بازار آریا

آخرين مطالب

سخنگوی دولت: ما به سال جدید امید بیشتری داریم اقتصاد ایران

سخنگوی دولت: ما به سال جدید امید بیشتری داریم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : سخنگوی دولت گفت: ما به سال جدید امید بیشتری داریم، امیدواریم چون معتقدیم با مجموعه منسجم‌تر و با هماهنگی بالاتر و عزم و اراده‌ و انگیزه‌ای به شدت بالا به سراغ حل مشکلات خواهیم رفت.
فاطمه مهاجرانی در این پیام ویدیویی با تبریک آغاز سال نو و گرامیداشت شهادت حضرت علی (ع)، اظهار کرد: سالی که بر ما گذشت سال بسیار پرتنشی بود. دولت چهاردهم کارش را در شرایطی شروع کرد که رژیم صهیونیستی میهمان ما را در محل میهمانی خود به شهادت رساند.
وی افزود: فراموش نکردیم در ماه‌های ابتدایی دولت با حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و گرانی که بر مردم بار می‌شد مواجه بودیم و این بار سنگین بر دوش دولت بود که چه کند تا این فشار را بر مردم هموارتر کند.
مهاجرانی یادآور شد: اما مردم عزیز ما تلاش کردیم که در تمام این مدت از کمبودها، از نداری‌ها، از ناترازی‌ها با شما کاملا صادقانه صحبت کنیم و صدای مردم را شنیدیم و تلاش کردیم صدای همه مردم را بشنویم حتی کسانی که مخالف دولت بودند به رسمیت شناختیم و صدای آنان را هم شنیدیم. تلاش کردیم نسبت به هیچ موضوعی که در متن جامعه می‌گذرد بی‌تفاوت نباشیم.
خبر مرتبط

بازار آریا


مهاجرانی: به نامه ترامپ در زمان مناسب و با شیوه‌ای که صلاح باشد پاسخ داده می‌شود سخنگوی دولت گفت: همان‌طور که وزیر امور خارجه و سخنگوی ایشان نیز اعلام کرده‌اند، در حال حاضر برنامه‌ای برای افشای محتوای نامه وجود ندارد.
سخنگوی دولت تأکید کرد: حتماً موضوعاتی بود که نتوانستیم آنگونه که شایسته مردم بزرگمان است رفتار کنیم اما تلاش کردیم نسبت به موضوعات بی‌تفاوت نباشیم. امیدواریم که مردم بدانند دولت به شدت تلاش کرد که درد مردم را درد خودش بداند و برای رفع مشکلات مردم تلاش کند، هرچند در رفع همه این مشکلات به اندازه‌ای که مایل بود موفق نبود.
وی ادامه داد: امیدواریم مردم بدانند دولت تمام تلاش خودش را به کار بست که خاموشی منازل و صنایع را به حداقل برساند. امیدواریم مردم بدانند که ما در شرایطی دولت را تحویل گرفتیم که به وفاق حداکثری نیاز داشتیم، به شرایطی نیاز داشتیم که همه مردم پشت سر هم قرار بگیریم و همدیگر را حمایت کنیم و دولت را مردم از خودشان بدانند و دولت هم درد مردم را درد خود بداند.
مهاجرانی گفت: ما به سال جدید امید بیشتری داریم، امیدواریم چون معتقدیم با مجموعه منسجم‌تر و با هماهنگی بالاتر و عزم و اراده‌ و انگیزه‌ای به شدت بالا به سراغ حل مشکلات خواهیم رفت. هرچند در کارنامه‌ای که در این مدت داریم تلاش کردیم مطالبات مردم را پاسخ بدیم شاید برخی از این مطالبات پاسخ داده نشد و به این موضوع وقوف داریم اما این به آن معنا نیست که دست از مطالبات مردم برداریم.
سخنگوی دولت یادآور شد: ما از دورانی آمده‌ایم که شعارهای ویژه‌ای داشت اما این را می‌دانید که شعار ما گفت‌وگو، وفاق و کاشتن بذر امید است که از راه به رسمیت شناختن همه اقشار جامعه و همه نهادهای مدنی حاصل می‌شود و رویکرد ما خالص‌سازی نیست.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282133/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تسلا به عربستان سعودی می‌رود/ عرضه رسمی محصولات برقی ایلان ماسک در همسایگی ایران

درخشش بیمه کوثر در جمع مدیران کارآمد ساتا

وزیر راه و شهرسازی با مقامات ترکمنستان در حوزه توسعه روابط اقتصادی و تجاری گفت‌وگو می‌کند

توضیح "هما" درباره تأخیر پروازهای دوحه، بندرعباس و کیش در هفتم فروردین

ایران خودرو برای این محصول نقشه کشید

مهاجران افغانستانی ساکن ایران در توسعه اقتصادی افغانستان نقش مهمی دارند

شگفتی‌های دیپلماتیک 1403

مبلغ زکات فطره 1403 به تفکیک استان ها اعلام شد

صدای بلند آزاداندیشان جهان در دفاع از مردم فلسطین/ پاسخ مدعیان حقوق بشر چیست؟

تصویر اولین شهید سال 1404+ عکس

با وام یک میلیارد و 300 میلیونی مسکن، چند متر خانه می‌توان خرید؟

پرتقاضاترین قطارهای داخلی کدامند؟

سال از نو

کرمان‌گردی از میمند تا جازموریان

پروژه ننگین رژیم صهیونیستی شکست سنگین خورده است

حمله توپخانه اسرائیل به لبنان

سفیر ایران در عراق: ما تنها درباره پرونده هسته‌ای صحبت می‌کنیم

ادعای ارتش اسرائیل درباره حمله راکتی به کریات شمونه/ حزب‌الله واکنش نشان داد

جاده کندوان یکطرفه شد

کمبود 100 هزار پرستار در کشور

خط آهن خواف-هرات؛ مسیر جدید صادرات افغانستان به اروپا

پک افطاری روزه‌داران عربستانی حقوق یک ماه کارگر ایرانی است

تحلیل بازار طلای ایران و سیاست‌های ارزی بانک مرکزی / آیا ثبات نسبی در راه است؟

مصرف بالای 25 درصد مشترکان برق

سرمایه‌گذاری در شرایط کنونی مصداق عبادت و جهاد در راه خدا است

توسعه و پیشرفت کشور در گرو تقویت مشارکت بخش خصوصی است

برخورد قضایی با عوامل برگزاری این کنسرت

تصویری از پزشکیان و زاکانی در راهپیمایی روز قدس+ عکس

مردم آمریکا به جای کوییک سوار چه خودرویی می‌شوند؟+ فیلم

سال ناامیدی؛ سایه سنگین 1403 بر روان ایرانیان

سرمایه گذاری عربستان در دو پالایشگاه هند

اقتصاد هنر ایران در بن بست های تو در تو، از سینما تا حوزه کتاب و تئاتر/ تحلیل اقتصادی رویداد‌های هنری ایران در سال 1403

ابزار جدید تحریم های ترامپ

پیش‌بینی جالب یک اقتصاددان درباره قیمت دلار در سال 1404

25 درصد مشترکان برق مصرف بالا دارند

پیشنهاد غیرمنتظره پوتین برای بحران اوکراین

حضور قالیباف در راهپیمایی روز قدس+ عکس

طنز تلخ شوروی؛ وقتی حقیقت جرم می‌شود

1404؛ سال سقوط یا نجات؟ ایران در دو راهی بحران و تغییر

خبر مهم برای صاحبان خودروهای لوکس؛ مبلغ مالیات در 1404 مشخص شد

استیضاحی که نرخ ارز را کاهش نداد

جزئیات وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محورهای مسدود در روز جمعه

امکان خرید 10 متر مسکن با وام جدید 1.3 میلیاردی

فقط 20 روز فرصت کاشت دارید؛ ارسال یکروزه و سریع به سراسر ایران

هجوم سرمایه‌گذاران مسکن به این منطقه+ جدول

المیادین: ایران از طرف قدرت‌های منطقه‌ای مذاکره نمی‌کند

قیمت طلا امروز جمعه 8 فروردین 1404/ قیمت طلا دوباره سقف زد+ جدول

رشد اقتصادی در سراشیبی

آیا بورس در سال 1404 به پیشتاز بازار‌های مالی تبدیل می‌شود؟

تشکیل سبد بهینه تأمین مالی راهکاری برای رشد 8 درصدی اقتصادی ایران

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی