بازار آریا

آخرين مطالب

مهربانی در آستانه نوروز؛ توزیع 1000 بسته معیشتی به همت خیرین و بنیاد گلستان / کمک به خانواده‌های نیازمند، تجلی همدلی در روزهای سخت اقتصادی گزارش ویژه

مهربانی در آستانه نوروز؛ توزیع 1000 بسته معیشتی به همت خیرین و بنیاد گلستان / کمک به خانواده‌های نیازمند، تجلی همدلی در روزهای سخت اقتصادی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - همزمان با ولادت باسعادت امام حسن مجتبی(ع)، ماه مبارک رمضان و در آستانه نوروز 1404، آیین توزیع 1000 بسته معیشتی با همت بنیاد گلستان و مشارکت جمعی از خیرین و نیکوکاران، به اهتمام خیریه مردمی عطر یاس نبوی در سالن شاد زیست برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، 
نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به دستورات الهی در قرآن کریم، توزیع عادلانه ثروت میان مردم را یکی از تکالیف الهی دانست و بر ضرورت پرهیز از پول‌پاشی‌های بیهوده و اسراف تأکید کرد.
آیت‌الله لطف‌الله دژکام، با یادآوری آیاتی از قرآن کریم گفت: خداوند در قرآن کریم، سفارش کرده است که نعمات را بین مردم عادلانه تقسیم کنیم لذا یکی از وظایف مسلم، مسلمانان و پیروان قرآن توزیع عادلانه ثروت است. وی، توزیع عادلانه ثروت را یکی از سخت‌ترین کارهایی دانست که در طول تاریخ بشری، برخی از انسان‌ها می‌خواستند انجام دهند اما توفیق کمی در این زمینه حاصل کرده‌اند.
آیت‌الله دژکام با بیان اینکه خداوند رزق و روزی را به انسان‌ها اعطا می‌کند اما پخش عادلانه آن را در اجتماع به عنوان تکلیف به انسان‌ها مقدر کرده است، گفت: امروز مشاهده می‌کنیم برخی کشورها مدعی هستند که به دنبال توزیع عادلانه ثروت بین مردم هستند اما حتی در انجام این کار در کشور خودشان هم عاجز مانده‌اند. اگر کسی ادعا دارد کدخدای دنیاست، مسلماً باید به این مسائل در تمام نقاط دنیا توجه داشته باشد اما در این زمینه توفیقی ندارند.
امام جمعه شیراز یادآور شد: دولت‌های کمونیستی، سوسیالیستی، لیبرال دموکراسی و... هر کدام مدعی بودند که دنبال توزیع عادلانه ثروت بین مردم هستند، اما در عمل مشاهده کردیم که هیچکدام نه تنها موفق نشدند بلکه در این راه ظلم‌های زیادی هم به مردمان کشورهایی که در آن‌ها حاکم بودند، اعمال کردند.
وی بیان کرد: در مکتب اسلام، امیدی داده شده است که در آخرالزمان و هنگام ظهور منجی، کار توزیع عادلانه ثروت به خوبی انجام می‌شود لذا باید عدالت آرمانی را صدا بزنیم.
آیت‌الله دژکام، اقدامات خیریه‌ها را در این زمینه مورد توجه قرار داد و افزود: این اقدامات تلاش‌های کوچکی است که نشان می‌دهد می‌توان از ثروتمندان پول گرفت و خرج نیازمندان کرد اما باید چه کار کنیم تا این مسئله به خوبی در سطح جامعه محقق شود و یکی از این اقدامات ارتقای سطح فرهنگ مردم است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اگر فرد ثروتمندی از فقر دیگران رنج نمی‌برد، مشکل دارد، گفت: در زمان ظهور امام زمان(عج) عقل بشر رشد می‌کند. انسان فرهیخته می‌داند که باید به فقرا رسیدگی کند. ممکن است برخی افراد پول داشته باشند اما این فرهنگ و فرهیختگی را نداشته باشند لذا ثروت خود را بیهوده اسراف می‌کنند.
وی، یکی از مباحث اسراف، هزینه کردن در مصارفی دانست که هزینه‌های هنگفت بدون خروجی دارد و سپس افزود: با هزینه برخی از پارتی‌ها می‌توان گاهی اوقات هزینه‌های یکسال 10 کودک یتیم را تأمین کرد.
آیت‌الله دژکام تأکید کرد: باید از ریخت و پاش و پول‌پاشی‌های بیجا خودداری کرد و این هزینه‌ها را به اصطلاح کانالیزه کرد تا به دست نیازمندان برسد و اگر چنین امری محقق شود، جامعه به آرامش خواهد رسید.
عباس عسکری، مدیرعامل خیریه مردمی عطر یاس نبوی، در این مراسم ضمن تشریح وضعیت دشوار اقتصادی بسیاری از خانواده‌ها، گفت: "در شرایطی که مشکلات اقتصادی و تورم، سفره‌های برخی خانواده‌های کم‌برخوردار را کوچک‌تر کرده است، نقش خیرین و نیکوکاران بیش از هر زمان دیگری پررنگ می‌شود. امروز شاهد هستیم که همت بلند بنیاد گلستان و همراهی جمعی از نیکوکاران دلسوز، لبخند امید را بر لبان خانواده‌های نیازمند نشانده است. این اقدام خداپسندانه، تجلی واقعی روحیه نوع‌دوستی و مسئولیت اجتماعی است."
وی با قدردانی ویژه از بنیاد گلستان و همه خیرین نیک‌اندیش که در این اقدام خیرخواهانه سهیم بودند، افزود: "حضور پرشور و مشارکت خیرین در این طرح، نشان‌دهنده حس عمیق همدلی و مهربانی در جامعه است. امیدواریم که این گونه اقدامات خیرخواهانه همچنان ادامه داشته باشد تا هیچ خانواده‌ای در سختی و تنگنا باقی نماند."
عسکری در ادامه تأکید کرد که خیریه‌ها می‌توانند نقش مهمی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر داشته باشند و افزود: "در روزهایی که بسیاری از خانواده‌ها با مشکلات اقتصادی جدی روبه‌رو هستند، وظیفه ماست که از طریق اقدامات خیرخواهانه و حمایت‌های اجتماعی، باری از دوش نیازمندان برداریم. خیریه مردمی عطر یاس نبوی در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد و همواره دست یاری خیرین را به گرمی می‌فشارد."
کمک 240 میلیارد تومانی خیران فارس به نیازمندان
معاون مشارکت‌های مردمی و اشتغال بهزیستی فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه در 4 عرصه نظامی، دیپلماسی، اقتصادی و اجتماعی نیاز به مجاهدت داریم، گفت: امروز قرارگاه عرصه خدمات اجتماعی بهزیستی در حال فعالیت است که خیران سرداران این قرارگاه و ما نیز به عنوان سرباز در حال خدمت در آن هستیم.
حمید آزرمی با تصریح اینکه امروز خیران پای انجام امور خیر هستند، ماه رمضان را بهار نهادهای حمایتی دانست و گفت: امسال که نوروز با ماه رمضان و عید فطر مصادف شده است، بهار در بهار شده است.
وی در ادامه به ارائه گزارشی در زمینه حمایت‌های خیران در سطح استان پرداخت و افزود: در 9 ماهه امسال خیران فارس 240 میلیارد تومان به مددجویان تحت پوشش بهزیستی استان کمک کردند که از این مبلغ 104 میلیارد تومان کمک‌های نقدی و 136 میلیارد تومان کمک‌های غیرنقدی هستند.
آزرمی از توزیع 500 سری جهیزیه در نیمه اول سال جاری میان جامعه هدف بهزیستی در سطح استان خبر داد و گفت: همچنین بیش از 5 هزار جفت کفش از طریق خیران میان نیازمندان در استان توزیع شد.
معاون مشارکت‌های مردمی و اشتغال بهزیستی فارس با بیان اینکه امروز واحدهای صنعتی مختلف هم پای کار حمایت از نیازمندان هستند، گفت: در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای با شهرک‌های صنعتی برای به‌کارگیری گروه‌های کاری جامعه تحت پوشش بهزیستی منعقد کردیم و اکنون بسیاری از این افراد در شهرک‌های صنعتی مشغول به کار هستند به طوری که امروز نیروی کار جدیدی برای معرفی به این مراکز نداریم.
وی همچنین به انعقاد قرارداد با پارک علم و فناوری استان فارس برای حمایت از طرح‌های پژوهشی جامعه هدف بهزیستی اشاره کرد و گفت: علاوه بر این‌ها با تمام کلینیک‌های دندانپزشکی شیراز همکاری داریم.
آزرمی از اهدای 90 دستگاه ویلچر برقی که هر کدام دارای ارزشی قریب 130 میلیون تومان است، توسط بسیج سازندگی به معلولان نیازمند استان خبر داد و گفت: علاوه بر این‌ها پویش‌های زیادی برای تهیه البسه و مواد غذایی در طول سال اجرا می‌کنیم.
معاون بهزیستی فارس در ادامه برخی از فعالیت‌های فرهنگی این سازمان را یادآور شد و افزود: برپایی بیستمین همایش ادبیات عاشورایی، جشنواره قرآنی شهدای خدمت، برپایی روزانه محافل انس با قران طی ماه رمضان، برپای کلاس‌های آموزشی در مباحث مختلف نماز، مهدویت و... از جمله فعالیت‌های فرهنگی ما برای جامعه هدف بهزستی هستند.
رئیس اداره بهزیستی شیراز نیز در این مراسم گفت: بهزیستی استان فارس بیش از 157 هزار نفر تحت پوشش توان‌بخشی و بیش از 40 هزار نفر در حوزه اجتماعی دارد که در شیراز جامعه هدف ما 97 هزار نفر است.
مصطفی محسنی با بیان اینکه هدف ما تحقق منویات رهبری در زمینه انجام امور خیر و کمک به نیازمندان است، افزود: در بهزیستی فارس گستره بسیار وسیعی از خدمات برای جامعه تحت پوشش وجود دارد.
حجت‌الاسلام رحیم صفری گرائی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اوقاف فارس هم در این مراسم، اقدام خیران را صدقه جاری دانست که موجب ایجاد نشاط اجتماعی می‌شود، گفت: موسسه خیریه عطر یاس نبوی، یکی از بزرگترین مجموعه‌های مردمی در استان فارس که اقدامات خوبی برای نیازمندان انجام می‌دهد.
???? نوروز با طعم مهربانی
این اقدام نیکوکارانه در حالی انجام شد که خانواده‌های نیازمند با دریافت این بسته‌های معیشتی، نوروز خود را با امید و دلگرمی بیشتری آغاز کردند. توزیع این کمک‌ها، نشان‌دهنده این است که با اتحاد، همدلی و مشارکت اجتماعی، می‌توان روزهای بهتری را برای هموطنان نیازمند رقم زد.
خیریه مردمی عطر یاس نبوی از همه نیکوکارانی که در این طرح مشارکت داشتند، قدردانی کرده و از عموم مردم دعوت می‌کند تا با ادامه این مسیر خیرخواهانه، در کاهش مشکلات اقتصادی اقشار آسیب‌پذیر سهیم باشند.
نویسنده : طاهره حیاتی

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزئیات فعالیت میادین میوه و تره‌بار در تعطیلات نوروز اعلام شد

پیام نوروزی پزشکیان به رئیس‌جمهوری تاجیکستان

عارف زمان معرفی گزینه پیشنهای وزارت اقتصاد را اعلام کرد

نظر عضو کارفرمایی شورایعالی کار در خصوص افزایش 45درصدی حقوق کارگران

بورس 1403 با ریزش تمام شد

اظهارات عارف درباره معرفی وزیر اقتصاد

اکرمی: وزارت اقتصاد به من پیشنهاد نشده و نمیخواهم هم پیشنهاد شود

افزایش قیمت نفت در سایه تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه

تلاش یوناما برای حقوق جهانی افغان‌ها

دادستان مرکز خوزستان: امنیت پایدار، زیربنای جهش تولید در استان است

عزل همتی، اما دلار همچنان گران باقی ماند

ونزوئلا به شهروندانش درباره سفر به آمریکا هشدار داد

دبیر انجمن صنایع نساجی: 300 میلیون دلار صادرات فرش ماشینی داریم که تا یک میلیارد دلار قابل افزایش است

کاهش نسبی دمای هوا در تهران/ باد و باران در راه است

ارمنستان ادعای حمله به آذربایجان را تکذیب کرد

علت توقف پرواز مشهد به رشت چه بود؟

دادگستری: از خرید آنلاین طلا در صفحات نامعتبر خودداری کنید

واکنش عارف به انتقادات از همتی/ نیازمند تصمیم‌گیری‌های شجاعانه اقتصادی هستیم/ پزشکیان گفت حتی اگر به مقامات ارشد دولت توهینی شد، پیگیری نکنید

ضبط 180 دستگاه پلی‌استیشن قاچاق در تهران

بیشترین جست‌وجوی گوگل ایرانی‌ها در سال 1403 + اینفوگرافی

هوای تهران سالم است

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در 2025

کرمان، در جمع آوری کمک های گلریزان بر سکوی سوم کشور

نکات خرید بلیط هواپیما که ایرلاین‌ها دوست ندارند شما بدانید

سرعت اینترنت 4 پله سقوط کرد

فوری/ واریز کمک‌معیشتی جدید؛ حساب‌هایتان را چک کنید! + جزئیات

اقتصاد اسلامی ـ 37 |نقدی بر نگاه نئوکلاسیک به اقتصاداسلامی

کدام بازار بیشترین سود را برای سرمایه‌گذاران داشته است؟

جهانگیری به ظریف پیام تسلیت داد

حق بیمه شخص ثالث انواع خودرو در سال 1404 اعلام شد

خودرو‌های کارکرده پشت چراغ تعرفه

ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1404

قیمت دلار، یورو و پوند امروز سه‌شنبه 28 اسفند 1403‌/ کاهش قیمت دلار+ جدول

توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیکی تا پایان سال 1404

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز سه‌شنبه 28 اسفند 1403/ کاهش قیمت دلار+‌ جدول

قیمت طلا، سکه و دلار امروز سه‌شنبه 28 اسفند 1403/ کاهش قیمت دلار+‌ جدول

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: میلیارد دلار انرژی را 3 میلیارد دلار می‌فروشیم!

تاخت و تاز قیمت‌ها در بازار سکه و دلار؛ طلا از مرز 8 میلیون تومان عبور کرد

راهبرد اولیه اقتصادی دولت چهاردهم، ثبات نسبی اقتصاد و تامین معیشت مردم است

خط و نشان سنگین بی وای دی برای تسلا

کشف 5 میلیارد تومان انواع بلوریجات خارجی قاچاق در تهران

رئیس اتاق بازرگانی قم: تولیدکنندگان استان مشارکت چشمگیری در امور خیریه دارند

همراه کمپانی؛ مرکز تخصصی تعمیرات آیفون و موبایل در تهران

توضیحات تامین اجتماعی درباره ادعای پوشش یک ریالیِ دارو

این خودروها تا پایان تعطیلات توقیف می‌شوند

روایتی از وضعیت بحرانی سدهای کشور

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: هیچ‌گونه اختلالی در تامین سوخت نداشته‌ایم

6 روایت از ملی شدن صنعت نفت؛ از مذهبی تا چپ‌گرایانه

طرح‌های اصلاح نظام گازرسانی و مصرف در دستور کار دولت

تولید و عرضه پرسودترین نهال های میوه فقط 29هزارتومان در نهالستان پالیز

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی