بازار آریا

آخرين مطالب

نامه ایران به شورای امنیت در واکنش به تهدیدات ترامپ اقتصاد ایران

نامه ایران به شورای امنیت در واکنش به تهدیدات ترامپ
  بزرگنمايي:

بازار آریا - فارس : در پی تهدیدات ترامپ و مقامات آمریکایی، سفیر ایران در سازمان ملل نامه‌ای به شورای امنیت نوشت.
در این نامه آمده است: متعاقب دستور دولت متبوعم و در ادامه نامه مورخ 11 فوریه 2025، مایلم نگرانی عمیق و محکومیت قاطع خود را نسبت به اظهارات خصمانه اخیر مقامات ارشد دولت ایالات متحده آمریکا، از جمله رئیس جمهور این کشور، ابراز کنم. این اظهارات در حالی مطرح شده است که ایالات متحده آمریکا در اقدامی مذبوحانه، درصدد توجیه غیرقانونی اعمال تجاوزکارانه و جنایات جنگی خود علیه یمن بوده و ضمن ایراد اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران، آشکارا به تهدید به توسل به زور علیه ایران پرداخته است. در نامه فوق عنوان شده است: این ادبیات تحریک‌آمیز، نقض آشکار اصول اساسی حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده 2(4) آن است که تهدید یا استفاده از زور علیه دولت‌های مستقل را ممنوع می‌کند.
با عنایت به این نقض فاحش حقوق بین‌الملل، جمهوری اسلامی ایران قاطعانه این اظهارات بی‌پروایانه و تحریک‌آمیز را رد و محکوم می‌کند. ایران از شورای امنیت می‌خواهد که موضعی شفاف و اصولی در محکومیت این لفاظی‌های تنش‌آفرین اتخاذ نموده و از ایالات متحده آمریکا بخواهد که به تعهدات خود ذیل منشور ملل متحد پایبند باشد. همان‌گونه که بارها تأکید کرده‌ایم، عادی‌سازی تهدید به توسل به زور، موجب ایجاد رویه‌ای خطرناک می‌شود و مخاطرات جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی به همراه دارد. شورای امنیت نباید در برابر چنین تحریکات آشکاری سکوت کند.نماینده ایران در این نامه می‌افزاید: جمهوری اسلامی ایران در عین پایبندی به تعهدات خود در قبال صلح و امنیت بین‌المللی، قاطعانه از حاکمیت، تمامیت ارضی و منافع ملی خود در چارچوب حقوق بین‌الملل در برابر هرگونه اقدام خصمانه دفاع خواهد کرد. جمهوری اسلامی ایران هشدار می‌دهد که هرگونه اقدام تجاوزکارانه، پیامدهای وخیمی در پی خواهد داشت، که مسئولیت کامل آن بر عهده ایالات متحده آمریکا خواهد بود.
در این نامه بیان شده است: جمهوری اسلامی ایران قاطعانه تجاوز نظامی اخیر و استفاده غیرقانونی از زور علیه یمن توسط ایالات متحده آمریکا و بریتانیا را محکوم می‌کند. این اقدامات نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی یمن بوده و برخلاف حقوق بین‌الملل، منشور ملل متحد و قطعنامه‌های مرتبط شورای امنیت است و در نتیجه، تهدیدی جدی برای صلح و ثبات منطقه‌ای محسوب می‌شود.
در نامه ایران به شورای امنیت آمده است: جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان عضوی مسئولیت‌پذیر در جامعه بین‌المللی، همواره به تعهدات خود ذیل حقوق بین‌الملل، ازجمله مفاد قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد پایبند بوده و از ایمنی و امنیت ناوبری دریایی حمایت کرده است. ایران هرگونه نقض تحریم‌های تسلیحاتی یا مشارکت در تشدید درگیری در یمن یا هر نقطه دیگر را به‌طور قاطعانه رد می‌کند. جنبش انصارالله و مقامات یمنی، مستقلانه در تصمیم‌گیری و اقدامات خود عمل می‌کنند و تأکید دارند که عملیات آن‌ها در حمایت از مردم غزه و در واکنش به نقض حاکمیت و تمامیت ارضی یمن صورت می‌گیرد
در نامه مذکور آمده است: همچنین، موقع را مغتنم شمرده و مجدداً ادعاهای نادرست و بی‌اساس نمایندگان ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص یمن، و نیز اتهامات مطرح‌شده از سوی بریتانیا و فرانسه مبنی بر فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران در منطقه، که در جلسه علنی شورای امنیت در تاریخ 6 مارس 2025 ذیل دستور کار «وضعیت خاورمیانه» (نشست 9873) مطرح شد، را به‌طور کامل رد می‌کنم. این اتهامات کاملاً بی‌اساس و فاقد هرگونه اعتبار است.
در این نامه آمده است: جمهوری اسلامی ایران این ادعاهای بی‌پایه را تلاشی عامدانه و حساب‌شده از سوی این سه کشور برای منحرف ساختن افکار عمومی از همدستی آن‌ها در نسل‌کشی و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در غزه و سایر ملت‌های منطقه، و همچنین شکست این کشورها به‌عنوان اعضای دائم شورای امنیت در پاسخگو ساختن رژیم صهیونیستی و وادارسازی آن به پایبندی به صلح و امنیت منطقه‌ای تلقی می‌کند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281097/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش اردوغان به نقض آتش‌بس توسط اسرائیل

پلمب 122 مرکز بهداشتی متخلف در تهران

افزایش کارت سوخت جایگاه ها متناسب با تقاضای بنزین

گزارش فارس از حمله مجازی به ناو زاگرس

شهرهای چندملیتی؛ موتورهای محرک پیشرفت و تحول کشورها

کنترل تورم و توسعه تجارت منطقه‌ای کلید رشد اقتصادی در 1404

مصرف بنزین اوج گرفت؛ بیش از 144 میلیون لیتر در یک روز

رئیس‌جمهور این کشور مورد سوءقصد قرار گرفت

ظریف: اجازه نمی‌دهیم آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها ما را جنگ‌طلب معرفی کنند

ترامپ قصد تعامل با ایران را دارد؟

نماینده شیراز: ملی شدن صنعت نفت باعث تقویت روحیه خودباوری و هویت ملی شد

تأیید شهادت تعدادی از فرماندهان حماس

بحران در سد کرج

گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و پوتین در این ساعت

صنعا دخالت ایران را در تصمیم‌های یمن رد کرد

تلاش 2 کشور برای پایان دادن به جنگ غزه

صدور دو مجوز سرمایه‌گذاری خارجی جدید در خراسان جنوبی

وزیر پیشنهادی اقتصاد در این تاریخ معرفی می شود

چالش های بازار سرمایه ماندگار است؟

طوفان در بازار رمزارزها؛ تتر رکوردشکنی کرد!

زنان 3 استان مردان را از صنعت کنار زدند!

جنگ روانی آمریکا علیه بازار ایران

وحدت و همدلی سرلوحه برنامه های دولت چهاردهم است

مجری مراسم اسکار 2026 کیست؟

القاصی‌مهر: سه پرونده مهم قاچاق سوخت به دادگاه جرایم اقتصادی ارجاع شد

پاسخ حسن یزدانی به حواشی صحبت هایش در برنامه کامران نجف زاده + ویدیو

آل اسحاق: 60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

علل افزایش قیمت‌ در بازارهای ارز و طلا

زندگی طلبه‌ها سریال شد!

نبرد حماسی ایران برای حاکمیت بر نفت

بازگشت وزیر مستعفی نتانیاهو به کابینه

توصیه‌هایی درباره خرید مجازی خدمات سفر/ به این پسوندها دقت کنید

میزان یارانه پرداختی دارو و شیر خشک اعلام شد

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: 60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

قوی‌ترین رنو 5 جهان از راه رسید/ تصاویر

3 روز نخست سفرهای نوروزی چند تلفات جاده‌ای داشت؟

پزشکیان به ظریف تسلیت گفت

هشدار به خریداران طلا؛ حباب آب‌شده به بیش از 10 درصد رسید

روایت عارف از انتخاب سکاندار تازه وزارت اقتصاد: برخورد کردیم به تعطیلات عید!

3 پرونده قاچاق سوخت تهران در دادگاه اخلال‌گران نظام اقتصادی

همت همگانی پشتوانه تحول و پیشرفت همدان است

تقویت روابط اقتصادی با اقلیم کردستان عراق در دستور کار است

گرانی در بازار ایلام غوغا می کند

سریال شدن زندگی طلبه‌ها؛ از «پرده‌نشین» تا «مرهم»

عوامل مؤثر بر قیمت ورق فومیزه در سال 1404

این افراد تا پایان نوروز میهمان پلیس می‌مانند

ابلاغ پروتکل‌های ارائه خدمات درمانی به مصدومان چهارشنبه‌سوری

17 طرح زیبای فرش / رکوردار فروش 1403

آمادگی روسیه برای اجرای برنامه تعدیل کاهش عرضه داوطلبانه اوپک‌پلاس

قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا؛ گران ترین سواری داخلی چند؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی