بازار آریا

آخرين مطالب

اعطای وام بدون سود به خریداران این تاکسی‌ها در تهران اقتصاد ایران

اعطای وام بدون سود به خریداران این تاکسی‌ها در تهران
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تسنیم : معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران گفت: قرار است به خریداران تاکسی‌های برقی یک میلیارد و 200 میلیون تومان وام بدون سود تعلق گیرد.
محسن هرمزی در ادامه نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به تست 2 رام تراموا در شهر تهران، اظهار کرد: سیستم ART در دنیا جایگزین ترامواهای برقی هستند و این مد در دنیا مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این مد حنل و نقلی نیاز به زیرساخت ریلی ندارد، ادامه داد: توان جابه‌جایی حجم زیادی از مسافران نسبت به اتوبوس‌های تندرو، سهولت عملکرد، کنترل با سیستم سیگنالینگ و هوشمند بودن از جمله ویژگی‌های آنهاست. قرار بود 2 رام تراموای چرخ لاستیکی در تهران تست کنیم و دست دوم بودن آنها به دلیل اینکه امانتی و برای تست بودند اهمیتی نداشت ضمن اینکه اساسا مبلغی برای آنها پرداخت نشده بود.
خبر مرتبط

بازار آریا


ممنوعیت معاملات خودروهای مشمول مالیات بر خودروهای لوکس سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: اخذ مالیات از خانه‌ها و خودروهای مشمول مالیات بر لوکس‌ها که مالکان آنها نسبت به مالیات تعیین شده اعتراض دارند، متوقف شده و فقط معاملات خودروهای مشمول تا زمان قطعی شدن مالیات این کالاها متوقف شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران تصریح کرد: تست‌های متعددی صورت گرفت و آیتم‌های زیادی بررسی شد و خوشبختانه نتایج تست تا اینجا موفقیت آمیز بوده است. بعد از هماهنگی لازم با شورای شهر قرارداد تولید و سفارش گذاری انبوه با وزارت دفاع و قرارگاه خاتم انجام خواهد شد.
وی با اشاره به عملکرد شهرداری در حوزه اتوبوسرانی، گفت: شرکت اتوبوسرانی در ابتدای دوره خوب نبود و 860 اتوبوس شاغل در خط داشتیم. این در حالی بود که شکایت های متعددی به شهرداری می شد و مردم گله داشتند بنابراین یکی از اقدامات مهم شهرداری انعقاد قراردادهای بسیاری در سفارش اتوبوس های داخلی و چینی بود و با به ثمر نشستن بخشی از این قراداده و اورهال اتوبوس‌ها امروز بیش از 3 هزار اتوبوس فعال داریم.
وی با بیان اینکه 1498 دستگاه اتوبوس توسط این دوره نوسازی شد در حالی که در دوره گذشته 130 دستگاه اتوبوس نوسازی شد، ادامه داد: بازسازی 578 دستگاه اتوبوس فرسوده هم در این دوره انجام گرفت و رشد 250 درصدی در نوسازی ناوگان اتوبوسرانی داشتیم‌؛ بر این اساس می‌توان گفت به صورت میانگین ماهانه 40 دستگاه اتوبوس نوسازی شده است.
نوسازس 8 هزار تاکسی بنزینی فرسوده در دوره فعلی
هرمزی در ادامه سخنان خود: به حوزه تاگسیرانی اشاره کرد و گفت: حدود 50 درصد تاکسی ها فرسوده اند اما 8 هزار تاکسی بنزینی فرسوده در این دوره بازسازی شد و 1752 دستگاه تاکسی برقی نیز از ماه آینده به شهر تهران اضافه خواهد شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مدلی برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی در تهران و سایر کلانشهرها تعریف شد و دکتر پزشکیان پای کار آمد، تصریح کرد: یک میلیارد و 200 میلیون تومان وام صفر درصد از محل خرید تاکسی برقی به خریداران تاکسی برقی داده میشود که 150 تا 200 میلیون نیز از محل اسقاط خودرو و باقی آن آورده‌ راننده خواهد بود با این حال برای تامین سقف باقی مانده میتوانیم از محل بانک‌شهر تسهیلات دهیم.
وی با بیان اینکه قیمت این خودروها یک‌ میلیارد و 700 میلیون تومان است در حالی که این خودرو در چین 30 هزار یورو قیمت داشت، ادامه داد: از هفته جاری فراخوان ثبت نام تاکسی‌های برقی اعلام می شود، افزود: بعد از 5 سال معادل یک باتری نو را به صورت رایگان به رانندگان تحویل خواهیم داد و نگرانی از بابت اورهال باتری نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه چند سالی بود که پردیس شرق خوابیده بود، گفت: علاوه بر شروع کار و سرویس دهی هوشمند به مردم مجموعه مترو نیز مکلف شد 2 ایستگاه را در قالب طرح توسعه از فرهنگسرا تا شرق جدید را توسعه بدهد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279889/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فروش حمایتی باغداران: نهال صنوبر درجه یک نیگرا ترکیه فقط10هزارتومان

ترافیک سنگین در محورهای شمالی

زیباترین ایستگاه متروی پایتخت افتتاح شد

قیمت طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 27 اسفند 1403/ کاهش قیمت دلار+‌ جدول

مهمترین عوامل رشد نرخ ارز در سال 1403

نامه‌نگاری جدید درباره وام 30 میلیونی بازنشستگان

قیمت طلا 18 عیار امروز دوشنبه 27 اسفند 1403+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 27 اسفند 1403+ جدول

استوری کنایه‌آمیز بیرانوند در اینستاگرام

چاپ عکس و لوگو روی شکلات با نیکان شکلات!

خاندوزی: شهید رئیسی قائل به حمایت از نسل‌های پرانرژی‌تر، خلاق و با جسارت بود

رشد اقتصادی 3.7 درصدی و 3.4 درصدی تشکیل سرمایه ثابت در 9 ماهه امسال

ارسال چند پرونده‌ قاچاق سوخت به دادگاه‌های ویژه جرایم اقتصادی در روزهای آینده

تحلیل کارشناسان از چشم‌انداز بازارها در سال آینده/ آیا بهار بورس فرا می‌رسد؟

رشد اقتصادی کشور به 3.7 درصد رسید

کمیسیون اجتماعی بر افزایش 45% حقوق کارگران نظارت می‌کند

عیدی اقتصادی با تصمیمات آخر سال

آخرین فرصت خرید نهال بادام ومیوه لیبل دارفقط 20هزار تومان تا 29ام اسفند ماه

هوای این شهر در وضعیت «خطرناک» قرار گرفت

بررسی وضعیت بازار زعفران در 1403

تشکیل کمیته‌ای برای تعیین قیمت بلیت هواپیما

تذکر به میدری برای مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران منصوب شد

درآمدزایی 10میلیاردی در هکتار با کاشت نهال گردو ژنوتیپ 12 پالیز

توصیه‌های بهداشتی درباره خرید و نگهداری ماهی قرمز/ از دست‌فروشان خرید نکنید

تهدیدات آمریکا نفت را گران کرد

طرح ویژه اطعام ماه مبارک رمضان سال1403 / آشپزخانه اقتصادی ضیافت

تداوم حمله نظامی آمریکا به یمن قیمت نفت را افزایش داد

رشد اقتصادی 3.7 درصدی و 3.4 درصدی تشکیل سرمایه ثابت

بانک مرکزی اعلام کرد: رشد اقتصادی 3.7 درصدی در 9 ماهه سال 1403

اهمیت وحدت امت اسلامی و مقابله با جنگ نرم

چرا استیضاح همتی ترمز قیمت دلار را نکشید؟

سه طرح جدید برای ارتقاء استقلال اقتصادی محلات استان البرز رونمایی شد

قیمت طلا در روزهای پایانی سال صعودی شد

واکنش کره شمالی به درخواست هسته‌ای گروه 7

دولت از افزایش حداقل دستمزد چه هدفی را دنبال می‌کند؟+ فیلم

توضیح وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ

فاصله دستمزد با سبد معیشت 13 میلیون تومان شد

حقوق اسفند بازنشستگان واریز شد

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد

آخرین فرصت جشنواره فروش 1170 رقم نهال اصلاح شده در ایران نهال کرج را از دست ندهید! + ارسال یکروزه

فروش ویژه خرمالو کن, بادام دیم دیرگل, گیلاس, آلبالو + تمامی ارقام نهال اصلاح شده ایران نهال کرج !

آملی لاریجانی: FATF اصلا در مجمع بحث نمی شود

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

فروش ویژه برای باغداران: خرید انواع نهال اصلاح شده باتخفیف30درصدی

قیمت عمده انواع میوه و صیفی‌جات شب عید

اسامی مدیران بانکی متهم در پرونده چای دبش اعلام شد

رشد 3.7 درصدی اقتصاد در 9 ماه سال 1403

شهید رئیسی قائل به حمایت از نسل‌های پرانرژی‌تر، خلاق و با جسارت بود

بهره‌وری نامطلوب منابع آبی لرستان/استاندار انتقاد کرد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی