بازار آریا

آخرين مطالب

محمدتقی رهبر: هر تعرضی از سوی آمریکا مساوی با پاسخ بی درنگ و دردآور است/ نباید از جار و جنجال آمریکا و صهیونیست‌ها ترسید اقتصاد ایران

محمدتقی رهبر: هر تعرضی از سوی آمریکا مساوی با پاسخ بی درنگ و دردآور است/ نباید از جار و جنجال آمریکا و صهیونیست‌ها ترسید
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در گفت‌وگویی، گفت: با بررسی تاریخچه حضور مستشاران و تجار آمریکایی در ایران از دوره قاجارها به خوبی مشخص می‌شود که کشورهای استعمارگر از بدو ورود به کشورهای جهان سوم به خصوص ایران دنبال به حداکثر رساندن منافع خود از منابع خدادادی و موقعیت‌ها و امتیازات طبیعی، جغرفیایی و سرزمینی ایران بودند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بنابر روایت ایسنا، وی ادامه داد: آنان برای رسیدن به هدف‌های‌شان انواع دسیسه‌ها و طرح‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را به اجرا درآوردند، پس سیاستمداران و تاجرهای آمریکایی و اروپایی از ابتدا دنبال منافع خودشان بودند، نه اینکه بخواهد دل‌شان برای ایران و ایرانی بسوزد. نمونه تاریخی استعمار آمریکایی ساقط کردن دولت دکتر محمد مصدق بود. آمریکایی‌ها با همکاری سیاستمداران انگلیسی طرح کودتای 28 مرداد 1332 را ریختند و آن گرفتاری‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را به مردم ایران تحمیل کردند و سرقفلی و امتیاز بهره‌برداری از چاه‌های نفت و گاز، معادن، راه‌ها، خطوط کشتیرانی، موقعیت استراتژیک و جغرافیایی ایران در غرب آسیا را به دست آوردند و سران و مزدوران رژیم‌های گذشته ایران نیز به دلیل باقی ماندن در قدرت تا توانستند تیشه به ریشه ایران و ایرانیان زدند.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در ادامه گفت: نامه ترامپ به رییس‌جمهور کشورمان و مطالب و تهدیدهایی که داخل آن نوشته است، چیز جدیدی نیست و اصلا از یک آدم تاجرمسلک دیوانه رفتاری غیر از این جای سوال داشت. ترامپ سیاستمداری را می‌خواهد مثل زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین که بعد از تحقیر شدن، به دست خودش عزت انسانی و منابع طبیعی کشور را به آمریکایی‌ها واگذار کند، در حالی که نه رهبر ایران و نه ملت ایران هرگز چنین روحیه‌ای را تحمل نمی‌کنند. اصلا ملت ایران برای نرفتن زیر بار چنین منطق و دیکتاتوری‌هایی انقلاب کرد و 8 سال با متجاوزران به کشور جنگیدند تا بگویند می‌خواهند «آقا» باشند و با «آقامنشی» زندگی کنند. آمریکا و سایر کشورهای غربی می‌خواهند این روحیه را در ایرانیان بشکنند.
این نماینده ادوار مجلس ادامه داد: آنان باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران در حالی که اهل گفت‌وگو و مذاکره است، اما حواسش بسیار جمع است که عزت و استقلال و تمامیت ارضی‌اش دچار خدشه نشود. به همین دلیل است که مقام معظم رهبری با هوشمندی تمام و عیار در سخنان‌شان مدام تاکید دارند که بر اساس سه اصل عزت، مصلحت و حکمت رفتار شود و در صورت زیر پا گذاشته شدن این اصول توسط آمریکا یا هر دشمن دیگری، ایران با تمام توان در برابر متجاوزان می‌ایستد.
وی با بیان اینکه گفت‌وگو با آمریکا و اروپایی‌ها برای ایران فایده‌ای ندارد، گفت: مذاکره با آمریکا و غرب بعد از خروج یکجانبه ترامپ از برجام به هیچ وجه فایده ندارد. ترامپ دنبال گرفتن امتیازات جدید و فشار مضاف به ایران از یک سو و دادن آزادی عمل به اسراییل و نتانیاهو و همپیمانان یهیودیش در سراسر جهان است. آیا این منطق و رفتار که مبتنی بر زور و تهدید و امتیازگیری است، منطق قابل قبولی است؟ هراسان بودن آنان از قدرت نرم‌افزاری و موشکی ایران موجب نوشتن نامه توسط ترامپ به ایران شده است، در حالی که قدرت نظامی و نرم‌افزاری ما برای دفاع از کیان و عزت ایران و ایرانیان است، نه حمله و خونریزی و تجاوزگری.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: اگر تعرضی از سوی آمریکا یا هر کشور دیگری به ایران شود قطعا و بی‌درنگ پاسخ محکم و دردآوری دریافت خواهد کرد.
رهبر، اتحادهای منطقه‌ای و بین‌المللی ایران با کشورهای قدرتمند، دوست و همسایه را جایگزین‌های مؤثری برای مذاکره با آمریکا دانست و گفت: اتحاد سیاسی، اقتصادی، نظامی، امنیتی و اجتماعی ایران با روسیه و چین، عضویت ایران در سازمان شانگهای و بریکس و سایر سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی اقتصادی و سیاسی بهترین جایگزین برای مذاکره و رابطه با آمریکا هستند. رزمایش ایران، چین و روسیه نیز نمودی از قدرت منطقه‌ای و بین‌المللی ایران را نشان می‌دهد و آمریکا از همین روابط می‌ترسد. ایران آغاز کننده هیچ جنگ و اقدام خشنی نخواهد بود، اما به قدری قدرت دارد که سیلی محکمی به متجاوزان بزند. نباید از جار و جنجال آمریکا و صهیونیست‌ها ترسید. سگی که می‌ترسد مرتب پارس می‌کند و با این کار تلاش می‌کند ترسش را مخفی کند. مشابه همین اتفاق در رفتار آمریکا و صهیونیست‌ها مشاهده می‌کنیم.
وی تاکید کرد: وحدت و انسجام با کشورهای قدرتمند، همسایه و دوست از یک سو و تقویت بنیه‌های دفاعی، نظامی و فناوری از سوی دیگر در کنار خدمت‌گزاری ملت و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی و ناترازی‌های مختلف مهمترین اقدامی است که می‌تواند و باید جایگزین مذاکره تحقیرآمیز با آمریکا و غربی‌ها کرد. باید با این کار به دل دشمنان جمهوری اسلامی ایران ترس انداخت.
29219
کد خبر 2038554

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280399/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت دلار، یورو و پوند امروز دوشنبه 27 اسفند 1403‌/ کاهش قیمت دلار+ جدول

قیمت طلا امروز دوشنبه 27 اسفند 1403/ افزایش قیمت+ جدول

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز دوشنبه 27 اسفند 1403/ کاهش قیمت دلار+‌ جدول

عرضه اولیه کانسار آغاز شد

واکنش ایران به تهدید آمریکا/ به هرگونه تعرضی با قاطعیت پاسخ می‌دهیم

بورس در انتظار منجی

بوسه سکه به 87 میلیون تومان

فروش حمایتی باغداران: نهال صنوبر درجه یک نیگرا ترکیه فقط10هزارتومان

ترافیک سنگین در محورهای شمالی

زیباترین ایستگاه متروی پایتخت افتتاح شد

قیمت طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 27 اسفند 1403/ کاهش قیمت دلار+‌ جدول

مهمترین عوامل رشد نرخ ارز در سال 1403

نامه‌نگاری جدید درباره وام 30 میلیونی بازنشستگان

قیمت طلا 18 عیار امروز دوشنبه 27 اسفند 1403+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 27 اسفند 1403+ جدول

استوری کنایه‌آمیز بیرانوند در اینستاگرام

چاپ عکس و لوگو روی شکلات با نیکان شکلات!

خاندوزی: شهید رئیسی قائل به حمایت از نسل‌های پرانرژی‌تر، خلاق و با جسارت بود

رشد اقتصادی 3.7 درصدی و 3.4 درصدی تشکیل سرمایه ثابت در 9 ماهه امسال

ارسال چند پرونده‌ قاچاق سوخت به دادگاه‌های ویژه جرایم اقتصادی در روزهای آینده

تحلیل کارشناسان از چشم‌انداز بازارها در سال آینده/ آیا بهار بورس فرا می‌رسد؟

رشد اقتصادی کشور به 3.7 درصد رسید

کمیسیون اجتماعی بر افزایش 45% حقوق کارگران نظارت می‌کند

عیدی اقتصادی با تصمیمات آخر سال

آخرین فرصت خرید نهال بادام ومیوه لیبل دارفقط 20هزار تومان تا 29ام اسفند ماه

هوای این شهر در وضعیت «خطرناک» قرار گرفت

بررسی وضعیت بازار زعفران در 1403

تشکیل کمیته‌ای برای تعیین قیمت بلیت هواپیما

تذکر به میدری برای مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران منصوب شد

درآمدزایی 10میلیاردی در هکتار با کاشت نهال گردو ژنوتیپ 12 پالیز

توصیه‌های بهداشتی درباره خرید و نگهداری ماهی قرمز/ از دست‌فروشان خرید نکنید

تهدیدات آمریکا نفت را گران کرد

طرح ویژه اطعام ماه مبارک رمضان سال1403 / آشپزخانه اقتصادی ضیافت

تداوم حمله نظامی آمریکا به یمن قیمت نفت را افزایش داد

رشد اقتصادی 3.7 درصدی و 3.4 درصدی تشکیل سرمایه ثابت

بانک مرکزی اعلام کرد: رشد اقتصادی 3.7 درصدی در 9 ماهه سال 1403

اهمیت وحدت امت اسلامی و مقابله با جنگ نرم

چرا استیضاح همتی ترمز قیمت دلار را نکشید؟

سه طرح جدید برای ارتقاء استقلال اقتصادی محلات استان البرز رونمایی شد

قیمت طلا در روزهای پایانی سال صعودی شد

واکنش کره شمالی به درخواست هسته‌ای گروه 7

دولت از افزایش حداقل دستمزد چه هدفی را دنبال می‌کند؟+ فیلم

توضیح وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ

فاصله دستمزد با سبد معیشت 13 میلیون تومان شد

حقوق اسفند بازنشستگان واریز شد

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد

آخرین فرصت جشنواره فروش 1170 رقم نهال اصلاح شده در ایران نهال کرج را از دست ندهید! + ارسال یکروزه

فروش ویژه خرمالو کن, بادام دیم دیرگل, گیلاس, آلبالو + تمامی ارقام نهال اصلاح شده ایران نهال کرج !

آملی لاریجانی: FATF اصلا در مجمع بحث نمی شود

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی