بازار آریا

آخرين مطالب

کدام استان ها بیشترین و کم ترین نرخ بیکاری را دارند؟ گزارش ویژه

کدام استان ها بیشترین و کم ترین نرخ بیکاری را دارند؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تسنیم : کرمانشاه جای سیستان و بلوچستان را در صدر استان‌هایی با بیشترین نرخ بیکاری گرفته است اما تهران همچنان کمترین درصد این شاخص را در کل کشور در اختیار دارد.
در زمستان سال 1403، نرخ بیکاری در برخی استان‌ها همچون میانگین کشوری روند افزایشی داشته و در برخی دیگر کاهشی بوده است.تهران کمترین درصد بیکاری را دارد.
بر اساس نتایج طرح آمارگیری نیروی‌کار زمستان 1403 و بررسی نرخ بیکاری افراد 15 ساله و بیش‌تر، 7.8 درصد از جمعیت فعال (شاغل و بیکار)، بیکار بوده‌اند. بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری حاکی از آن است که این شاخص، نسبت به فصل مشابه در سال قبل ( زمستان 1402) ، 0.8 درصد کاهش یافته است.
گزارش های استانی در این گزارش بیانگر این است که کرمانشاه جای سیستان و بلوچستان را در صدر استان‌هایی با بیشترین نرخ بیکاری گرفته است اما تهران همچنان کمترین درصد این شاخص را در کل کشور در اختیار دارد.
خبر مرتبط

بازار آریا


نرخ بیکاری ترکیه به پایین‌ترین سطح رسید نرخ بیکاری ترکیه در ماه فوریه با 0.2 درصد کاهش ماهانه به 8.2 درصد رسید که پایین‌ترین سطح از جولای 2012 است.
میانگین نرخ بیکاری کشور، بر اساس نتایج طرح آمارگیری نیروی‌کار در زمستان 1403، بر خلاف روند گذشته، صعودی بوده و با 0.6 واحد درصد افزایش، از 7.2 درصد در پاییز 1403 به 7.8 درصد در زمستان رسیده است. این رقم اما 0.8 واحد درصد کاهش را نسبت به زمستان سال گذشته نشان می‌دهد.
8استان با نرخ بیکاری 2 رقمی
مرکز آمار، میانگین نرخ بیکاری کشور را در فصل‌های اخیر تک‌رقمی اعلام کرده است اما این شاخص در مورد هشت استان دو رقمی ثبت شده. این در حالی است که پنج استان‌ در فصل پاییز چنین شرایطی داشتند.
استان‌هایی که نرخ بیکاری دو رقمی دارند، عبارت‌‌ هستند از: کرمانشاه (15.2 درصد)، کردستان (13.7 درصد)، اردبیل (13.1 درصد)، خوزستان (12.3 درصد)، گلستان (11.2 درصد)، لرستان (11 درصد)، همدان (١� .٦ درصد) و اصفهان (10 درصد).
یک استان در فصل پاییز در این فهرست قرار داشت و حالا از آن خارج شده؛ سیستان و بلوچستان که نرخ بیکاری آن از 12.5 به 9.9 درصد کاهش یافته است.
اما از سوی دیگر نام سه استان کردستان، گلستان و اصفهان به این فهرست افزوده شده است؛ در حالی که نرخ بیکاری آنها در پاییز به ترتیب 9.3 درصد، 9.9 درصد و 7.1 درصد بود.
استان‌هایی با بیشترین و کمترین درصد شاخص
نرخ بیکاری در برخی استان‌ها همچون میانگین کشوری روند افزایشی داشته و در برخی دیگر کاهشی بوده است.
تهران کمترین درصد بیکاری را دارد/کرمانشاه؛ صدرنشین بیشترین نرخ بیکاری
فهرست استان‌هایی با کمترین نرخ بیکاری نیز در زمستان تغییراتی داشته است؛ هر چند که تهران همچنان رتبه نخست را دارد اما مازندران و ایلام از این فهرست خارج و سمنان و خراسان رضوی، به آن وارد شده‌اند.
فهرست استان‌هایی با بیشترین نرخ بیکاری نیز تغییرات قابل توجهی داشته است. کرمانشاه جای سیستان و بلوچستان را که در فصل‌های گذشته صدرنشین استان‌هایی با بیشترین درصد این شاخص بود، گرفته است. کردستان و گلستان نیز به فهرست یاد شده افزوده شده‌اند.نام سیستان و بلوچستان و لرستان اما از بین پنج استان با بیشترین درصد این شاخص حذف شده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1289755/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سوال نمایندگان از وزیر بهداشت/ ظفرقندی به کمیسیون بهداشت و درمان می‌رود

واژگونی قایق در این کشور 148 قربانی گرفت

بارش‌ها از اواسط هفته افزایش می‌یابد

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز شنبه 30 فروردین 1404/ افزایش قیمت

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

امروز، پایان مهلت ثبت‌نام در رویداد سرمایه‌گذاری در نفت

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز در خرم‌آباد با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی

برنامه‌های 24 گانه برای تحقق شعار سال در کردستان تعیین شده است

کنترل تورم نیازمند مقابله با عوامل مؤثر در ایجاد تورم است

شایعات سرمایه‌گذاری هزار میلیارد دلاری آمریکایی ها در ایران؛ حقیقت یا خیال؟

هتل شایان کیش: تجربه‌ای کلاسیک در یکی از بهترین نقاط جزیره

فرصت‌های نفتی(2)؛ جمع‌آوری گازهای مشعل

حمله تند اردوغان به نتانیاهو/ کابینه اسرائیل در حالت جنون کامل است

رمزگشایی از سفر وزیر دفاع عربستان به ایران+ فیلم

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

بانک اچ‌اس‌بی‌سی پیش‌بینی قیمت نفت را کاهش داد

جزئیاتی از منظقه آزاد تجاری مشترک بین ایران و ترکیه/ آنکارا چطور به پل ارتباطی ایران و اروپا تبدیل می‌شود؟

کدام کشور‌ها محصولات نانویی ایران را می‌خرند؟

تشریح رویکرد دولت چهاردهم در مذاکرات در یادداشت جدید سخنگوی دولت

قلهٔ 3 میلیونیِ بورس فتح شد

مزایا و معایب تعیین سقف مهریه تا 14 سکه

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی

پیامدهای اقتصادی و اجتماعی یارانه پنهان

فرآوری طلا باید در داخل شهرستان خوسف انجام شود

آمریکا بار دیگر صنعا را هدف گرفت

گرد و غبار مدارس 7 شهر این استان را تعطیل کرد

قیمت خودرو 30 فروردین 1404؛ بازار خودرو چشم انتظار قیمت دلار ماند

درخواست وام برای کاهش ضایعات گندم

اصلاح قانون محکومیت‌های مالی و مهریه در مجلس بررسی می‌شود

کیفیت هوای این 2 شهر در وضعیت قرمز قرار گرفت

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

127 میلیارد دلار یارانه پنهان؛ حقیقت اقتصاد ایران یا افسانه‌ای ساختگی؟

هوشمند سازی نظام مالیاتی راهکار کاهش فرار مالیاتی در کشور

مشکل اقتصاد ایران، داخلی است و با مذاکره حل نخواهد شد/ اثرات سوءمدیریت در اقتصاد ما بیش از تحریم‌هاست

گره زدن معیشت به مذاکره؛ خطای راهبردی دهه‌ی 90

بقایی:صلح پایدار از گفت‌وگوی صادقانه میان ملت‌ها زاده می‌شود

عقل اقتصادی ترامپ به او می‌گوید باید با ایران مذاکره کند

تجارت ایران و هند در حوزه کشاورزی 1 میلیارد دلاری می شود

پرداخت 127 میلیارد دلار یارانه پنهان حقیقت دارد؟

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی

نسل جدید کارت‌های ملی هوشمند طراحی شد

صدور پایان کار ساختمان مشروط به نصب دوربین حفاظتی شد

اعلام زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان+ جزئیات

ایران و عربستان در این زمینه به تفاهم جدید رسیدند

ماجرای ممانعت اسرائیل از پرواز هواپیمای محمود عباس/ پادشاه اردن عصبانی شد

لوله کشی سیستم وی آراف VRF

ترافیک سنگین در این محور‌های مواصلاتی کشور

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی