بانک مرکزی اعلام کرد؛
آمار رسمی از توزیع ارزی بین صنایع مختلف در فروردین 1404
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال 1404 تا 18 فروردینماه، مجموعاً 695 میلیون دلار ارز برای واردات تأمین کرده است. این منابع ارزی صرف تأمین نیازهای وارداتی کشور در سه حوزه اصلی کالاهای اساسی و دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، و خدمات شده است.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال 1404 تا 18 فروردینماه، مجموعاً 695 میلیون دلار ارز برای واردات تأمین کرده است. این منابع ارزی صرف تأمین نیازهای وارداتی کشور در سه حوزه اصلی کالاهای اساسی و دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، و خدمات شده است.
بر اساس گزارش رسمی روابط عمومی بانک مرکزی، از این میزان، 200 میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی، کشاورزی، دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی اختصاص یافته است. این ارز با نرخ ترجیحی 28500 تومان بهمنظور حمایت از مصرفکنندگان و کنترل قیمت کالاهای ضروری تأمین شده است. سهم کالاهای اساسی و کشاورزی از این رقم 171 میلیون دلار و سهم دارو و تجهیزات پزشکی 29 میلیون دلار بوده است.
تأمین ارز برای صنایع: 429 میلیون دلار
در بخش تأمین ارز برای واردات کالاهای تجاری و بازرگانی، مجموعاً 429 میلیون دلار تخصیص یافته است. در میان صنایع مختلف، بخش حملونقل و خودرو با 129 میلیون دلار بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است. سایر صنایع به شرح زیر از ارز تأمینشده بهرهمند شدهاند:
تجهیزات برق و الکترونیک: 46 میلیون دلار
ماشینآلات و تجهیزات تولید: 44 میلیون دلار
صنایع شیمیایی و پلیمری: 33 میلیون دلار
صنایع معدنی: 19 میلیون دلار
منسوجات و پوشاک: 14 میلیون دلار
سایر صنایع: 144 میلیون دلار
همچنین 66 میلیون دلار نیز برای خدمات مختلف از جمله حملونقل، بیمه و سایر نیازهای ارزی خدماتی اختصاص یافته است.
مشروح گزارش را اینجا بخوانید.
-
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۶:۲۵
-
۱۳ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1289679/