بازار آریا

آخرين مطالب

سخنگوی دولت: 1404 سالی سرنوشت‌ساز برای اقتصاد کشور است اقتصاد ایران

سخنگوی دولت: 1404 سالی سرنوشت‌ساز برای اقتصاد کشور است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش همشهری آنلاین، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در یادداشتی نوشت: سال 1404، سالی سرنوشت‌ساز برای اقتصاد و توسعه کشور خواهد بود. با توجه به نام‌گذاری سال و تأکیدات مقام معظم رهبری، دولت چهاردهم برنامه‌های خود را بر اساس سه اولویت کلیدی تدوین کرده است: بهبود محیط کسب‌وکار، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و حمل‌ونقل و تقویت اقتصاد دریا محور.
1. بهبود محیط کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری؛ یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی، ایجاد فضای امن و جذاب برای سرمایه‌گذاری است. متأسفانه، شاخص‌های کسب‌وکار در کشور نیازمند اصلاح و بهبود هستند. از همین رو، کارگروه ویژه‌ای به دستور معاون اول رئیس‌جمهوری تشکیل شده که وظیفه آن بهبود درک از محیط کسب‌وکار و تدوین راهکارهای عملی برای ارتقای شاخص‌های اقتصادی است. این کارگروه متشکل از تیم اقتصادی دولت، از جمله سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت نفت، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر نهادهای مرتبط است و مأموریت دارد دستورالعملی جامع برای تسهیل فعالیت‌های اقتصادی تدوین کند.
2. توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و کریدورهای استراتژیک؛ رشد اقتصادی بدون توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و حمل‌ونقل امکان‌پذیر نیست. یکی از اولویت‌های دولت در این بخش، تمرکز بر توسعه کریدورهای شمال-جنوب و شرق-غرب است که نقشی کلیدی در افزایش ظرفیت ترانزیتی کشور دارند. این کریدورها نه‌تنها باعث افزایش تبادلات تجاری با کشورهای همسایه خواهند شد، بلکه مسیرهای جدیدی برای سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی ایجاد خواهند کرد. برنامه‌های مربوط به این حوزه در سفرهای رئیس‌جمهوری به کشورهای همسایه مورد تأکید قرار گرفته و طرح‌های عملیاتی آن در دست اجراست.
3. تقویت اقتصاد دریا محور؛ کشورهای دارای موقعیت استراتژیک دریایی معمولاً از زیرساخت‌هایی همچون ابر بندرها بهره‌مند هستند که به‌عنوان مراکز کلیدی تجارت و اقتصاد عمل می‌کنند. دولت چهاردهم در نظر دارد با توسعه بنادر و ایجاد زیرساخت‌های لازم، سهم ایران را در تجارت دریایی منطقه افزایش دهد. بررسی‌های اولیه در این زمینه به پایان رسیده و در جلسه‌ای که با حضور مسئولان اقتصادی و اجرایی کشور برگزار خواهد شد، جمع‌بندی‌های نهایی انجام می‌شود. هدف این برنامه، افزایش بهره‌وری از ظرفیت‌های دریایی کشور و جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه است. دولت چهاردهم با تکیه بر این سه اولویت کلیدی، در مسیر تحقق اهداف اقتصادی کشور گام برمی‌دارد و امیدوار است با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی و مشارکت فعال بخش خصوصی، به رشد و پیشرفت اقتصادی مطلوب دست یابد.
کد خبر 935102 منبع: مهر برچسب‌ها اقتصاد - تورم فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت اقتصاد

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1287760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست محیط زیست از مسافران نوروزی: خاک هرمز را پست کنید

انتشار جدول خاموشی‌ در کشور تکذیب شد

دلایل خاموشی‌های دیروز در برخی استان‌ها؛ انتشار جدول خاموشی‌ در کشور تکذیب شد

تعطیلی شنبه یا پنجشنبه؟ فعلا هیچ‌کدام

کدام کشور واسطه مذاکره ایران و آمریکا است؟

جدول خاموشی‌ها در سال 1404 منتشر شد

حذف یارانه پردرآمدها امسال چگونه اجرا می‌شود؟

در دیدار نوروزی مدیرعامل بیمه دی مطرح شد: بیمه دی جدی تر و مصمم تر از سال قبل ،جایگاه خود را ارتقا خواهد داد

آشنایی با هوش مصنوعی گوگل (گوگل جمنای)

عراقچی تکذیب کرد/ گمانه‌زنی‌ها درباره اسم مذاکره‌کنندگان ایرانی نادرست است

قیمت دلار، یورو و پوند امروز دوشنبه 18 فروردین 1404/ افزایش قیمت+ جدول

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز دوشنبه 18 فروردین 1404+‌ جدول

عذرخواهی توانیر بخاطر خاموشی‌های روز گذشته در کشور/ فرصت نشد اطلاع رسانی کنیم

قیمت طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 18 فروردین 1404+‌ جدول

روی‌گردانی سهامداران از بورس؟

مشهد، میزبان بزرگترین رویداد صنعت مالی کشور

اصول سرمایه‌گذاری و زندگی در مکتب اهل بیت(ع) را بدانید

انتصاب جدید در صبانور

افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد کشور

نسخه بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری

بازار ارز در حالت انتظار؛ مسیر قیمت دلار مشخص شد؟

اطلاعیه قطع آب طی 48 ساعت آینده در این منطقه

قیمت مصوب روغن نباتی فله‌ای مشخص شد

تولید نفت میدان درود افزایش یافت

توضیح وزارت خارجه درباره سفر گروسی به تهران/ موافقت اصولی انجام شده است

بقایی: تشکیل گروه برای مذاکره با آمریکا شایعه است

حضور مدیر کل بنیاد سمنان درمرکز سامد و پاسخگوئی به مسائل و مشکلات ایثارگران

افزایش قیمت سکه؛ نوسان در مرز مقاومت مهم

تصویری جالب از تاثیر سریال پایتخت بر مصرف اینترنت در کشور

زمان واریز اعتبار کالابرگ دهک‌ 4 تا 7 مشخص شد

کشف 87 تن مواد شیمیایی قاچاق در کهریزک به ارزش 3.5 میلیارد

مقایسه حقوق ورودی خودروها سال 1403 و 1404

آخرین مهلت ثبت نام در کنکور سراسری 1404

چالش بزرگ پیش روی بازار مسکن/ خریداران منصرف شدند

نفت برنت به زیر 65 دلار سقوط کرد

حضور رائفی پور در مزون لاکچری ویژه سلبریتی‌ها + فیلم

بازگشت قطعی برق در فروردین 1404

درخواست عجیب اتحادیه؛ نان سنگک را آزاد کنید

سقوط بازار ارزهای دیجیتال؛  بیت کوین به کمتر از 75 هزار دلار رسید

اعلام رقم حقوق جدید سربازان برای 1404+ جزئیات

دبیرکل انجمن صنایع نساجی: ستاد مبارزه با قاچاق کالا علاقه‌ای ندارد جلوی قاچاق پوشاک را بگیرد

سلامت؛ قربانی جدید بحران اقتصادی

سهم 26 درصدی مشارکت زنان 25 تا 29 سال در فعالیت‌های اقتصادی کشور

وزیر صنعت در آستانه سفر به کابل: همکاری‌‌ها حائز اهمیت است

کشف 5 میلیارد تومان روغن موتور قاچاق در شورآباد

107 پروژه پیشران عمرانی و اقتصادی در لرستان تعریف شد

تصمیم اقتصادی ترامپ چه تاثیری بر قیمت بیت‌کوین داشت؟

احیای میدان فروش دام زنده گناباد به عنوان محرک اقتصادی

کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت!

عرضه طلا به بورس کالا واگذار شود

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی