بازار آریا

آخرين مطالب

ترامپ امروز سه‌شنبه با پوتین درباره پایان دادن به جنگ اوکراین صحبت می‌کند؛

روسیه تضمین‌های آهنین می‌خواهد اقتصاد جهان

روسیه تضمین‌های آهنین می‌خواهد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - دنیای‌اقتصاد: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که قصد دارد امروز سه‌شنبه (28اسفند) با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه صحبت کند و (پس از گفت‌وگوهای مثبت بین مقامات آمریکایی و روسیه در مسکو) درباره پایان دادن به جنگ در اوکراین با همتای روس خود گفت‌وگو کند.
«ناتان لین» و «جف میسون» در گزارش دیروز دوشنبه در رویترز نوشتند، ترامپ در جریان پرواز دیرهنگام از فلوریدا به منطقه واشنگتن به خبرنگاران در «ایر فورس وان» گفت: «می‌خواهیم ببینیم که آیا می‌توانیم به این جنگ پایان دهیم یا خیر؟ شاید بتوانیم، شاید هم نتوانیم، اما فکر می‌کنم شانس بسیار خوبی داریم. من روز سه‌شنبه با رئیس‌جمهور پوتین صحبت خواهم کرد. کارهای زیادی در چند روز گذشته انجام شده است.» ترامپ در تلاش است تا حمایت پوتین را از یک پیشنهاد آتش‌بس 30روزه که اوکراین هفته گذشته پذیرفته بود، جلب کند؛ زیرا هر دو طرف به حملات هوایی سنگین ادامه داده و روسیه به بیرون راندن نیروهای اوکراینی از کورسک نزدیک‌تر شد.
کرملین روز جمعه اعلام کرد که پوتین از طریق استیو ویتکاف، نماینده آمریکا که در مسکو در حال گفت‌وگو بود، پیامی درباره طرح آتش‌بس خود به ترامپ ارسال کرده و در آن «خوش‌بینی محتاطانه» درباره دستیابی به توافقی برای پایان دادن به درگیری‌های سه‌ساله ابراز کرده است. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین هم روز جمعه گفته بود که پس از پذیرفتن پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس موقت 30روزه، فرصت خوبی برای پایان دادن به جنگ روسیه می‌بیند. با این حال، زلنسکی همواره گفته است که حاکمیت کشورش قابل مذاکره نیست و روسیه باید سرزمین‌هایی را که تصرف کرده است، بازگرداند.
روسیه خواستار ضمانت‌های «آهنین» است
«لیدیا کِلی» هم دیروز دوشنبه در گزارشی در رویترز نوشت، معاون وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی که دیروز دوشنبه منتشر شد، گفت: روسیه در هر توافق صلح درباره اوکراین به دنبال تضمین‌های «آهنینی» خواهد بود مبنی بر اینکه کشورهای عضو ناتو کی‌یف را از عضویت در این ائتلاف خارج کرده و اوکراین بی‌طرف بماند. استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا روز یکشنبه پس از بازگشت از دیداری با پوتین که آن را «مثبت» توصیف کرد، گفت که انتظار می‌رود ترامپ با پوتین درباره راه‌های پایان دادن به جنگ سه‌ساله در اوکراین صحبت کند. «الکساندر گروشکو»، معاون وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با رسانه روسی ایزوستیا گفت که هرگونه پیمان صلح طولانی‌مدت درباره اوکراین باید خواسته‌های مسکو را برآورده کند. ایزوستیا به نقل از گروشکو گفت: «ما خواستار آن خواهیم بود که تضمین‌های امنیتی آهنین بخشی از این توافق‌نامه شود.» بریتانیا و فرانسه گفته‌اند که مایل به اعزام نیروی حافظ صلح برای نظارت بر هرگونه آتش‌بس در اوکراین هستند.
آنتونی آلبانیز، نخست‌وزیر استرالیا نیز گفت که کشورش نیز پذیرای درخواست‌ها است. گروشکو گفت: «مهم نیست که نیروهای ناتو تحت چه عنوانی در خاک اوکراین مستقر شوند: اتحادیه اروپا باشد یا ناتو یا در یک ظرفیت ملی.» وی افزود: «اگر آنها در آنجا دیده شوند، به این معنی است که آنها در منطقه درگیری مستقر شده‌اند و تمام عواقبش برای این گروه‌ها به‌عنوان طرف درگیری خواهد بود.» گروشکو گفت که استقرار ناظران غیرمسلح پس از جنگ تنها زمانی قابل بحث است که یک توافق‌نامه صلح انجام شود. گروشکو افزود: «ما می‌توانیم درباره ناظران غیرمسلح، یک ماموریت غیرنظامی که اجرای جنبه‌های فردی این توافق‌نامه را نظارت می‌کند یا مکانیسم‌های تضمینی صحبت کنیم.» امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در اظهاراتی که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که استقرار نیروهای حافظ صلح در اوکراین موضوعی است که کی‌یف تصمیم می‌گیرد و نه مسکو.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281091/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بورس زیر ضرب دو ریسک

کاهش دمای هوای تهران در این روز

بورس سرخ‌پوش به استقبال تعطیلات نوروز رفت

هشدار فراجا درباره وعده‌های اعزام به خارج

ارزش معاملات صندوق های طلا از 5.7 همت عبور کرد

سازمان هدفمندسازی: 5.4 همت یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

ریزش سنگین بورس در آخرین روز کاری 1403

این خودروها تا پایان تعطیلات در پارکینگ توقیف می‌مانند

بیانیه حماس درباره شهادت 4 شخصیت سیاسی

دوربین‌های طرح ترافیک در پایتخت از این ساعت خاموش می‌شوند

ساخته جدید مهران مدیری رونمایی شد

خودزنی به سبک آمریکایی؛ رونمایی از سلاح ترامپ علیه پکن

ساعت رسمی در سال 1404 تغییر می‌کند؟

رئیس اتحادیه خشکبار: کمبود آجیل نداریم

حق بیمه کارفرمایی کارگران ساختمانی افزایش یافت

هشدار به خریداران طلا

عراقچی در آخرین نشست سخنگویی 1403+ فیلم

تأیید شهادت 4 نفر از مسئولان دولتی فلسطین

پنجاه و نهمین شماره نشریه خط زندگی منتشر شد

کشف 20 هزار و 600 عدد انواع مواد محترقه خارجی غیر مجاز در اردبیل

روابط اقتصادی با اقلیم کردستان عراق تقویت شود

دلیل افزایش نجومی قیمت طلا افشا شد

دلیل افزایش قیمت‌ در بازارهای ارز و طلا چیست؟

تکذیب ادعای جنجالی شبکه سعودی درباره شناور ایرانی

آیت الله نوری همدانی: عدم تعهد رژیم کودک کش صهیونیستی درس عبرتی برای همگان است

دوئل قیمت دلار و تتر در بازار ارز

بازار طلا دست به عصا شد؛ قیمت سکه تغییر فاز می‌دهد؟

مرگ سیاستمدار مشهور و ستاره موسیقی در سانحه سقوط هواپیما

تحولات غزه روسیه را نگران کرد

فهرست کشیک نوروزی بانک‌ها در تعطیلات

نماینده مجلس: وزارت جهاد کشاورزی نمی‌تواند از تامین امنیت غذایی شانه خالی کند

حق بیمه شخص ثالث اعلام شد

راهکارهایی برای جمع‌آوری نقدینگی/رئیس بانک مرکزی پاسخگو باشد

آغاز اجرای توافق تجارت آزاد ایران و اوراسیا از 25 اردیبهشت

سقف تسهیلات مسکن افزایش یافت

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خلیل‌آباد با استفاده از نشاندار کردن مالیات

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان معرفی شد‌‌

گشایش اقتصادی برای 170 هزار مرزنشین کرمانشاه

تاثیر احداث یک شهرک صنعتی خصوصی در توسعه اقتصادی

تحلیل راهبردی پیرامون "تهدید ترامپ، تنگه هرمز و نبرد نامتقارن: تحلیل استراتژیک نظامی ایران در سایه فشارهای بین‌المللی"

مسیر 17 ساعته کیش به تاجیکستان چند؟ + عکس

قیمت مرغ و گوشت قرمز امروز 28 اسفند 1403

اطلاعیه سازمان مالیاتی درباره بند (ت) تبصره 6 قانون بودجه

جزئیات فعالیت میادین میوه و تره‌بار در تعطیلات نوروز اعلام شد

پیام نوروزی پزشکیان به رئیس‌جمهوری تاجیکستان

عارف زمان معرفی گزینه پیشنهای وزارت اقتصاد را اعلام کرد

نظر عضو کارفرمایی شورایعالی کار در خصوص افزایش 45درصدی حقوق کارگران

بورس 1403 با ریزش تمام شد

اظهارات عارف درباره معرفی وزیر اقتصاد

اکرمی: وزارت اقتصاد به من پیشنهاد نشده و نمیخواهم هم پیشنهاد شود

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی