بازار آریا

آخرين مطالب

خداحافظی تلخ بورس با سال 1403 اقتصاد ایران

خداحافظی تلخ بورس با سال 1403
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تابناک /بورس تهران در آخرین روز کاری سال 1403 با افت شاخص‌ها به کار خود پایان داد. در حالی که بازار ارز و طلا رشد قابل توجهی را تجربه کردند، بازار سهام تحت تأثیر تحولات داخلی و خارجی و ادامه محدودیت‌های معاملاتی، روزی پرنوسان و نزولی را پشت سر گذاشت. 
بازار سرمایه در آخرین روز کاری سال 1403 با افت قابل توجهی مواجه شد. این در حالی است که در سایر بازار‌ها از جمله ارز، طلا و سکه، قیمت‌ها روند افزایشی داشتند.
معاملات روز سه‌شنبه (28 اسفندماه 1403) در حالی پایان یافت که شاخص کل بورس تهران با کاهش 34 هزار و 345 واحدی، به سطح 2 میلیون و 709 هزار واحد عقب‌نشینی کرد. شاخص هم‌وزن نیز با افت 9 هزار و 55 واحدی همراه شد و شاخص آزاد شناور بیش از 44 هزار واحد کاهش یافت.
روند نزولی بورس در اسفندماه
بررسی عملکرد بورس در اسفندماه نشان می‌دهد که شاخص کل طی این ماه با افتی حدود 10 هزار واحدی مواجه شد. سهامداران در حالی سال را به پایان رساندند که بازدهی مطلوبی در سبد سرمایه‌گذاری خود مشاهده نکردند. یکی از مهم‌ترین رویداد‌های اثرگذار بر بازار سرمایه در این دوره، برکناری همتی وزیر اقتصاد، پس از استیضاح مجلس بود. تصمیمی که به باور بسیاری از فعالان بازار، شوک قابل‌توجهی به بورس وارد کرد.
بازار
به گزارش تابناک، سهامداران معتقدند که حمایت‌های وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در دوره مدیریت همتی، از مهم‌ترین عوامل حفظ تعادل بورس بود و برکناری وی، نگرانی‌هایی را در میان فعالان این حوزه ایجاد کرد. در همین حال، انتظار معامله‌گران برای تسهیل‌گری سازمان بورس نیز بی‌نتیجه ماند و محدودیت دامنه نوسان تا پایان سال ادامه داشت، بدون آنکه دامنه 5 درصدی مدنظر فعالان بازار اجرایی شود.
علاوه بر این، افت ارزش معاملات و رکود بازار تحت تأثیر عواملی نظیر تشدید محدودیت‌های معاملاتی، رکود اقتصادی، مشکلات بنگاه‌های بورسی و تعطیلی‌های مکرر ناشی از تحولات سیاسی، قطعی برق و گاز بوده است. این شرایط باعث شد تا بورس در یکی از حساس‌ترین دوره‌های خود با چالش‌های جدی مواجه شود.
بنابراین با توجه به تغییرات مدیریتی سال آینده در وزارت اقتصاد، مشخص نیست که آیا سال پیش رو تغییری در وضعیت بورس ایجاد می‌شود یا خیر. اما آنچه واضح است، نیاز بازار به اقدامات حمایتی و سیاست‌های شفاف برای بازگرداندن اعتماد سرمایه‌گذاران است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281524/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار سید حسن خمینی با مهدی کروبی+ عکس

ادعای آکسیوس درباره محتوای نامه رئیس جمهور آمریکا به ایران

اوکراین توقف حمله به زیرساخت‌های روسیه را پذیرفت

برنامه ویژه چین برای نجات اقتصاد

آغاز فروش بلیت هواپیما برای نیمه دوم تعطیلات+ جزئیات

پیش بینی گلدمن ساکس برای طلا تا پایان 2025

کامیون عراقی در کرز پرویزخان آتش گرفت+ جزئیات

پیک نوروزی ممنوع است

اهرم تازه چین برای نفوذ در خلیج فارس

جزئیات تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری

ژاپن نوروز را تبریک گفت

سال 1404 خانه بخریم یا نخریم؟

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تا پایان فروردین

تکرار ادعاهای ضد ایرانی از سوی ترامپ

جنگنده‌های آمریکایی به صعده و صنعا حمله کردند

گوترش خواستار آتش‌بس در غزه شد

توضیح مهم وزیر کشور درباره تأمین کالاهای ضروری در ایام نوروز و رمضان

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

زمان عرضه گوشی تاشو اقتصادی سامسونگ+ عکس

یامین‌پور: ما مشت آخر را به آمریکا می‌زنیم و وارث جهان خواهیم شد

میرسلیم: همه می‌دانند که ما گرفتار مشکلات اقتصادی مزمن شده‌ایم

ترامپ تلفنی با زلنسکی گفت‌و‌گو کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد حکم انتصاب صادر کرد

شهروندان صرفه‌جو در مصرف آب پاداش می‌گیرند

سال شکوهمند ماسک

تعلیق وب سایت‌های فروش بلیط هواپیما بخاطر گران فروشی

دلار رکوردشکنی و به 3500دلار خواهد رسید

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 | خودرو در سال جدید گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 / خودرو گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو برای 1404

ماسک: افراد بد قصد جانم را دارند

حقوق کارگران چقدر افزایش یافت؟

خرید نهال گردو لیبل دار جهاد کشاورزی از نهال سبز با قیمت استثنایی 59 هزار تومان و نهال میوه 30 هزارتومان و تحویل 24 ساعته!

پنیر لیقوان اصل رو اینطوری بشناس!!

قیمت طلا در مسیر 3500 دلار

تشریح وضعیت تامین کالاهای اساسی از سوی وزیر کشور

وزیر نیرو: حال منابع آبی کشور خوب نیست

بلومبرگ مدعی حمله زمینی اسرائیل به غزه شد

ادعای جدید ایلان ماسک/ قصد جانم را دارند

این کشور‌ها به دنبال نرم‌افزار جاسوسی اسرائیلی هستند

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری تا پایان فروردین 1404

درخواست مهم رئیس جمهور از مردم در آستانه نوروز

کاخ سفید درباره گفت‌و‌گوی ترامپ و پوتین توضیحات جدید داد

وانت‌های زامیاد بر اساس ضوابط سازمان استاندارد تولید می‌شوند

پیش‌شرط‌های صعود بورس در سال 1404 چیست؟

بخشنامه مهم وزارت کار درباره دستمزد 1404 کارگران

رکورد عجیب این محصول خجالتی ایران خودرو/ پایه‌های گروه پژو بدون پارس لرزید

مذاکرات مخفیانه اطرافیان ترامپ با مخالفان زلنسکی افشا شد

افزایش عوارض خروج از کشور در بودجه 1404

قیمت طلا به قله رسید/ خریداران طلا بخوانند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی