بازار آریا

آخرين مطالب

تقویت روابط اقتصادی با اقلیم کردستان عراق در دستور کار است گزارش ویژه

تقویت روابط اقتصادی با اقلیم کردستان عراق در دستور کار است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - استاندار کردستان گفت: ایجاد مناسبات اقتصادی با اقلیم کردستان عراق مورد توجه ویژه ما قرار گرفته و تقویت روابط اقتصادی با اقلیم کردستان عراق در دستور کار ما است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ارسلان ازهاری، امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم اسفند_ در سیزدهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: در شش ماه اخیر که در استان حضور یافته‌ام سعی کرده‌ایم که در بخش‌های مختلف ریل‌گذاری داشته باشیم و طبق برنامه عمل کنیم.
وی افزود: در بخش سرمایه‌گذاری، تلاش‌هایی در استان صورت گرفته اما هنوز بستر لازم برای حضور سرمایه‌گذاران در استان فراهم نشده است.
استاندار کردستان گفت: ما مذاکرات متعددی را با سرمایه‌گذاران مختلف داشته‌ایم تا بیایند و در استان سرمایه‌گذاری کنند.
زره‌تن لهونی تاکید کرد: ایجاد مناسبات اقتصادی با اقلیم کردستان عراق مورد توجه ویژه ما قرار گرفته و تقویت روابط اقتصادی با اقلیم کردستان عراق در دستور کار ما قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در این راستا از استانداران اقلیم کردستان عراق دعوت خواهیم کرد که به استان کردستان سفر کنند و همچنین ما نیز به اقلیم سفر خواهیم کرد.
استاندار کردستان اضافه کرد: تلاش ما این است که بستر را برای حضور سرمایه‌گذاران اقلیم کردستان عراق فراهم کنیم و دستگاه‌ها نیز باید به صورت جدی در این حوزه همکاری کنند.
زره‌تن لهونی تصریح کرد: در 45 روز ابتدایی سال آینده با همه مدیران دستگاه‌های اجرایی به صورت شخصی نشست خواهم داشت و گزارشی از عملکرد آن‌ها را در سال گذشته خواهم گرفت.
تخصیص 66 درصدی اعتبارات عمرانی استانی کردستان وی به آمار و عملکرد تحقق اعتبارات عمرانی استان کردستان در سال جاری اشاره و تصریح کرد: تاکنون در حوزه پروژه‌های عمرانی استانی 66 درصد تخصیص داشته‌ایم که جزو پنج استان اول کشور قرار گرفتیم.
استاندار کردستان با بیان اینکه در حوزه اعتبارات ملی عمرانی نیز تخصیص استان 61 درصد بوده است، اضافه کرد: تخصیص اعتبارات هزینه‌ای استان نیز 110 درصد تحقق یافته که رقمی بالغ بر 1505 میلیارد بوده و توانستیم ماده 50 تمام ادارات (21 دستگاه اصلی) را پرداخت کنیم.
زره‌تن لهونی به شهرک 53 هکتاری گلخانه قروه نیز اشاره و عنوان کرد: فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای شهرک گلخانه‌ای قروه اعلام شده است که پیشنهاد می‌کنم فعلاً این فراخوان لغو شود و زمین را قطعه بندی کرده و به فارغ التحصیلان کشاورزی فاقد شغل واگذار شود.
وی افزود: اگر در زمان تعیین شده این مسئله عملی نشد سپس از سرمایه‌گذار دعوت می‌شود که در این پروژه سرمایه‌گذاری کند.
کد خبر 850384

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281445/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در جستجوی ابر انسان

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

اظهارات ‌کم‌سابقه روحانی معروف روی آنتن تلویزیون

رقابت پنهان در آسیای مرکزی/ روسیه در تنگنا، آمریکا در کمین!

پیش‌بینی مهم یک کارشناس اقتصادی؛ منتظر چه قیمتی برای دلار باشیم؟

سرمایه‌گذاری؛ موتور محرکه تولید و رشد اقتصادی

حسن پور: حمایت از تولیدکنندگان داخلی از ارکان اصلی تقویت سرمایه‌گذاری است

عیدی‌های قرآنی آب می‌روند؛ وقتی «تورم» سفره نوروز را کوچکتر می‌کند

بازار سرمایه در سال 1403؛ از ناامیدی تا امیدواری/ بورس در سال 1404 صعودی می‌شود؟

مهاجری: صاحبان حرفهای "مهمل" و "پوچ" ، با شعار سال چه خواهند کرد؟

«رونق تولید» کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است

طلای جهانی با عبور از مرز 3000 دلار رکورد زد

اعلام آمادگی طالبان برای مذاکره با آمریکا

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

آکسیوس مدعی مذاکره آمریکا و اسرائیل درباره ایران شد

سخنرانی رهبر انقلاب فردا صبح برگزار می‌شود

شرق لبنان مورد حمله قرار گرفت

شطرنج بزرگ در آسیای مرکزی/ بازی چندگانه روسیه با چین و آمریکا؛ متحدان قدیم رقیب شدند

نشان روی کُت پزشکیان هنگام خواندن پیام نوروزی چه بود؟+ عکس

سرمایه‌گذاری هوشمندانه موتور محرک تولید ملی است

سرمایه‌گذاری برای تولید، ترجمان اصول اقتصادی قانون اساسی است

اسرائیل عملیات زمینی در غزه را آغاز کرد

یمن با موشک فلسطین اشغالی را هدف گرفت

تحقق اقتصاد قدرتمند نیازمند عزم ملی و سیاست‌گذاری‌های صحیح است

شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» راه‌حل رفع مشکلات اقتصادی کشور است

شاخص کلیدی عملکرد (KPI) همه مسئولین باید به نقش آن‌ها در افزایش تولید ناخالص داخلی (GDP) متصل و مرتبط شود

وزیر به قطع برق ورزشگاه آزادی واکنش نشان داد

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

جدول قیمت خودروهای کارکرده امروز پنجشنبه 30 اسفند 1403 / ال90، پژو206 و ساندرو چند؟

اطلاعیه شرکت برق درباره خاموشی ورزشگاه آزادی

تاکید سازمان ملل بر آتش‌بس در غزه

دولت پزشکیان برای حذف یارانه این دهک ها رسما اقدام کرد + نحوه استعلام

جنگنده‌های آمریکایی به صعده حمله کردند

خوشحالی پزشکیان بعد از گلی که آفساید بود+ فیلم

ایران برابر امارات به پیروزی رسید

تبریک نوروزی رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس

تازه‌ترین برنامه اوپک پلاس برای جبران مازاد عرضه نفت

اردوغان به بازداشت اکرم امام‌اوغلو واکنش نشان داد

تصادف زنجیره‌ای 9 مصدوم بر جا گذاشت

کارت سوخت امشب شارژ می‌شود

روسیه قصد حمله به آلمان را دارد؟

اسفند پرهیجان برای بازار طلا و ارز

توضیحات زلنسکی درباره دور جدید مذاکرات در ریاض

رالی قیمت خودرو در سال 1403/ شاهین در قله، دنا در سراشیبی

افزایش قیمت سوخت هواپیما

بهترین گوشی های اقتصادی برای گیم در سال جدید

60 لیتر سهمیه بنزین فروردین بامداد جمعه شارژ می‌شود

کارگران صنعتی با کمتر از این حقوق کار نمی‌کنند

نقشه چین برای عربستان و امارات/ رمزگشایی از مانور پکن در خلیج فارس

ماجرای قتل نوجوان 16 ساله در جاده چه بود؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی