر از عمان خواهد بود

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران

زمان ثبت سفارش اینترنتی کتاب‌های درسی

بازدید معاون وزیر نفت از بیمارستان صنعت نفت تهران

نکات مهمی که قبل از خرید بیت کوین باید بدانید!

سفر گروسی به تهران این هفته انجام می‌شود

همه چیز درباره هتل درویشی مشهد که باید بدانید

مهمان جدید مهدی کروبی بعد از رفع حصر+ عکس

ویژگی های یک جاروبرقی خانگی خوب چیست؟

وزیر نفت وارد بغداد شد

سامانه تخصصی «بشری» ویژه تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بهره‌برداری رسید

طلا رکورد می‌زند؟/ پیش بینی عجیب بانک سوئیسی درباره قیمت طلا در سال 2025

نامه‌نگاری انصاری با عارف درباره لزوم رعایت حقوق صادرکنندگان

4 راهکار بخش خصوصی برای رفع ناترازی انرژی

تاثیر حضور در نشست AIM از نگاه وزیر میراث فرهنگی

خرم آباد خواهر خوانده لیدا شد!

عبرت بگیریم!

قائم‌پناه: مذاکرات با حفظ منافع ملی انجام شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور : سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه فرصتی برای تحول اقتصادی استان است

تامین امنیت قضایی برای سرمایه‌گذاران در راستای تخقق شعار سال

مبلغ انواع حق بیمه تأمین‌اجتماعی در 1404 اعلام شد

رادان: برخی خودرو‌ها ارابه مرگ هستند

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز دوشنبه 25 فروردین 1404/ افزایش قیمت بیت کوین

تصاویری دلخراش از تنبیه بدنی دانش‌آموزان توسط یک معلم در سنندج/ کار یک دانش آموز به بیمارستان کشید

حجم آب موجود در مخازن کل کشور+ اینفوگرافیک

بهترین جاروهای رباتیک سال؛ نگاهی به مدل‌های جدید Roborock

نفت‌نگار هفته

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز دوشنبه 25 فروردین 1404+ جدول

فرانسه گزافه گویی کرد/ تحریم‌ها علیه ایران را تشدید می‌کنیم

قیمت طلا 18 عیار امروز دوشنبه 25 فروردین 1404+ جدول

ریاض هسته‌ای

بیت‌کوین به سمت 100 هزار دلار می‌رود

قوه قضاییه امنیت سرمایه‌گذاران را فراهم می‌کند

نگرانی‌ کارشناسان از هیجانی بودن ریزش قیمت دلار

نگرانی‌ کارشناسان از ریزش هیجانی قیمت دلار

«هیولاترین هیولا»، گوشی اقتصادی جدید سامسونگ + عکس

فعالان اقتصادی در حوزه قضایی نیاز به کمک داشتند با آنها مساعدت لازم صورت می گیرد

معرفی تبلت اقتصادی دوجی U11 Pro با 30 گیگابایت رم و باتری پرظرفیت

برنامه ریزی گسترده قزوین برای توسعه روابط اقتصادی با عراق

بوشهر معین تجاری قطر و عربستان می‌شود

درخواست میلیارد آمریکایی از ترامپ درباره تعرفه‌ها

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی