بازار آریا

آخرين مطالب

چالش های بازار سرمایه ماندگار است؟ اقتصاد ایران

چالش های بازار سرمایه ماندگار است؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اقتصادنیوز : سال 1403 با تمام فراز و نشیب‌هایش به پایان رسید و حالا باید منتظر ماند و دید که سال 1404 چه فرصت‌ها و چالش‌هایی را برای بازارهای مالی به همراه خواهد داشت.
بازار سرمایه در 28 اسفندماه 1403 با افت محسوسی همراه بود ؛ به نحوی که شاخص کل بورس ریزش 34 هزار واحدی را تجربه کرد و در آخرین روز معاملاتی از سال 1403 تمامی شاخص های بورسی قرمزپوش ماندند.
در روزی که گذشت؛ شاهد خروج پول حقیقی از بازار سهام بودیم و این نقدینگی به سمت بازار طلا و ارز در مسیر حرکت است.
در داد و ستدهای امروز شاهد افت کاهش ارزش معاملات خرد و کل بودیم؛ همچنین 90 درصد نمادها در بازار امروز منفی معامله شدند و 10 درصد دیگر مثبت ماندند.
سرمایه گذاران بورسی در شک و تردید ماندند
پیمان شوریابی – کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با اکوایران گفت: آخرین روز کاری بورس در سال 1403 تحت‌تأثیر اخبار سیاسی و امنیتی منطقه خاورمیانه، به‌ویژه نگرانی‌ها از گسترش جنگ یمن، با نوسانات منفی قابل‌توجهی همراه بود.
وی در ادامه افزود: این شرایط باعث شد سرمایه‌گذاران با تردید بیشتری نسبت به آینده بازار تصمیم‌گیری کنن؛ از سوی دیگر، تعطیلات طولانی عید نوروز نیز عاملی شد تا برخی از فعالان بازار ترجیح دهند با نقد کردن دارایی‌های خود و یا تبدیل به طلا، از ریسک‌های احتمالی تعطیلات در امان بمانند.
این فعال بازار سهام تصریح کرد: در همین حال، بازارهای دلار و طلا در آخرین روز کاری سال، رشد قابل‌توجهی را تجربه کردند.
بازار طلا؛ مقصد اصلی سرمایه‌گذاری
به گفته شوریابی؛ افزایش حجم معاملات و نوسانات بالا در این بازارها نشان‌دهنده تمایل سرمایه‌گذاران به حرکت به سمت دارایی‌های امن‌تر نظیر طلا بود. به نظر می‌رسد که همچنان طلا، به‌عنوان مقصد اصلی سرمایه‌گذاری، جذابیت بیشتری نسبت به سایر بازارهای موازی دارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با این حال، نگاه به آینده بازار بورس همچنان امیدوارانه است. در صورتی که شرایط سیاسی و امنیتی منطقه‌ای آرام‌تر شود، این احتمال وجود دارد که بورس بتواند بار دیگر مانند پاییز سال 1403، یک رشد قدرتمند را تجربه کند و تجربه گذشته نشان داده است که آرامش در فضای کلان اقتصادی و سیاسی، می‌تواند انگیزه بیشتری برای بازگشت سرمایه‌گذاران به بازار سهام ایجاد کند.
چالش های بازارسرمایه ماندگار است؟
این تحلیلگر بازارسرمایه در نهایت گفت: در مجموع، سال 1403 با تمام فراز و نشیب‌هایش به پایان رسید و حالا باید منتظر ماند و دید که سال 1404 چه فرصت‌ها و چالش‌هایی را برای بازارهای مالی به همراه خواهد داشت.

بازار آریا


بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281469/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی؛اولویت لرستان در سال 1404

زیباکاری تهران در دقیقه 90

معادله بقا در بازارها

تکالیف قانونی مرتبط با قانون بودجه سال 1404 در قبال اعطای تسهیلات به بانک‌های عامل ابلاغ شد

با اعتماد دولت به بخش خصوصی، رشد اقتصاد ملی را فراگیر، مستمر و پایدار خواهیم ساخت

ترامپ و زلنسکی توافق کردند+ جزئیات

انصارالله یمن: همچنان از عبور کشتی‌های آمریکایی در باب‌المندب جلوگیری می‌کنیم

چرا سری ایکس 55 پرو محبوب هستند؟

تولید نیسان آبی متوقف می‌شود؟

ارزش ریال از افغانی کمتر شد!

سرپرست وزارت اقتصاد درباره پرداخت آخرین حقوق چه گفت؟

تخلفات رانندگی با پهپاد کنترل می‌شود

ترامپ و زلنسکی بر سر چه چیزی توافق کردند؟

یامین‌پور: در راند آخریم | مشت آخر را به آمریکا می‌زنیم و وارث جهان خواهیم شد

118 سال رشد اقتصادی ایران؛ از سقوط‌های سنگین تا جهش‌های تاریخی+ نمودار

پیام تبریک پوتین به پزشکیان

رشد اقتصادی ایران از سال 1286 تا تابستان 1403+ نمودار

دیدار سید حسن خمینی با مهدی کروبی+ عکس

ادعای آکسیوس درباره محتوای نامه رئیس جمهور آمریکا به ایران

اوکراین توقف حمله به زیرساخت‌های روسیه را پذیرفت

برنامه ویژه چین برای نجات اقتصاد

آغاز فروش بلیت هواپیما برای نیمه دوم تعطیلات+ جزئیات

پیش بینی گلدمن ساکس برای طلا تا پایان 2025

کامیون عراقی در کرز پرویزخان آتش گرفت+ جزئیات

پیک نوروزی ممنوع است

اهرم تازه چین برای نفوذ در خلیج فارس

جزئیات تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری

ژاپن نوروز را تبریک گفت

سال 1404 خانه بخریم یا نخریم؟

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تا پایان فروردین

تکرار ادعاهای ضد ایرانی از سوی ترامپ

جنگنده‌های آمریکایی به صعده و صنعا حمله کردند

گوترش خواستار آتش‌بس در غزه شد

توضیح مهم وزیر کشور درباره تأمین کالاهای ضروری در ایام نوروز و رمضان

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

زمان عرضه گوشی تاشو اقتصادی سامسونگ+ عکس

یامین‌پور: ما مشت آخر را به آمریکا می‌زنیم و وارث جهان خواهیم شد

میرسلیم: همه می‌دانند که ما گرفتار مشکلات اقتصادی مزمن شده‌ایم

ترامپ تلفنی با زلنسکی گفت‌و‌گو کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد حکم انتصاب صادر کرد

شهروندان صرفه‌جو در مصرف آب پاداش می‌گیرند

سال شکوهمند ماسک

تعلیق وب سایت‌های فروش بلیط هواپیما بخاطر گران فروشی

دلار رکوردشکنی و به 3500دلار خواهد رسید

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 | خودرو در سال جدید گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 / خودرو گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو برای 1404

ماسک: افراد بد قصد جانم را دارند

حقوق کارگران چقدر افزایش یافت؟

خرید نهال گردو لیبل دار جهاد کشاورزی از نهال سبز با قیمت استثنایی 59 هزار تومان و نهال میوه 30 هزارتومان و تحویل 24 ساعته!

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی