بازار آریا

آخرين مطالب

جزئیات زمان واریز سود سهام عدالت اقتصاد ایران

جزئیات زمان واریز سود سهام عدالت
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا /مشاور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار درباره زمان ورایز سود سهام عدالت گفت: بخشی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سود سالانه خود را به سپرده‌گذاری مرکزی داده‌اند و امیدواریم تا پایان امسال بقیه شرکت‌ها هم این سود را پرداخت کنند تا برای سهامداران واریز انجام شود.
مهدی حاجی‌وند درباره آخرین وضعیت واریز سود سهام عدالت اظهار کرد: وقتی شرکت‌ها مجامع عادی سالیانه را برگزار می‌کنند، بنابر تصمیمات متخذه در این نشست‌ها، سود و زیانی را شناسایی می‌کنند که در صورت شناسایی سود، از مهلت قانونی برای واریز به حساب سهامداران برخوردارند.
وی افزود: شرکت‌هایی که در قالب سهام عدالت سهامشان به مردم واگذار شده که به آنها شرکت‌های سرمایه‌پذیر گفته می‌شود، از این قاعده مستثنی نیستند. مجامع این شرکت‌ها به پایان رسیده و نامه‌نگاری با این شرکت‌ها انجام شده و در حال پایان یافتن است تا این سود دریافت شود.
مشاور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت ادامه داد: بنا داریم تا پایان امسال این سود را دریافت کنیم و به حساب مشمولان واریز کنیم ولی واریز شدن این سود مشروط به همکاری کامل از سوی شرکت‌های سرمایه‌پذیر است؛ بخشی از این سود گرفته شده و کماکان تلاش می‌کنیم بخش دیگر این سود دریافت شود.
وی خاطر نشان کرد: تا سه روز آینده مشخص می‌شود که مرحله اول سود سهام عدالت تا پایان امسال واریز می‌شود یا خیر.
بازار
حاجی‌وند درباره واریز سود سهام عدالت گفت: این سود کاملا رایگان است و هیچ‌کس لازم نیست به جایی مبلغ واریز و یا جایی مدرکی بارگذاری کند یا هزینه‌ای پرداخت کند؛ بلکه این سود به همان شماره شبای بانکی که منشمولان پیشتر در سامانه سهام عدالت اعلام کرده بودند، واریز خواهد شد.
بیش از 3 میلیون و 700 نفر از دارندگان سهام عدالت فوت کرده اند
وی در خصوص سهام عدالت متوفیان و وراث دریافت‌کننده سهام عدالت آنها بیان کرد: تا به الان بیش از 3 میلیون و 700 هزار نفر از دارندگان سهام عدالت فوت کرده‌اند و وراث اینها می‌توانند برای انحصار وراثت اصل و سود سهام عدالت اقدام کنند.
مشاور امور سهام عدالت رئیس سازمان بورس افزود: فقط یکی از وراث کافی است مدارک مورد نظر را به همراه داشته باشد و به شعب بانک‌های ملی، ملت، کشاورزی، پارسیان و تجارت یا کارگزاری‌های منتخب که لیست آنها در سایت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی وجود دارد، مراجعه کنند این مدارک شامل گواهی فوت، گواهی انحصار وراثت، کارت ملی و شناسنامه متوفی و کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه همه وراث؛ با این حال کافی است که یکی از وراث این مدارک را همراه خود ببرد و فردی که مدارک را می‌برد باید سجامی باشد. ضمن اینکه انجام امور مربوط به جابه‌جایی مدارک سهام عدالت متوفی به وراث، کاملا رایگان است و نیازی به پرداخت نیست. کسانی که تا مرداد 1399 فوت کرده‌اند، از مالیات بر ارث معاف هستند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279558/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برای توسعه استان گلستان به سرمایه‌گذاری و رفع موانع نیاز داریم

رایزنی «اولیانوف» با مدیرکل آژانس درباره ایران

یکی از وعده های پزشکیان هوا شد

سال 95 با حداقل حقوق کارگری می‌شد 7 گرم طلا خرید اما الان به یک گرم کاهش یافته است

رژیم اشغالگر دوباره محدودیت‌های پیش از آتش‌بس را از سر گرفته است

16 کشته در طوفان‌ و گردبادهای مرگبار در ایالات‌متحده

اهمیت کمپرسور Off Gas در محیط زیست، اقتصادی و دانش‌بنیان

ابلاغ مصوبه معافیت کارفرمایان با حداکثر 5 کارگر توسط معاون اول پزشکیان

سردار سلامی: هر تهدیدی عملی شود به شدیدترین حالت، کوبنده و ویرانگر پاسخ می‌دهیم

نوروزی متفاوت با دنیای اقتصاد!

نبرد اتریوم و ریپل؛ نگهداری کدام رمز ارز بهتر است؟

مهمترین ویژگی های تولید کننده پوتین ایمنی و کفش ایمنی چیست؟ خرید عمده کفش ایمنی پادکس در سال 1404 به چه صورت است؟

بحران مسکن در ایران؛ رکود، تورم و آینده‌ای نامطمئن

رکورد معاملات شمش طلا شکسته شد

دیدار سفیر جدید ایران در لندن با عراقچی

آخرین روز کاری بانک ها در سال 1403 + جزئیات

ساخت منطقه ویژه اقتصادی ایران و ترکیه

خروج سرمایه‌گذاران چینی، زنگ خطری برای معادن ایران/ حفظ بازار چین، تنها راه بقا در شرایط فعلی

عبور متوسط قیمت مسکن از متری 100 میلیون تومان

بنیانگذار تلگرام فرانسه را ترک کرد

سقوط مرگبار مرد 49 ساله در خواف

قیمت طلا، سکه و دلار امروز شنبه 25 اسفند 1403+‌ جدول

قیمت دلار زمین‌گیر شد/ واکنش بازار طلا و سکه به رکوردزنی طلای جهانی

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز شنبه 25 اسفند 1403+‌ جدول

نماینده وزارت اقتصاد: افزایش دستمزد باید با در نظر گرفتن شرایط تولید باشد

پیش بینی بورس یکشنبه 26 اسفند 1403

آخرین وضعیت قیمت طلا و سکه؛ دلار به کانال 91 هزارتومان صعود کرد

واریز یک مبلغ جدید به حساب سهامداران عدالت

طرح راه‌اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه روی میز

وضعیت کنونی تبریز با شأن مردم فاصله دارد/ پیش بینی جذب 4000 میلیارد تومان سرمایه گذاری

جنگنده «جی-15» نیروی دریایی چین سقوط کرد

پزشکیان: اگر دنیا جمع شود، نمی‌تواند قدرت مردم را شکست دهد

ابلاغ شیوه‌نامه سفارش و توزیع کتاب‌های درسی+ جزئیات

کارگاه‌های کوچک معافیت مالیاتی گرفتند+ جزئیات

در آخرین روز حراج مرکز مبادله چه گذشت؟؛ رکورد جدید معاملات شمش طلا

روند مذاکرات مزدی امسال مثبت است

سقوط متهم از ارتفاع و فوت در تبریز

فرار متهم با مرگش پایان یافت

کاهش قیمت میوه شب عید در استان ایلام با پایش مستمر بازار

عراقچی: ایران آماده گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی است

20 میلیون نفر در صف خرید طلا/ سرمایه‌هایی که از بخش تولید خارج می‌شود

تا این لحظه چک حقوق بازنشستگان صندوق بازنشستگی لشکری صادر نشده

برخورد با کشت خشخاش تشدید شود

خیز ترامپ برای اعمال محدودیت بر روادید شهروندان 41 کشور

رکورد‌شکنی در حراج شمش طلا+ جزئیات

انفجار در لاذقیه سوریه چندین کشته بر جا گذاشت

هزینه پخت سبزی پلو با ماهی شب عید میلیونی شد!

آخرین روز کاری بانک ها اعلام شد

وصول مالیات رکورد زد+ نمودار

خوش‌بینی سیاسی در بازارهای موازی؛ تحلیلی از بازار ارز و طلا

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی